- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.139
- 698
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #8.661
Şimdi daha çok merak ettim bakYapmaaa :)
Babamı asla karıstırmadan kendim hallederdim donupte bakmazdım birdahaBabam olsa dava acmaya giderdik :)
bdv konun neydi hemen bakalım notlarimizaBenim dedikodum döndü mü burda
Babamı asla karıstırmadan kendim hallederdim donupte bakmazdım birdaha
O kadar donanım var yani, korktumbdv konun neydi hemen bakalım notlarimiza
Yine maaş kartı mevzusuSiz de mi öğretmen siniz? Bu öğretmenlerin çektiği ne anlamıyorum. Evlenirken özellikle öğretmen eş diye arıyor bu erkekler bence. Az çalışıyor hem eve bakar hem çocuğa hem bana. maaş kartını da aldım mı ohh diye bir mantıktalar sanırım.
Sizin adınıza çok üzüldüm çünkü yanınızda duran bir eşiniz yok. Buna dur diyecek kişi eşinizi. KP yüz veren de eşiniz.
Zaten eninde sonunda o olacak, babacıgı o duruma dustuguyle kalacakKaristirma manasinda degil canim. Bir yere gidilecekse o yer adliye olurdu demek istedim.
Yooo yorum süperdi. On numara. Cevap verdim zaten. Ama gerginlikten beğen butonunu kullanmak aklıma gelmedi sadece acele cevap yazmaya çalıştım
Tabiki buradaki her uye en az 100 terabyte hafızaya sahip hatta M MrsDelfino 200 300 olabilir onu çağırayım hemen listeyi döker burayaO kadar donanım var yani, korktum
Çok küçük bi grup hırpalıyor insanı da geneli kucaklıyor gereksiz açılmış bi konu benceKaç gündür aynı konular açılıyor farkında mısınız?
BDV’deki Vahşet Team
Arkadaşlar şunu kabul mü ediyorsunuz anlamak zorunda mı kalıyorsunuz ne yapıyorsanız yapın anlayın. Bu topic altında yazılan bütüüüüüüünnnn başlıklara vahşi bir şekilde saldırıyorsunuz. Misal Başım ağrıyor desem kafan kopsun diyecek mizaçta bir çok üye var. Allahtan genelde yazmam gebeliğe...www.kadinlarkulubu.com
Ay daha sadece bir vakalarını anlattım
Bayram için annemi aramış KV. Annem canim sıkkın deyince biz bahcedeyiz bir aydır, canım sıkılıyorsa oğlum seni getirsin demiş
Ahahhahah kim bu vahset timiKaç gündür aynı konular açılıyor farkında mısınız?
BDV’deki Vahşet Team
Arkadaşlar şunu kabul mü ediyorsunuz anlamak zorunda mı kalıyorsunuz ne yapıyorsanız yapın anlayın. Bu topic altında yazılan bütüüüüüüünnnn başlıklara vahşi bir şekilde saldırıyorsunuz. Misal Başım ağrıyor desem kafan kopsun diyecek mizaçta bir çok üye var. Allahtan genelde yazmam gebeliğe...www.kadinlarkulubu.com
Konunu hatırladım memuriye zamanında açılmıştı.Yooo yorum süperdi. On numara. Cevap verdim zaten. Ama gerginlikten beğen butonunu kullanmak aklıma gelmedi sadece acele cevap yazmaya çalıştım
Memuriyeyi kimse unutamıyorKonunu hatırladım memuriye zamanında açılmıştı.
Kalbi kazan gibi kararmış team yani ben, lexa, yangın, eletra, daha sakini katip ve sen cledya dan emin değilim yumuşak bir tarafı varAhahhahah kim bu vahset timi
Nasıl unutulur ki. Maaş kartı koltuk takımıMemuriyeyi kimse unutamıyor
Ama onunla alakam yok :)
Aynen yaÖmür törpüsü diyorsun..
AhahhahahahKalbi kazan gibi kararmış team yani ben, lexa, yangın, eletra, daha sakini katip ve sen cledya dan emin değilim yumuşak bir tarafı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?