- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #8.421
Bi dk once burdaydı ne cabuk gıttı, ah kınalı kuzum mervem
Valla yaa ne yazdı yine acabaBi dk once burdaydı ne cabuk gıttı, ah kınalı kuzum mervem
Ben simdi cikıcam sakın kimsenin pesınden gitme cıcegım, uf olmaValla yaa ne yazdı yine acababide pesine bizi de çağırıyor
Tamam kuzumBen simdi cikıcam sakın kimsenin pesınden gitme cıcegım, uf olma
Bilmem mi seniTa
Tamam kuzumuslu duruyorum ben zaten
Anaaaa gitmiş. Nerde gitti acaba? M MrsDelfino sen boşsun galiba yavrum, bi baksana nerde gitmişUyuyonuz mu?
BDV’de boşanmalı mıyım konusunda görmüştüm ben. Baktım şimdi orada polemiğe girmiş baya. Çok hızlı banlanmış ama yaAnaaaa gitmiş. Nerde gitti acaba? M MrsDelfino sen boşsun galiba yavrum, bi baksana nerde gitmişmerve ?
Ben de oraya bakıyorum.BDV’de boşanmalı mıyım konusunda görmüştüm ben. Baktım şimdi orada polemiğe girmiş baya. Çok hızlı banlanmış ama ya
Hayatta biraz sıkıntılar yaşayan bir arkadaş galiba, bir konu altındaki yorumu vardı, kocası maaş kartını mı almış ne?Evlat Kokusu obsesif misin? Buraya kadar takip etmissin yazik..begenmedim atmadigin postlarim var, kacirma
Hayatta biraz sıkıntılar yaşayan bir arkadaş galiba, bir konu altındaki yorumu vardı, kocası maaş kartını mı almış ne?
Şurada beğenmedim butonunu nadir kullanırım. Edepsizliği iyice ele alan yorumlaradır o da. Burada birine takıp fi tarihinden kalma yorumlarına bile çılgınlar gibi beğenmedim basan insanları normal bulmuyorum.Arkadas kari koca ikisi de akillara zarar zaten.kinadigini yasamadan olmeyeceksin diye diye banlanmis:) yogun duygular besliyor bana karsi :) butun konularda beni takip edip acigimi aramis, bulamamis :)
Yazik mazik degil buna ya. Bunlar coronali oldugu haldi tatil plani yapiyorlar, kadin pozitif olan esini markete yolluyor. Sinirlendim yine.
şaşırdım butonu yetmedi..
Ben kendisini kürtaj ve evlenmeden cinsellik yaşayanlar konularındaki leş yorumlarıyla tanıyorum, şaşırmadımEski konusunu ve market postunu buldugum icin beni yalanci ilan edip konusundan kovmus:)
Ben kendisini kürtaj ve evlenmeden cinsellik yaşayanlar konularındaki leş yorumlarıyla tanıyorum, şaşırmadım
Bana da seri beğenmedim atıyordu bir araInsanlar kinadigini yasamadan olmezmis cicimKinamaaaaa
Yeminle sinirim bozuldu ya
Sonra vaz mı geçti?Bana da seri beğenmedim atıyordu bir ara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?