- 31 Aralık 2017
- 6.463
- 22.153
- 348
- 28
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #8.261
Orası evlilikten daha da çok soğutuyor insanıTamam receteni yazıyorum daha az bdv konularını okuyorsun ve 2020 evlenecek gelin adaylari topiginde 1 hafta geciriyorsun.. 1 hafta sonra tekrar konusalım
Valla iban kiban bilmem bacı ne atyosan at dedim amma gitmeyecek okkaddarMemleketim küçük bir yer, düğünlerde maske takmıyorlar, sosyal mesafe hak getire. Gitmesin, ne gerek var. İban atsınlar, takınızı oraya atın
HangiBdvde suan cok komik bi konu var belki komik degil ama ben güldüm Allah affetsin
HangısıBdvde suan cok komik bi konu var belki komik degil ama ben güldüm Allah affetsin
Eşimin bozulan ayarları konusuHangısı
Oyle deme burası kk nın gozdelerıBen tebrik ediyorum. Uyuzlar topiğinde ağız aramak vallahi bravo.
Okudum simdi.Eşimin bozulan ayarları konusu
Ahahha bak bak bak nasıl merak ediyorlar bak oraya ikiniz yetersınız BacılarHangısı
Hosbuldum cıcegım ♥
Napıyosunuz bakayım nelerden bahsediyorsunuz
En gözde sensin dersen dutacam degnaanıOyle deme burası kk nın gozdelerıgel bi halay cekek bosver sen dut degnaan ucunu tilili
Biz arkadaşz canem aramızda hallederiz boyle kucuk konuları boyutmeye ne gerak var düemii
Not alın kızlar delfino sevdiceginin yanina atandiktan sonra dugun dernek islerine girdiginde oradan cıkmazsa söyleyecek çok lafımız olacakOrası evlilikten daha da çok soğutuyor insanı
Merve, bayramımı kutlamadınEn gözde sensin dersen dutacam degnaanı
Orası evlilikten daha da çok soğutuyor insanı
Ahahhaa kayserili misinBiz arkadaşz canem aramızda hallederiz boyle kucuk konuları boyutmeye ne gerak var düemii
Allah da beni naapsın o zaman.Merve, bayramımı kutlamadın
Pinterest ve arkadaşlarımla sevgilimi darlayarak gideriyorum o ihtiyacı benNot alın kızlar delfino sevdiceginin yanina atandiktan sonra dugun dernek islerine girdiginde oradan cıkmazsa söyleyecek çok lafımız olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?