Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Evlat Kokusu obsesif misin? Buraya kadar takip etmissin yazik..begenmedim atmadigin postlarim var, kacirma
Hayatta biraz sıkıntılar yaşayan bir arkadaş galiba, bir konu altındaki yorumu vardı, kocası maaş kartını mı almış ne?

Hayatta biraz sıkıntılar yaşayan bir arkadaş galiba, bir konu altındaki yorumu vardı, kocası maaş kartını mı almış ne?

Arkadas kari koca ikisi de akillara zarar zaten.kinadigini yasamadan olmeyeceksin diye diye banlanmis:) yogun duygular besliyor bana karsi :) butun konularda beni takip edip acigimi aramis, bulamamis :)

Arkadas kari koca ikisi de akillara zarar zaten.kinadigini yasamadan olmeyeceksin diye diye banlanmis:) yogun duygular besliyor bana karsi :) butun konularda beni takip edip acigimi aramis, bulamamis :)
Şurada beğenmedim butonunu nadir kullanırım. Edepsizliği iyice ele alan yorumlaradır o da. Burada birine takıp fi tarihinden kalma yorumlarına bile çılgınlar gibi beğenmedim basan insanları normal bulmuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…