Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Ana kuzusuymus da ondan. Birak anasi ile yasasin. Boyleleri evlenip de birilerinin basini yakmasin. Hic uzulme. Boyle anam da anam diye hayat gecer mi ya.

26 yaşındayım 10 ay evli kaldık 29 yaşında
Onunde upuzun yollar yıllar var. Insanlar var.
Ben boyle anasını danasını okurken bile boguluyorum hayatımın bu kadar ıcınde olsalardı ben bosardım o adamı

Bu evlilik surse bile mutsuzluk getirirdi sadece sana.
Kurtulmussun.
Anammm canım anammmm kadın anam vefakar cefakar anammmm diyen erkekler bana itici geliyor, omrumu boyle biriyle ziyan etmek istemezdim.
Senın omrunde ziyan olmaktan kurtulmus.

Kimbılır nasıl guzel bır kapı acılacak sana.

Seven adam bırakmazdı bahane etmis gibi geldi bi iliskisi olabilir mi pek kv olayı gibi gelmedi
Süt oğlana ev, yuva sorumluluğu ağır gelmiştir. Erken evlendiğini düşünmüştür. Yaşıtları daha ceviz kırarken bu erkenden evlenmiştir vsvs.

Korktum istemiyorum artık kimseyi

Süt oğlana ev, yuva sorumluluğu ağır gelmiştir. Erken evlendiğini düşünmüştür. Yaşıtları daha ceviz kırarken bu erkenden evlenmiştir vsvs.
Yok sorumluluk sahibiydi kötü biri değildi ikimizde yanlışlar yaptık sonucumuz bu neyse beni boşverin konuştukça hatırlıyorum bi kız vardı babası damadın yanına gitmişti noldu ses varmı ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…