- 19 Mayıs 2020
- 47.905
- 215.416
- 598
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #8.641
Çok amaçsız şeyler yapıyoruz burda.Burda anladığım kadarıyla bdv deki konuların dedikodusunu yapıyoruz, başlığı kandırmaca koymuşlar içerik en sevdiğim, dedikodu
Banlanınca canım sıkılıyor ya
Çok amaçsız şeyler yapıyoruz burda.
He şimdi anladım yaa. Çok akıllı bu konu sahibiBurda anladığım kadarıyla bdv deki konuların dedikodusunu yapıyoruz, başlığı kandırmaca koymuşlar içerik en sevdiğim, dedikodu
Kıyamam o babaya ben ya...Ama oyle. Adam bana git kendini duzltmeden gelme diyecek,bu surede ne arayacak ne soracak ben ona mesaj atacagim. Yetinmeyip babam sehir degistirip adamin ayagina gidecek. Yok ya. Isim olmaz. Bak ben de evliyim. Ota cicege bosanilmaz ok. Kimseye de eyvallah etmem.
Babam hasta, aynı şeyi kocam yapsa dayım giderdi. Ama dövmeye.Ama oyle. Adam bana git kendini duzltmeden gelme diyecek,bu surede ne arayacak ne soracak ben ona mesaj atacagim. Yetinmeyip babam sehir degistirip adamin ayagina gidecek. Yok ya. Isim olmaz. Bak ben de evliyim. Ota cicege bosanilmaz ok. Kimseye de eyvallah etmem.
Babam hasta, aynı şeyi kocam yapsa dayım giderdi. Ama dövmeye.
Burda anladığım kadarıyla bdv deki konuların dedikodusunu yapıyoruz, başlığı kandırmaca koymuşlar içerik en sevdiğim, dedikodu
Benim dedikodum döndü mü burdaÇok amaçsız şeyler yapıyoruz burda.
Benim dedikodum döndü mü burda
Yok, hiç seninkini etmedik.Benim dedikodum döndü mü burda
Bu konu komik sanıyordum, içerik huzunluymusYok, hiç seninkini etmedik.
Ay daha sadece bir vakalarını anlattımHehe ben yeni girdim kuzum sanmıyorum
Ama senin eş ailesi fena, dönse hakkı var yani
Yooo dostum yoooo ben düşünmüyorum. Benim kocağğğımmm varBuradakilerin çogu cift ve senin gibi dusunuyor merak etme
Gitmiş kız bide fotoğraf paylaşmış ya damat acaba ayağıma getirttim der gibi mi paylaştı şeytan fısıldıyor kulağımaKıyamam o babaya ben ya...
Evlat yuzunden dustugu duruma bak cok uzuldum suan.
İnsallah gitmemistir amcam ya
A kesim gelinlikBenim buradaki misyonumu biliyosunuz
Bazen hüzünlü.Bu konu komik sanıyordum, içerik huzunluymus
Kıyamam o babaya ben ya...
Evlat yuzunden dustugu duruma bak cok uzuldum suan.
İnsallah gitmemistir amcam ya
Bır baba ıcın ne kadar acı be...Gitmis kuzumve o bulusmadan sonra da arayan yine konu sahibi olmus
Dur konularına bir bakayım sonra çeviririz bir tur dedikoduBenim dedikodum döndü mü burda
Yapmaaa :)Dur konularına bir bakayım sonra çeviririz bir tur dedikodu
Bır baba ıcın ne kadar acı be...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?