Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Mumu yak ısıgı sondur odaklanabılırsen bu ısın hep ıcındeysen davılda calsa odaklanırsın neyse sureklı kullandığın kokundan sık ellerine o kokuyu kokla ve muma ufle sonra kokuyu ıcıne cek yanı bir o kısıye yolla kokuyu bi sen hisset.mum ısıgınada odaklan gozlerını Kıs. Ve ufledıkce sevgilini yada kımın gelmesini istiyorsan onun sana geleceğini hayal et şöyle hisset muma Hafif hafif ufledıkce kokun o kısıye gıdıyor ve seni dusunuyor az sonra sana mesaj atacak veya arayacak. Benı ara, ararmısın vs vs gıbı kısa kibar kelimeler kullan :)

Mumu yak ısıgı sondur odaklanabılırsen bu ısın hep ıcındeysen davılda calsa odaklanırsın neyse sureklı kullandığın kokundan sık ellerine o kokuyu kokla ve muma ufle sonra kokuyu ıcıne cek yanı bir o kısıye yolla kokuyu bi sen hisset. ufledıkce sevgilini yada kımın gelmesini istiyorsan onun sana geleceğini hayal et şöyle hisset muma Hafif hafif ufledıkce kokun o kısıye gıdıyor ve seni dusunuyor az sonra sana mesaj atacak veya arayacak. Benı ara, ararmısın vs vs gıbı kısa kibar kelimeler kullan :)

Ben direkt kendim ararım muma niye ufluyorum ki ya sgahahjaka

Mumu yak ısıgı sondur odaklanabılırsen bu ısın hep ıcındeysen davılda calsa odaklanırsın neyse sureklı kullandığın kokundan sık ellerine o kokuyu kokla ve muma ufle sonra kokuyu ıcıne cek yanı bir o kısıye yolla kokuyu bi sen hisset. ufledıkce sevgilini yada kımın gelmesini istiyorsan onun sana geleceğini hayal et şöyle hisset muma Hafif hafif ufledıkce kokun o kısıye gıdıyor ve seni dusunuyor az sonra sana mesaj atacak veya arayacak. Benı ara, ararmısın vs vs gıbı kısa kibar kelimeler kullan :)
Aman aman böyle şeylere inanıyor musunuz ablalar

Aman aman böyle şeylere inanıyor musunuz ablalar
Evet bunun bir zara rı yokkı telapatik olaylar bunlar bilimsel :) ama insani yoruyor. O dogru. Neyse gı beni cok konusturman yarın herıfım gecede calısıyor tırsmıyım ;DKOntorum olmasa mumda bulamssam naparım :D

Back
X