- 30 Kasım 2019
- 6.938
- 13.741
- 198
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #8.501
Anam cok yaklaşmayın gııı bu Vıruslere hec guven yok artıBDV'deki travesti konusundayız çoğumuzKonu sahibinin sevgilisinde hpv çıkmış ancak üzerine düşmüyor. Onu ikna etmeye çalışıyoruz rahim ağzı kanseri olmasın diye
Hec halım yohtir şuan hıc savasamamGel sendee
Ben görene kadar uçmuş bileKızlaaarrrr kalkın hadi toplaşınmervenin pesine takılıyoruz
@ebrydlts
Katibin Ruhu
@MrsDelfino
@1ogretmen
Cledyana
C Calcifer
Pöff yine mi maaş kartı yaa. Ne kartmış arkadaşHayatta biraz sıkıntılar yaşayan bir arkadaş galiba, bir konu altındaki yorumu vardı, kocası maaş kartını mı almış ne?
Selam canımSelam kızlar
Ben hazırlık yapıyorum sabah erkenden gidiyorum
İyi yolculuklar Calciferrcimm, gelirsin ama buraya dı mı, bırakmazsın bu kalbi nursuz arkadasınıSelam kızlar
Pesine takilirsak banlanirizKızlaaarrrr kalkın hadi toplaşınmervenin pesine takılıyoruz
@ebrydlts
Katibin Ruhu
@MrsDelfino
@1ogretmen
Cledyana
C Calcifer
Yaaa Allah korudu hepimiziPesine takilirsak banlaniriz
Gitmiş
Selam canımablanlara gidiyosun dimi iyi yolculuklar
Kazan gibi kararmış bi kere oİyi yolculuklar Calciferrcimm, gelirsin ama buraya dı mı, bırakmazsın bu kalbi nursuz arkadasını
Beni lazet etmeden gitme agahajakkaSelam kızlar
Evet canım. 2ay oldu görmedim. Annemi de götürüyorum. Kadın çok yoruldu. Benim annem lk koronaya yakalananlardan. 1hafta hastanede yattı. Yatarken çıkacağına ihtimal dahi vermedi doktor annemi
Yaaa çok çok gecmis olsun kuzum güzel bir tatil olsun anneciğine
Recaizade Mahmut Ekrem '' Araba Sevdası'' diye kitap yazmış. Ben de '' Maaş Kartı Sevdası'' diye kitap yazacam.Pöff yine mi maaş kartı yaa. Ne kartmış arkadaş
Geçmiş olsun. Annen iyi mi şu an?Evet canım. 2ay oldu görmedim. Annemi de götürüyorum. Kadın çok yoruldu. Benim annem lk koronaya yakalananlardan. 1hafta hastanede yattı. Yatarken çıkacağına ihtimal dahi vermedi doktor annemin.
Kazan gibi kararmış bi kere o
Internet olduğu sürece uğrarım inşallah
Daha da gelmediBeni lazet etmeden gitme agahajakka
Maaş kartıı bekar erkeklerin rüyası. Buna ulaşmak için bir adet atanmış memur yeterliRecaizade Mahmut Ekrem '' Araba Sevdası'' diye kitap yazmış. Ben de '' Maaş Kartı Sevdası'' diye kitap yazacam.
İyi çok şükür Nisan ayında olmuştu.Geçmiş olsun. Annen iyi mi şu an?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?