- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
Bilerek etiketledim onu Hahahahahahahaha merak ediyorum bendeYaa bu melo aktif oluyor ama konusuna yazmiyor. Farkettim. Adamla işi ilerletti galiba![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilerek etiketledim onu Hahahahahahahaha merak ediyorum bendeYaa bu melo aktif oluyor ama konusuna yazmiyor. Farkettim. Adamla işi ilerletti galiba![]()
Aaa yok neden kinayayim nette duzgun adam bulanlar bence secilmis kisiBen kendi zevkime bile güvenmem. Aynada bir gün çok güzelim bir gün töbe estağfirullah bir şey akskd
Kınamazsınız umarım... internetten.. kınayacaklar yazmasın
Çekirgem yapmaz öyle şeyValla bankaci inadina gelip kibleyebilir (ben olsam yapardim asfagahajja)![]()
İçimizdeki irlandalıAhahhajsjs harika konu
Ama benim manitam var ya.
Yokmuş gibi şey ederim olur mu ansnsndn
Aslında arkadaşlarım benim saf ve iyi niyetli olduğumu söyler, erkekler saf sevmezmiş ama... iltifat da alırım halbuki.. nerede tanışabilirim???
Bak ben sana Bı totem soylıyemmı kendim türettim valla tuttu herifime yapmıştım sevgılıykeneBen genelde totem yapıyorum, sımdı sigaramın kulu yere duser halıyı mahvederse yakısıklı bir beyle karsılasıcam diyorum mesela![]()
Senın tuzun kuru tabıcılerı unutmaadnfkjNEF yaşamayan bilemezciler 1 , evli misiniz? değilsiniz sanırım empati yapamıyosunuz cular 2
Doğru o iyi niyetli safti dimiÇekirgem yapmaz öyle şey
Soyle canım da, hıc oyle bır arayısım yok benimBak ben sana Bı totem soylıyemmı kendim türettim valla tuttu herifime yapmıştım sevgılıykene![]()
Neyse sen yinede halıyı ziyan etme tamm ozaman totem isteyen bana yazsın : DCook etkili totemlerım vaaarr haaanıımSoyle canım da, hıc oyle bır arayısım yok benimkonuyu geyik yapalım diye actım.
Habıre boyle konular acılıyor ya bdv de.
Burda ıclerını doksunler![]()
Soyle canım da, hıc oyle bır arayısım yok benimkonuyu geyik yapalım diye actım.
BrokcumDökelim icimizisen fıstık gibi kadınsın bi kere senin güzelim yazdığını görmedim beee
![]()
Bak ben sana Bı totem soylıyemmı kendim türettim valla tuttu herifime yapmıştım sevgılıykene![]()
Saygı çerçevesini tekmeyeleyerek yıkıyorum böyle konuşarda. Özellikle aldatılıp çocuk var işim yok diye boşanmayanlar da. İçimdeki saf ve iyi niyetli kız deccal oluverioorSoyle canım da, hıc oyle bır arayısım yok benimkonuyu geyik yapalım diye actım.
Lisede kizlarla koridorda dikilir koseden cikan seninki benimki oynardikBen genelde totem yapıyorum, sımdı sigaramın kulu yere duser halıyı mahvederse yakısıklı bir beyle karsılasıcam diyorum mesela![]()
Korıdordakı petege yaslanır, elimizde gazoz simit gelene gecene igrenerek bakardık bızdeLisede kizlarla koridorda dikilir koseden cikan seninki benimki oynardik![]()
Yallah demedim gııı gelll bana gel banaaa gel bana gel sevgılıııım didimKiskis cinler kiskis yallah cinler yallah mi dedin merak ettim ha![]()
HahahahaLisede kizlarla koridorda dikilir koseden cikan seninki benimki oynardik![]()