- 18 Ekim 2014
- 7.977
- 37.014
- 748
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
50li yaslarda kel ve gobekliydiAhahhajajaa hayırlı kısmet çıkmadı demezsin artık

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
50li yaslarda kel ve gobekliydiAhahhajajaa hayırlı kısmet çıkmadı demezsin artık
Yani tuzum kuru ajsjdjd tamam ana hatlar iyi güzel de ardını da bir kurcalamak lazım geldiOysa tum hayatını biliyordun dı mı![]()
Kurcalamaktan kastımız adamın dogdugu gune gitmekYani tuzum kuru ajsjdjd tamam ana hatlar iyi güzel de ardını da bir kurcalamak lazım geldi![]()
Olsun diğer dünyanı garantilerdin50li yaslarda kel ve gobekliydiPek hayirli
![]()
Estağfirullah burada çoğu kişi benden büyük. Ben daha ne düşerim ne dizlerimi kanatırım da siz bana “aptallık etme” dersinizOooo üstad parti kur oy verelim![]()
Mumu yak ısıgı sondur odaklanabılırsen bu ısın hep ıcındeysen davılda calsa odaklanırsın neyse sureklı kullandığın kokundan sık ellerine o kokuyu kokla ve muma ufle sonra kokuyu ıcıne cek yanı bir o kısıye yolla kokuyu bi sen hisset.mum ısıgınada odaklan gozlerını Kıs. Ve ufledıkce sevgilini yada kımın gelmesini istiyorsan onun sana geleceğini hayal et şöyle hisset muma Hafif hafif ufledıkce kokun o kısıye gıdıyor ve seni dusunuyor az sonra sana mesaj atacak veya arayacak. Benı ara, ararmısın vs vs gıbı kısa kibar kelimeler kullan :)Bu kadarcık mi![]()
Yok ben citir seviyorumOlsun diğer dünyanı garantilerdin
İleriye dönük yatırım babındaaa![]()
Cam açın skskdkKurcalamaktan kastımız adamın dogdugu gune gitmek![]()
Kac yasındasın CledyanaYok ben citir seviyorumObur dunyayi kurtarcaz diye bu tarafta mi yanalim
![]()
Mumu yak ısıgı sondur odaklanabılırsen bu ısın hep ıcındeysen davılda calsa odaklanırsın neyse sureklı kullandığın kokundan sık ellerine o kokuyu kokla ve muma ufle sonra kokuyu ıcıne cek yanı bir o kısıye yolla kokuyu bi sen hisset. ufledıkce sevgilini yada kımın gelmesini istiyorsan onun sana geleceğini hayal et şöyle hisset muma Hafif hafif ufledıkce kokun o kısıye gıdıyor ve seni dusunuyor az sonra sana mesaj atacak veya arayacak. Benı ara, ararmısın vs vs gıbı kısa kibar kelimeler kullan :)
29Kac yasındasın Cledyana
Aman aman böyle şeylere inanıyor musunuz ablalarMumu yak ısıgı sondur odaklanabılırsen bu ısın hep ıcındeysen davılda calsa odaklanırsın neyse sureklı kullandığın kokundan sık ellerine o kokuyu kokla ve muma ufle sonra kokuyu ıcıne cek yanı bir o kısıye yolla kokuyu bi sen hisset. ufledıkce sevgilini yada kımın gelmesini istiyorsan onun sana geleceğini hayal et şöyle hisset muma Hafif hafif ufledıkce kokun o kısıye gıdıyor ve seni dusunuyor az sonra sana mesaj atacak veya arayacak. Benı ara, ararmısın vs vs gıbı kısa kibar kelimeler kullan :)
Hahaha ozaman benı niye yoruyon bacııı enerjimi alıyonBen direkt kendim ararım muma niye ufluyorum ki ya sgahahjaka
Ucan sinekten bahsediyorlar, sen boyle seylere inanıyor musunuz dıyosunAman aman böyle şeylere inanıyor musunuz ablalar
Kadının yaşı erkeğin maaşıKac yasındasın Cledyana
Kadınlar arası sorulur ama yaKadının yaşı erkeğin maaşı
Camları bi tekrar açalım..Ucan sinekten bahsediyorlar, sen boyle seylere inanıyor musunuz dıyosun![]()
Hahaha ozaman benı niye yoruyon bacııı enerjimi alıyon![]()
Evet bunun bir zara rı yokkı telapatik olaylar bunlar bilimsel :) ama insani yoruyor. O dogru. Neyse gı beni cok konusturman yarın herıfım gecede calısıyor tırsmıyım ;DKOntorum olmasa mumda bulamssam naparımAman aman böyle şeylere inanıyor musunuz ablalar