Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Var boyle insanlar. Bir tanidigim da sirf bu sebepten bosandi. Adam agzini acip da kimseye bir sey diyemiyordu. Karisi gitti sevseydi gitmezdi dedi. Anasinin karsisinda surekli sustu.
Cidden çok uzuluyorum boyle annelere evlatlarina yasattiklari nasil bir bencillik nasil boyle insan olabiliyorlar

Cidden çok uzuluyorum boyle annelere evlatlarina yasattiklari nasil bir bencillik nasil boyle insan olabiliyorlar

Ben kizi uyarmistim. Cunku ayni anne adamin butun sevgililerini kotuluyordu. Kizcagiz da degistirecegini sandi. Evlenirken her sey cok net aslinda. Kimi insan goruyor, kimi gormek istemiyor. Ben bu adami degistiririm sevdasi oluyor.

Ben kizi uyarmistim. Cunku ayni anne adamin butun sevgililerini kotuluyordu. Kizcagiz da degistirecegini sandi. Evlenirken her sey cok net aslinda. Kimi insan goruyor, kimi gormek istemiyor. Ben bu adami degistiririm sevdasi oluyor.
Koluna takıp gezdirecekti '' Bakııın nasıl adam ettim. '' diye. Bu hayal ömür çürüttürüyor kadınlara.

Hatayi hemcinslerimizde arıyoruz cogumuz halbuki niye hepsi kötü olsun ki biride mi iyi degildi.. biraz buyuklerin el atmasi lazim bu durumlarda cunku seven gozler kör olur

Ama oyle. Adam bana git kendini duzltmeden gelme diyecek,bu surede ne arayacak ne soracak ben ona mesaj atacagim. Yetinmeyip babam sehir degistirip adamin ayagina gidecek. Yok ya. Isim olmaz. Bak ben de evliyim. Ota cicege bosanilmaz ok. Kimseye de eyvallah etmem.

Biraz yanlış olmuş inşallah sonrası iyi olur

[

QUOTE="Regen89, post: 64703834, member: 989320"]
Hatayi hemcinslerimizde arıyoruz cogumuz halbuki niye hepsi kötü olsun ki biride mi iyi degildi.. biraz buyuklerin el atmasi lazim bu durumlarda cunku seven gozler kör olur
[/QUOTE]

Hatayi hemcinslerimizde aramiyoruz canim. Baska ev varken altli ustlu oturmayi isteyen, anasi ile iyi olacagi hayallerine kapilan kendiydi .kimseye yaranamazsin. Fedakar olup mutlu olani daha hic gormedim. Fedakarlik yapilacaksa karsilikli yapilir.

[

QUOTE="Regen89, post: 64703834, member: 989320"]

Hatayi hemcinslerimizde aramiyoruz canim. Baska ev varken altli ustlu oturmayi isteyen, anasi ile iyi olacagi hayallerine kapilan kendiydi .kimseye yaranamazsin. Fedakar olup mutlu olani daha hic gormedim. Fedakarlik yapilacaksa karsilikli yapilir.
[/QUOTE]
Hic öyle bir tip olmadim nasil bu kadar bos hayallere inanip evlenebiliyorlar anlam veremiyorum

Burası deminki konu başlığıyla uyumsuz
Gururumuzla banlaniyoruz

Burda anladığım kadarıyla bdv deki konuların dedikodusunu yapıyoruz, başlığı kandırmaca koymuşlar içerik en sevdiğim, dedikodu

Banlanınca canım sıkılıyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…