- 13 Eylül 2015
- 6.991
- 32.280
- 548
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #8.001
Kolayı unutmaOoo herkes burdaymış bende çekirdeğimi alıp köşeye kurulayım
Allah rahmet eylesın canım ısıklarda uyusun mekanı cennet olsun ınsallah AMINZor bir donemden geciyorum diyeyim canim. Bu yil annemi kaybettim ve baslik bana pek iyi cagrisimlar yapmiyoryoksa yazanlari az cok yorumlarindan taniyorum. ❤
Yaaaa keşke sormasaydımZor bir donemden geciyorum diyeyim canim. Bu yil annemi kaybettim ve baslik bana pek iyi cagrisimlar yapmiyoryoksa yazanlari az cok yorumlarindan taniyorum. ❤
Başın sağolsun kuzumZor bir donemden geciyorum diyeyim canim. Bu yil annemi kaybettim ve baslik bana pek iyi cagrisimlar yapmiyoryoksa yazanlari az cok yorumlarindan taniyorum. ❤
HoşgeldinMerabaayn gızlaaar
Çiiiiftçii geldi haaaanımHoş geldin
Yaaöbür kızlar banlanacak, burası kan kaybetmesin diye mi geldiniz
Aramıza yeni katılanları tanıyalım hemen bakalım, tek misiniz çift misiniz hanımlar
Çok hoş buldum :) valla erkek degılım :)Hoşgeldin
Öğretmen sayımız kaça çıktı?Ooo herkes burdaymış bende çekirdeğimi alıp köşeye kurulayım
Niye kız pat diye öyle dedin bak şüphelendimÇok hoş buldum :) valla erkek degılım :)
Hoş geldin
Yaaöbür kızlar banlanacak, burası kan kaybetmesin diye mi geldiniz
Aramıza yeni katılanları tanıyalım hemen bakalım, tek misiniz çift misiniz hanımlar
Valla bılıyordm suphe uyandıracagımı amma velakın bu acıklamamı gerekirse yapacagudum yapayım bariNiye kız pat diye öyle dedin bak şüphelendim
Tekiz aqa çift olsam burda ne işim var sevgiliştoşkomla konuşuyor olurdum
Onlari Allah mesut etsin insallahÇift de dolu kız burada
Herkese açık topiğimizin kapısı
Oyle deme tlf kapandıktan sonra buraya girmek yeterli diye dusunuyorum gızgıza maabbet başka beTekiz aqa çift olsam burda ne işim var sevgiliştoşkomla konuşuyor olurdum
Kıyamam ya aman sal erkek kendini belli eder bazıları laf olsun yenıyse erkek trol der . Kımse uye olmasın konu acmasın o zamanValla bılıyordm suphe uyandıracagımı amma velakın bu acıklamamı gerekirse yapacagudum yapayım bari
2020 mart anaları topıgıne bak bacuuu ordan anlarsınneler cektim bildin mi aylar boyuncak gebelikte bır erkek asla bunlara şahit olsa bile bukadar detayı beceremez tülülülü
Sağ olasın caneeemOnlari Allah mesut etsin insallahsen de teksin sanırım
Yok, sevgilililerdenimOnlari Allah mesut etsin insallahsen de teksin sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?