Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Sag ol canim. Yazdiklarin kalbimi acitti oyle iyi anliyorum ki Allah acil ve kalici sifalar versin insAllah hic moralini bozma uzun yillar diyalize girenler var. Sen enerjini yuksek tut ❤

Sag ol canim. Yazdiklarin kalbimi acitti oyle iyi anliyorum ki Allah acil ve kalici sifalar versin insAllah hic moralini bozma uzun yillar diyalize girenler var. Sen enerjini yuksek tut ❤
Bayramdan bayrama memlekete gidersem kendimi şanslı sayıyorum. İçime öyle birşey düştü, zaman kısıtlı hissettim şu sıra.

Bayramdan bayrama memlekete gidersem kendimi şanslı sayıyorum. İçime öyle birşey düştü, zaman kısıtlı hissettim şu sıra.

Hic oyle dusunme. Ne dusunursen onu alirsin. Bu yuzden daima pozitif ol ki babana da guzel enerjiler gonder. Bayram geldi gidecek bir baban var mesela kendini sansli hissedebilirsin. Gidemesen bile telefonun ucunda. Allah uzun omurler versin

cok daha kotu hastaliklarla mucadele ettik yillarca ve hic umudumu kaybetmemistim. Umudumu kaybettigim an da zaten yapilabilecek bir sey kalmamisti. Yillarca diyalize girerek yasayan cok insan var. Guclu olman gereken bir surectesin ❤

Her gün görüşüyoruz görüntülü. Aramaya çalışıyorum merak ediyorlar çünkü, öyle baş ağrılarım oluyor ki bazen kafamı kaldırıp arayamadığımda doktora gittin mi, aksatma diye darlıyorlar. Baban sağ mı?

Babam sag cok sukur ama annemle olan bagim cok baskaydi en iyi arkadasimdi. Esim en buyuk destekcim oldu bu surecte ama kendimi hic olmadigim kadar yalniz hissediyorum. Bayramlardan nefret eder oldum.

Babam sag cok sukur ama annemle olan bagim cok baskaydi en iyi arkadasimdi. Esim en buyuk destekcim oldu bu surecte ama kendimi hic olmadigim kadar yalniz hissediyorum. Bayramlardan nefret eder oldum.

Benim de annem en yakın arkadaşımdı. Alzheimer hastası benimki de, artık 6 yılı geçti teşhis koyulalı. Tanımıyor beni, telefonda falan konuşamıyoruz. Evde olunca da bakımı çok zorluyor beni.

Annanem gibi sinek fobisi mi var? Bizi görmedi, camdaki sineği gördü bugün. Eminim rüyasında da sinek görüyordur.
Anam tek uykuya dalamda sinek görem
Şaka biyana kör etti gı beni valla fobi deeil vız vız aglıyom bıyandan vızz guluyom Bı yandan vıız neyin kafası bundaki anlamadım hayır neyi ispatlamaya calısyo aceeebaaa

Hala ailen var. İyi bir eş hayatta en büyük şans.

Benim de annem en yakın arkadaşımdı. Alzheimer hastası benimki de, artık 6 yılı geçti teşhis koyulalı. Tanımıyor beni, telefonda falan konuşamıyoruz. Evde olunca da bakımı çok zorluyor beni.

Cok uzuldum canim hasta bakimi zordur Allah sifa versin butun hastalara diye dua ediyorum her zaman

Kıyamam ya Rabbım gani gani rahmetler eylesın canım bizlerde gıdecegiz bırgun tek teselli bu..

Gecmıs olsun canim cok zor cok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…