- 15 Nisan 2020
- 9.767
- 22.632
- 348
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #8.621
Cidden çok uzuluyorum boyle annelere evlatlarina yasattiklari nasil bir bencillik nasil boyle insan olabiliyorlarVar boyle insanlar. Bir tanidigim da sirf bu sebepten bosandi. Adam agzini acip da kimseye bir sey diyemiyordu. Karisi gitti sevseydi gitmezdi dedi. Anasinin karsisinda surekli sustu.
Adını hatırlamıyorum ya eşimle ara veriyoruz gibi bi başlığı vardıKim o?
Hatırladım ama takip etmedim. Biraz darlamış sanki adamı o.Adını hatırlamıyorum ya eşimle ara veriyoruz gibi bi başlığı vardı
Cidden çok uzuluyorum boyle annelere evlatlarina yasattiklari nasil bir bencillik nasil boyle insan olabiliyorlar
Adını hatırlamıyorum ya eşimle ara veriyoruz gibi bi başlığı vardı
Bugün dönecekti galiba evlilikte hemen pes etmemek gerekiyor çiftlerinHatırladım ama takip etmedim. Biraz darlamış sanki adamı o.
Koluna takıp gezdirecekti '' Bakııın nasıl adam ettim. '' diye. Bu hayal ömür çürüttürüyor kadınlara.Ben kizi uyarmistim. Cunku ayni anne adamin butun sevgililerini kotuluyordu. Kizcagiz da degistirecegini sandi. Evlenirken her sey cok net aslinda. Kimi insan goruyor, kimi gormek istemiyor. Ben bu adami degistiririm sevdasi oluyor.
Kız deme öyleBabasi yalvarmaya giden mi :)
Hatırladım ama takip etmedim. Biraz darlamış sanki adamı o.
Babasi yalvarmaya giden mi :)
Hatayi hemcinslerimizde arıyoruz cogumuz halbuki niye hepsi kötü olsun ki biride mi iyi degildi.. biraz buyuklerin el atmasi lazim bu durumlarda cunku seven gozler kör olurBen kizi uyarmistim. Cunku ayni anne adamin butun sevgililerini kotuluyordu. Kizcagiz da degistirecegini sandi. Evlenirken her sey cok net aslinda. Kimi insan goruyor, kimi gormek istemiyor. Ben bu adami degistiririm sevdasi oluyor.
Yuh.Yok kuzum basinda ben de oyle sanmistim da degil. Adam anneciginde yatili kalmalara doyamamis:)
Kız deme öyle
Biraz yanlış olmuş inşallah sonrası iyi olurAma oyle. Adam bana git kendini duzltmeden gelme diyecek,bu surede ne arayacak ne soracak ben ona mesaj atacagim. Yetinmeyip babam sehir degistirim adamin ayagina gidecek. Yok ya. Isim olmaz. Bak ben de evliyim. Ota cicege bosanilmaz ok. Kimseye de eyvallah etmem.
[
QUOTE="Regen89, post: 64703834, member: 989320"]
Hatayi hemcinslerimizde arıyoruz cogumuz halbuki niye hepsi kötü olsun ki biride mi iyi degildi.. biraz buyuklerin el atmasi lazim bu durumlarda cunku seven gozler kör olur
Burası deminki konu başlığıyla uyumsuz
Burası deminki konu başlığıyla uyumsuz
Gururumuzla banlaniyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?