- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #8.601
Ne dıyım bılemedım, uzgunsun.Boşadı ama baya iyi boşadı hemde ben bu kadar net olamazdım olamamda hayatımı birleştirdiğim insanı böyle kolay bırakamam ben
Ya sevmesem tamam diycem kv yalvardı ayrılmasın benden diye ağlayarak bıraktı babamın evine seviyorduk aslında birbirimizi hiç tartışmadık küçük alınmalar oldu ya o özür diledi ya ben konuyu tatlıya bağladık ama ama ama yetmedi ona
Artık üzülme gibi değil hayal kırıklığı ben ona çok güvenmiştimBende onu anlamıyorum, bu adam ıcın bir insan neden uzulur kı?
Kac yasındasın, ne kadar evlı kaldınız eskı esın kac yasındaydıArtık üzülme gibi değil hayal kırıklığı ben ona çok güvenmiştim
Üzülmemeye çalışıyorum hayat bu bi gün sonra ne yaşıycaz bilmiyoruzAna kuzusuymus da ondan. Birak anasi ile yasasin. Boyleleri zevlenip de birilerinin basini yakmasin. Hic uzulme. Boyle anam da anam diye hayat gecer mi ya.
26 yaşındayım 10 ay evli kaldık 29 yaşındaKac yasındasın, ne kadar evlı kaldınız eskı esın kac yasındaydı
Üzülmemeye çalışıyorum hayat bu bi gün sonra ne yaşıycaz bilmiyoruz
Her şerde vardır bi hayırAllah iyi insanla karsilastirsin canimBelki de yarin iyi ki bosandim diye sukredeceksin. birilerinin egosunu tatmin etmek icin hayat cok kisa
Onunde upuzun yollar yıllar var. Insanlar var.26 yaşındayım 10 ay evli kaldık 29 yaşında
Süt oğlana ev, yuva sorumluluğu ağır gelmiştir. Erken evlendiğini düşünmüştür. Yaşıtları daha ceviz kırarken bu erkenden evlenmiştir vsvs.Seven adam bırakmazdı bahane etmis gibi geldi bi iliskisi olabilir mi pek kv olayı gibi gelmedi
Korktum istemiyorum artık kimseyiOnunde upuzun yollar yıllar var. Insanlar var.
Ben boyle anasını danasını okurken bile boguluyorum hayatımın bu kadar ıcınde olsalardı ben bosardım o adamı
Bu evlilik surse bile mutsuzluk getirirdi sadece sana.
Kurtulmussun.
Anammm canım anammmm kadın anam vefakar cefakar anammmm diyen erkekler bana itici geliyor, omrumu boyle biriyle ziyan etmek istemezdim.
Senın omrunde ziyan olmaktan kurtulmus.
Kimbılır nasıl guzel bır kapı acılacak sana.
O da olabilir yasida cok kucuk degilki 29 erkek icin iyi bir yasSüt oğlana ev, yuva sorumluluğu ağır gelmiştir. Erken evlendiğini düşünmüştür. Yaşıtları daha ceviz kırarken bu erkenden evlenmiştir vsvs.
Bu arabesklıkten cık benceKorktum istemiyorum artık kimseyi
Belki ergenliğinde tercih edilmeyen bir tipti. Ne bileyim.O da olabilir yasida cok kucuk degilki 29 erkek icin iyi bir yas
Yok sorumluluk sahibiydi kötü biri değildi ikimizde yanlışlar yaptık sonucumuz bu neyse beni boşverin konuştukça hatırlıyorum bi kız vardı babası damadın yanına gitmişti noldu ses varmı ondanSüt oğlana ev, yuva sorumluluğu ağır gelmiştir. Erken evlendiğini düşünmüştür. Yaşıtları daha ceviz kırarken bu erkenden evlenmiştir vsvs.
1 seneye toparlayacaksin hic merak etme hatta haytndan cıktgi icin en guzeliyle tanışmana sebep oldugu icin sukretceksin... ama simdi biraz zamana ihtiyacin varKorktum istemiyorum artık kimseyi
Hayırlısı bakalım1 seneye toparlayacaksin hic merak etme hatta haytndan cıktgi icin en guzeliyle tanışmana sebep oldugu icin sukretceksin... ama simdi biraz zamana ihtiyacin var
Seven adam bırakmazdı bahane etmis gibi geldi bi iliskisi olabilir mi pek kv olayı gibi gelmedi
Kim o?Yok sorumluluk sahibiydi kötü biri değildi ikimizde yanlışlar yaptık sonucumuz bu neyse beni boşverin konuştukça hatırlıyorum bi kız vardı babası damadın yanına gitmişti noldu ses varmı ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?