- 15 Nisan 2020
- 9.767
- 22.632
- 348
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #8.481
Hayırdır kuzu nereden çıktı böyle içten bir duaCehalet ne iğrenç bır sey.
İnsan kotuyle bile basa cıkabılır ama, bir cahille asla..
Rabbım kimseyi cahil ınsanlarla karsılastırmasın ve kotulerle.
Dupdururken boyle dua edesim geldi.
Git bir dürtüver yasağın bitti diyeDöndü de kendisi farkında değil döndüğünün
Hayırdır kuzu nereden çıktı böyle içten bir dua
Mesaj atsak mailine gider, duyar mail açıksa.Git bir dürtüver yasağın bitti diyedelfinocum nicklere bakmadan seri like mi yapiyorum itirafı yaptın demin oysa benn bana ozel sanıyordum
Hee iyi o zaman bayram günu canın mi sıkıldı dedimKızların ettıgı sohbeti gorunce edesim geldi, ne insanlar var be diyerek dur dua edeyim dedım
Dislike itirafı yaptım daha çok aslındaGit bir dürtüver yasağın bitti diyedelfinocum nicklere bakmadan seri like mi yapiyorum itirafı yaptın demin oysa benn bana ozel sanıyordum
Yok yavrucumHee iyi o zaman bayram günu canın mi sıkıldı dedim
Delfinocumm hemen ulasır simdiMesaj atsak mailine gider, duyar mail açıksa.
Ben bardağın hep boş tarafından bakarımDislike itirafı yaptım daha çok aslında
Hoşgeldin
Hahahahha seni izliyorum delfinooooAy başka konulardaki yorumlarıma buradaki üyelerden likelar gelince tuhaf hissediyorum kendimi
Hahaha o bendede oluyor sebebi su bence. burda geyik orda ciddi duruyoruz ya adapte olamıyoruz Bı sarsılıyoruz helede bdv deAy başka konulardaki yorumlarıma buradaki üyelerden likelar gelince tuhaf hissediyorum kendimi
Forumda konulara bakiyordum travestili konudayim delfinocumm oradaymış yalnız bırakmayayım dedimHeee merabaynnniydiyonuz gııı
BDV'deki travesti konusundayız çoğumuzHeee merabaynnniydiyonuz gııı
Kolllllay gelsin bacıııForumda konulara bakiyordum travestili konudayim delfinocumm oradaymış yalnız bırakmayayım dedim
Evet evet, dili değiştirmekte bile zorlanıyorum bazen. Burada senli orada herkese sizli konuşmak falan başım dönüyor bazenHahaha o bendede oluyor sebebi su bence. burda geyik orda ciddi duruyoruz ya adapte olamıyoruz Bı sarsılıyoruz helede bdv de
Gel sendeeKolllllay gelsin bacııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?