- 19 Mayıs 2020
- 47.886
- 215.287
- 598
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #8.461
Ben direkt konuya girdim
Açıkçası ben hiç nicklere bakmadan like/dislikeları atıyorum. Nicklere bakmadığım için seri dislike attıklarım olmuştur mutlakaBu begenmedim atanlarin ciddi sikintilari var ya. Aciyorum. Zor hayatlar var
Evet, 3 kişi kaldı dediydim, Merve de okuyor olabilir, o da banlıbanlılar mı
Bookermon yok Bayadır.Evet, 3 kişi kaldı dediydim, Merve de okuyor olabilir, o da banlı
bana varAçıkçası ben hiç nicklere bakmadan like/dislikeları atıyorum. Nicklere bakmadığım için seri dislike attıklarım olmuştur mutlaka
Sizlerin arasından da olmuştur eminim
8 temmuzda uçmuş, bir ay olacak neredeyseBookermon yok Bayadır.
onu geçen gün gördüm kendi mi istedi çünkü aşırı derecede uzun banı , merak ediyorum ne yaptı eşiyle , adamın biraz kafasına dank etmiştir inşallahBookermon yok Bayadır.
8 temmuzda uçmuş, bir ay olacak neredeyse
Nerde gordun, buranın dısında gorusuyorsanız selam soyleyın cok benım sevdıgım biriydi neden gıttı anlamadım.onu geçen gün gördüm kendi mi istedi çünkü aşırı derecede uzun banı , merak ediyorum ne yaptı eşiyle , adamın biraz kafasına dank etmiştir inşallah
Tek sorunu eşinin biraz dikkatsiz olması mıydı? Okumuştum biraz ama?onu geçen gün gördüm kendi mi istedi çünkü aşırı derecede uzun banı , merak ediyorum ne yaptı eşiyle , adamın biraz kafasına dank etmiştir inşallah
Uyeligini sildirmis olabilir mi acabaAa neden o kadar uzun surmus ki
Cehalet ne iğrenç bır sey.
İnsan kotuyle bile basa cıkabılır ama, bir cahille asla..
Rabbım kimseyi cahil ınsanlarla karsılastırmasın ve kotulerle.
Dupdururken boyle dua edesim geldi.
Aa neden o kadar uzun surmus ki
Hahahah sizide çagrmış bulundum merve nin gittigi yol ban yoluymuşAnaaaa gitmiş. Nerde gitti acaba? M MrsDelfino sen boşsun galiba yavrum, bi baksana nerde gitmiş @Merve?
Aldım şekerimiBilmem mi seni ♥ ıcımızdeki en uslu kız sensin masallah dıyım
Ya önceden kendi profillerine ya da yönetime açık bir sekilde yazıyorlardı. Cheryl Blossom üyeliğini sildirmiş mesela. Ben nereden banlandığını çozmeye çalışıyordum başta. Geçende baktım avatarı falan silinmiş. Öyle anlaşılıyor galiba silinenler.Uyeligini sildirmis olabilir mi acaba
Döndü de kendisi farkında değil döndüğünündecemBer döndü, o da döner heralde yakında.
Kesin mervee kız sizi uyandirdi ve kendi gittiEvet, 3 kişi kaldı dediydim, Merve de okuyor olabilir, o da banlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?