- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #8.141
Katibim... tam bir cıcek degıl de ne, sız soyleyın?Söz etiketleyecem seni her gece.
Ne yalan söyleyeyim, atiyeye kızdım ama içim rahat etmedi. Bin beterlerini erkek yapsa karıları boşamıyor. Kadın yapınca hoooop kapı önü.Atiye mi biri daha vardı BDV’deHaksız olduğu halde alttan alıp barışmadı, herkesin yazdıklarına rağmen haksız olduğunu kabul etmedi bir türlü falan...
Bir tane de çok anlayışlı olan eşini çalışan kardeşlerine enayi gibi para göndermek için boşuyordu en son
Onu geçmeseler de N’den sonra -‘lerde olan aklımda kalmış üyeler
O Number denen üye mi övüyordu kocasınıBakma. Birinde bi koca var, kıskanırsın.
Cinsellikte konu, bdv de degıl bebısımBütün bdv konularına hakimsiniz bayanlar, kendimi çok Fransız hissediyorum yanınızda
Ona bile Fransız’ım bak ahajjajajaCinsellikte konu, bdv de degıl bebısım
Bende simdi girdim kuzumO kadar muhabbet dondurmussunuz insan etiketlemez mı benı
Regen_ kulakların cinlasın, benı senden baska dusunen etiketleyen yok
EvetO Number denen üye mi övüyordu kocasını
AhajjajajaEveten son kafayı yedi, tek kelime dahi yazanı kibliyordu.
Daha fazlasını da yapmışNe yalan söyleyeyim, atiyeye kızdım ama içim rahat etmedi. Bin beterlerini erkek yapsa karıları boşamıyor. Kadın yapınca hoooop kapı önü.
Hah, işte düşün ki bunları erkek yaptı. Karısız kalır mıydı hiç? Erkek yapınca özünde iyi oluyor.Daha fazlasını da yapmışEşim beni istemiyor konusuna yazmıştım. Adama baya hayatı zehir ediyormuş
Basın sagolsun canım benim, mekanı cennet olsun anacıgının.
Hahahahaha nerde yedinEksinli konu var mi kizlar :) bayram bedduami almisim bu gun bir konuda :) su moda olan kinadigini yasar klisesi ile :)
Hahahahaha nerde yedin
Senin de kalbin kazan gibi kararmış demekEksinli konu var mi kizlar :) bayram bedduami almisim bu gun bir konuda :) su moda olan kinadigini yasar klisesi ile :)
Benim göyneeeemi giy de dedi mi.Eksinli konu var mi kizlar :) bayram bedduami almisim bu gun bir konuda :) su moda olan kinadigini yasar klisesi ile :)
Senin de kalbin kazan gibi kararmış demek
Senin de kalbin kazan gibi kararmış demek
Benim göyneeeemi giy de dedi mi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?