- 19 Mayıs 2020
- 47.908
- 215.430
- 598
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #8.121
Bu kadar dislike yiyen başkası var mı acaba.?Seri like ve dislike attım belki o yüzdendir hfxhfxhgdjg
Basın sagolsun canım benim, mekanı cennet olsun anacıgının.Zor bir donemden geciyorum diyeyim canim. Bu yil annemi kaybettim ve baslik bana pek iyi cagrisimlar yapmiyoryoksa yazanlari az cok yorumlarindan taniyorum. ❤
Dün vardın buralarda ne bilelimO kadar muhabbet dondurmussunuz insan etiketlemez mı benı
Regen_ kulakların cinlasın, benı senden baska dusunen etiketleyen yok
Herkes sustu dıye gıtmıstım uyudunuz sanmıştımDün vardın buralarda ne bilelim ☹
Ben deHerkes sustu dıye gıtmıstım uyudunuz sanmıştım
Bi an susuyorlar gıttıler sanıp gidiyorsun... Bı geliyosun en tatlı muhabbet sen yokken yapilmis..........Ben de
Herkes sustu dıye gıtmıstım uyudunuz sanmıştım
Uyuyamadım ki ben.Ben de
Atiye mi biri daha vardı BDV’deBu kadar dislike yiyen başkası var mı acaba.?
LibidoKızlar hangi konuda banlandı elektra
Öyle valla canım. Bir de ben uyuyorum artık iyi geveler yazıp sonra geri gelenlerde varBi an susuyorlar gıttıler sanıp gidiyorsun... Bı geliyosun en tatlı muhabbet sen yokken yapilmis..........
Uyuyamayan beni durtsun bende uyumuyorum siz gittiniz dıye gidiyorumUyuyamadım ki ben.
Bundan sonra soteye yatıp pusu kurcamÖyle valla canım. Bir de ben uyuyorum artık iyi geveler yazıp sonra geri gelenlerde var
Söz etiketleyecem seni her gece.Bi an susuyorlar gıttıler sanıp gidiyorsun... Bı geliyosun en tatlı muhabbet sen yokken yapilmis..........
Hmm bakayımLibido
Bööö yaparsınBundan sonra soteye yatıp pusu kurcam
Buradaydın sonra da offline gözüküyordunUyuyamayan beni durtsun bende uyumuyorum siz gittiniz dıye gidiyorum
Bakma. Birinde bi koca var, kıskanırsın.Hmm bakayım
Gittiniz sandım gıttım iste bendeBuradaydın sonra da offline gözüküyordun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?