Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

BDV'deki travesti konusundayız çoğumuz Konu sahibinin sevgilisinde hpv çıkmış ancak üzerine düşmüyor. Onu ikna etmeye çalışıyoruz rahim ağzı kanseri olmasın diye
Anam cok yaklaşmayın gııı bu Vıruslere hec guven yok artı gıytırık gorona bilem baksana daha 1 yasında deel mutasyona ugradı kaç kez pislink adi şiy

Selam canım ablanlara gidiyosun dimi iyi yolculuklar

Evet canım. 2ay oldu görmedim. Annemi de götürüyorum. Kadın çok yoruldu. Benim annem lk koronaya yakalananlardan. 1hafta hastanede yattı. Yatarken çıkacağına ihtimal dahi vermedi doktor annemin.

İyi yolculuklar Calciferrcimm, gelirsin ama buraya dı mı, bırakmazsın bu kalbi nursuz arkadasını
Kazan gibi kararmış bi kere o
Internet olduğu sürece uğrarım inşallah

QUOTE="Calciferr, post: 64702920, member: 633114"]
Evet canım. 2ay oldu görmedim. Annemi de götürüyorum. Kadın çok yoruldu. Benim annem lk koronaya yakalananlardan. 1hafta hastanede yattı. Yatarken çıkacağına ihtimal dahi vermedi doktor annemin.

Kazan gibi kararmış bi kere o
Internet olduğu sürece uğrarım inşallah
[/QUOTE]

Cok gecmis olsun. Hepinize iyi bir tatil olsun. Iyi yolculuklar

Geçmiş olsun. Annen iyi mi şu an?

Recaizade Mahmut Ekrem '' Araba Sevdası'' diye kitap yazmış. Ben de '' Maaş Kartı Sevdası'' diye kitap yazacam.
Maaş kartıı bekar erkeklerin rüyası. Buna ulaşmak için bir adet atanmış memur yeterli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…