- 13 Ağustos 2016
- 2.613
- 5.592
- 158
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #8.301
Değilim kiYanii 3 lüyü de bilmeyende ne bileyim artık evliyim demesin
Ajjkım kaşar olma daŞuan kendimi saf köy peyniri gibi hissettim
Tez vakitte seni evlendirip kociskonla 3 lü yapmani diliyorum o zamanAhhaha ondan bilmiyon iste
Bak seni şu an linçliycem. Öhöm öhömm..Tez vakitte seni evlendirip kociskonla 3 lü yapmani diliyorum o zaman
Ahhahaha o kısımla ünlü bekar sekskologumuz M MrsDelfino ilgileniyor diye ben demedimBak seni şu an linçliycem. Öhöm öhömm..
Evlenmeden denenmiyo mu?
Sanki öylesin mi dedim? Mizah topiğinde alınganlık da ne biliyim. Anam bi ben çapulcuyum koca forumda bi ben arada argoya kaçıyorum.
Ben bısıye alınmadım ayol ogretmen de alınmadı benceSanki öylesin mi dedim? Mizah topiğinde alınganlık da ne biliyim. Anam bi ben çapulcuyum koca forumda bi ben arada argoya kaçıyorum.
Kızım sana söylüyorum...Ben bısıye alınmadım ayol ogretmen de alınmadı bence
Bu filmi sinemada tek basıma izlemiştim, gunahlık Bı durumO gop çocuu benim işte
Ben tam izlemedim 1i izledim. Ama çocukluğum gopta geçti.Bu filmi sinemada tek basıma izlemiştim, gunahlık Bı durum
Zaten bıtane yok mu bu filmden lutfen bana ikisi de cekıldı deme asgshskskaBen tam izlemedim 1i izledim. Ama çocukluğum gopta geçti.
Ajjkım ay ben şokZaten bıtane yok mu bu filmden lutfen bana ikisi de cekıldı deme asgshskska
Tabiki 2. Si de varZaten bıtane yok mu bu filmden lutfen bana ikisi de cekıldı deme asgshskska
Ayyyy ıyı kı duymamışım kesin ona da giderdim benTabiki 2. Si de var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?