- 15 Nisan 2020
- 9.767
- 22.632
- 348
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #8.581
Burda bir arkadas varda habire banlaniyor ikinci hesap mi aldi dedimBen mi
Arkama baksam nolcak yok ki zatenYa seni hatirliyorum. Aramadi diye dusunmeyecegim artik gibi bir seyler yazmistin konunda. Gecmis olsun. Yolun, bahtin, acik ve aydinlik olsunhic arkana bakma.
hayırlısı olsun hakkında6 ay bitti boşanalı
Yok ben o değilim ama bende iki kere banlandımBurda bir arkadas varda habire banlaniyor ikinci hesap mi aldi dedim
Aminhayırlısı olsun hakkında
Arkama baksam nolcak yok ki zaten
2 mi çok az o bin kere banlanmıstir tamam sen lexa olamazsinYok ben o değilim ama bende iki kere banlandım
Ailesini sevmiyormuşum paramı sakınıyormuşum gibi gibi bahaneler boşanmak için yeterli bi sebebi yoktu ama boşadıAnladigim kadari ile hala seviyorsuncok ozel degil ise sebep neydi?
Hangimiz seviyoruz ki sen cok mu belli ettinAilesini sevmiyormuşum paramı sakınıyormuşum gibi gibi bahaneler boşanmak için yeterli bi sebebi yoktu ama boşadı
Boşver yavrum, yolladın gitti sümüklü süt danasını anasının koynuna. Sütten kesilsin öyle evlensin.Ailesini sevmiyormuşum paramı sakınıyormuşum gibi gibi bahaneler boşanmak için yeterli bi sebebi yoktu ama boşadı
Ailesini sevmiyormuşum paramı sakınıyormuşum gibi gibi bahaneler boşanmak için yeterli bi sebebi yoktu ama boşadı
Neden malesef dedın?Yok o kadar sürmedi malesef
Fazlasıyla ama onun için yeterli gelmedi mutlu olamayız biz dedi ve gittiHangimiz seviyoruz ki sen cok mu belli ettin
Bosadı deme bence.Ailesini sevmiyormuşum paramı sakınıyormuşum gibi gibi bahaneler boşanmak için yeterli bi sebebi yoktu ama boşadı
Ya sevmesem tamam diycem kv yalvardı ayrılmasın benden diye ağlayarak bıraktı babamın evine seviyorduk aslında birbirimizi hiç tartışmadık küçük alınmalar oldu ya o özür diledi ya ben konuyu tatlıya bağladık ama ama ama yetmedi onaBak yine sinirlendim. Ya birak uzulecek baska sey mi yok Allah askina. Verilmis sadakan varmis. Ben de kayinvalidemi sevmiyorum gayet seviyeli bir iliskimiz varKadinin bana bir sey yaptigi falan da yok ama sevmek gibi bir zorunlukugum yok yani. Kv.ile evli degilim.
Tek tarafli bosanma olmus kuzum bir taraf üzgünBosadı deme bence.
Bende onu anlamıyorum, bu adam ıcın bir insan neden uzulur kı?Tek tarafli bosanma olmus kuzum bir taraf üzgün
Boşadı ama baya iyi boşadı hemde ben bu kadar net olamazdım olamamda hayatımı birleştirdiğim insanı böyle kolay bırakamam benBosadı deme bence.
Seven adam bırakmazdı bahane etmis gibi geldi bi iliskisi olabilir mi pek kv olayı gibi gelmediBende onu anlamıyorum, bu adam ıcın bir insan neden uzulur kı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?