- 31 Aralık 2017
- 6.463
- 22.153
- 348
- 28
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #8.441
Bulaşmadım bir dahaSonra vaz mı geçti?
Ne gerekçe ile?Eski konusunu ve market postunu buldugum icin beni yalanci ilan edip konusundan kovmus:)
Bana da seri beğenmedim atıyordu bir ara
Amaçsız şeyler yapıyoz. Hep faydalı şeyler yapılmaz.ne yapıyonuz buradakk da ne değişik yerler varmış ya, bdv den çıktım ilk defa , sanırım kayboldum
burayı nasıl bulmuş, hayır seni konusundan kovup seni neden takip ediyor. artık bir sapığın oldu
Banı kalkınca kaldığı yerden beğenmedim atacakmış.burayı nasıl bulmuş, hayır seni konusundan kovup seni neden takip ediyor. artık bir sapığın olduhayırlı olsun
Hoşgeldinburayı nasıl bulmuş, hayır seni konusundan kovup seni neden takip ediyor. artık bir sapığın olduhayırlı olsun
Uvvv çok korktum , ürperdimBanı kalkınca kaldığı yerden beğenmedim atacakmış.
burayı nasıl bulmuş, hayır seni konusundan kovup seni neden takip ediyor. artık bir sapığın olduhayırlı olsun
Bıyık kokusu da aldım şu an.Şu an 5 misafir okuyor konuyuhaberiniz olsun
Biri Lexa biri elektra’dır. 3 kişi kaldı geriyeŞu an 5 misafir okuyor konuyuhaberiniz olsun
Yok beni araştırmadı hatta bana sana yükseldiği gibi de yükselmedi. Niye bilmiyorum , deli deliyi görünce şeysi olabilirYorum yaptigim butun konularimi gezmis ya saka gibi :) seni de beni de cok sevdi :) seni arastirmamis mi?
Biri de muhtemelen kocam.Biri Lexa biri elektra’dır. 3 kişi kaldı geriye
banlılar mıBiri Lexa biri elektra’dır. 3 kişi kaldı geriye
Lexa zaten 1 gün anca dayanıyor.banlılar mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?