- 6 Mayıs 2020
- 2.836
- 14.716
- 158
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
Bankacının ordan yazmıştın tekrar başlayalım diye valla ben izlerim

başla sende özlemişindir
 başla sende özlemişindirAşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bankacının ordan yazmıştın tekrar başlayalım diye valla ben izlerim

başla sende özlemişindir
 başla sende özlemişindirAstronomiden sonra telepatinin de bilimsel olduğunu öğrendim... var ol.Evet bunun bir zara rı yokkı telapatik olaylar bunlar bilimsel :) ama insani yoruyor. O dogru. Neyse gı beni cok konusturman yarın herıfım gecede calısıyor tırsmıyım
Benı yakma lutfen dıye aglıyormusAstronomiden sonra telepatinin de bilimsel olduğunu öğrendim... var ol.
Korkman yav mum gelip sana mı üfleyecek gece söndür beni söndür beni mi diyecek akskdkd

Yaa evet basliycam, yarin baslarimBankacının ordan yazmıştın tekrar başlayalım diye valla ben izlerimbaşla sende özlemişindir
 Unutmusum çogu seyi
 Unutmusum çogu seyi

Şaka biyana tabükü :)Astronomiden sonra telepatinin de bilimsel olduğunu öğrendim... var ol.
Korkman yav mum gelip sana mı üfleyecek gece söndür beni söndür beni mi diyecek akskdkd
“Senin tuzun kuru tabi,sanırım mum değilsin”Benı yakma lutfen dıye aglıyormus
Ayyy kahkaha attimHayırlı olsun başlık :) Çift-tek kelimelerini okuyunca aklıma sayılar geldi. Durumum vahim mi

BiliyorumAman en iyisi bile saç baş yolduruyo be abla
 barıstınız mı
 barıstınız mı
Ehh bizden hallice diyelimHayırlı olsun başlık :) Çift-tek kelimelerini okuyunca aklıma sayılar geldi. Durumum vahim mi

Ben yakan atesim........“Senin tuzun kuru tabi,sanırım mum değilsin”
Bu bana bi tütün ürünü tükettirir..Ben yakan atesim........
Efkarım birikti sıgmaz içime.......Bu bana bi tütün ürünü tükettirir..
Biliyorumbarıstınız mı

dibime girip soğuk soğuk espriler yapınca dayanamadım
 dibime girip soğuk soğuk espriler yapınca dayanamadım 
Kamu spotu gibi mesaj ahahagahha tütün ürünü tükettirir neBu bana bi tütün ürünü tükettirir..

Burs kesildi geçen ay, artık sigara içmek basit bir eylem değil. Paraları bir lira bir lira toplayınca kutsal bir törene dönüşüyorKamu spotu gibi mesaj ahahagahha tütün ürünü tükettirir ne

Guzellesip koca bulmama engel olmazsiniz
 Guzellesip koca bulmama engel olmazsiniz
Başla başlaYaa evet basliycam, yarin baslarimUnutmusum çogu seyi

Abed nasıl etki bıraktıysa sende unutamamışsın onu
 Abed nasıl etki bıraktıysa sende unutamamışsın onuKonu senin diye geldimyalnız mısın, tum yakısıklılar baskaları tarafından kapılmış, herkes cift sen tek mısın!?
Gel ozaman dök içini
 Yok yalniz degilim bayaca kalabalik ama iç dunyamda oyle ıssızım ki teklik yalnizlik halt etmis
Yok yalniz degilim bayaca kalabalik ama iç dunyamda oyle ıssızım ki teklik yalnizlik halt etmis