- 19 Mayıs 2020
- 47.908
- 215.442
- 598
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #8.101
Nasip böyleymiş şu anmerve ah canım, bu da sağlam.
Acıyorum, kocasını elinden alırlar diye ödü kopuyor garibimin.Ben polemiğe girmedim onunla. Büyük ihtimal beni de şikayet etti ama kendi gitti. Sinirimi bozuyor her konuya yorum yapması
İyi bari kimseye “kocamla yatan sen misin, doğruyu söyle, kocamın peşini bırak” dememiş bu seferAcıyorum, kocasını elinden alırlar diye ödü kopuyor garibimin.Neyliyim onun at kestanesi kocasını evde daha güzeli var.
Hahahha dedi bile son yazdığını görmedin miİyi bari kimseye “kocamla yatan sen misin, doğruyu söyle, kocamın peşini bırak” dememiş bu sefer.
Yorumlarını gören üyelere sorulsa tamamına yakını onu bu sitede istemez bence. Alakalı alakasız yerlere sex hikayeleri sitelerinden kapılmış gibi saçma sapan şeyler yazıp duruyor.
Buna benzer ima etti yine, ilani gordugune gore filan diyeİyi bari kimseye “kocamla yatan sen misin, doğruyu söyle, kocamın peşini bırak” dememiş bu sefer.
Yorumlarını gören üyelere sorulsa tamamına yakını onu bu sitede istemez bence. Alakalı alakasız yerlere sex hikayeleri sitelerinden kapılmış gibi saçma sapan şeyler yazıp duruyor.
Hahahha dedi bile son yazdığını görmedin mi
Tam şimdi okudumBuna benzer ima etti yine, ilani gordugune gore filan diye
Biz elektra ile el ele tutuşup gidecektik
Dedi dedi. Sanıyorki kocasının parası olmasa da onun muşmula suratına bakarlar.İyi bari kimseye “kocamla yatan sen misin, doğruyu söyle, kocamın peşini bırak” dememiş bu sefer.
@teslanınosilatoru da gitmiş.
Bugün demiş ya dün dememiştiDedi dedi. Sanıyorki kocasının parası olmasa da onun muşmula suratına bakarlar.
Modlar anca boş kaldı heralde, hemen bakamadılar.Bugün demiş ya dün dememişti
Gördüm gibi sanki, yanlış görmüş olabilirim.Ben o konuyu sadece okudum ya
Gördüm gibi sanki, yanlış görmüş olabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?