- 31 Aralık 2017
- 6.463
- 22.153
- 348
- 28
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #8.721
Oha, adamın ANNESİNİ değiştireceğini düşünerek mi evlenmiş?Ben kizi uyarmistim. Cunku ayni anne adamin butun sevgililerini kotuluyordu. Kizcagiz da degistirecegini sandi. Evlenirken her sey cok net aslinda. Kimi insan goruyor, kimi gormek istemiyor. Ben bu adami degistiririm sevdasi oluyor.
Öğretmen misiniz?Bende sıkılıyorum neyse ki okul açılıyor
Ayyy ne güzel besbekarKuzum ben besbekarımama veli olsam sanırım tereddütte kalırdım
Tabiki kesin bilgi yok ama hazırlıklar açma yönünde gibi geliyor banaYeni bilgi mi? Dün dört plan hazirlamislardi. Dördüncüsü acmamakti
Ciddi misinÖğretmen misiniz?
Tek misin cift mı neden sıkılıyorsun
Ayyy ben sizin fikirlerinizin büyük hayranıyım sizin başlık altında olmak büyük mutlulukTek misin cift mı neden sıkılıyorsun
Yorum belirtemem iki ucu b.klu değnekAyyy ne güzel besbekarörtmenim Ne yapmamızı önerirsin
Bağlaç tırmaladı beni. Ciddiyim varsa böyle bir şey üzüleceğim...Ciddi misin
Canım benimAyyy ben sizin fikirlerinizin büyük hayranıyım sizin başlık altında olmak büyük mutluluk
Hangisine yansak virüse mi başımızın biraz şiştiğine mi çocukların eğitimden uzak kaldığına mı bilemedim şimdiYeni bilgi mi? Dün dört plan hazirlamislardi. Dördüncüsü acmamakti
Neden kız kıza çıkmıyorsun kiÇiftim ama tek gibi hissediyorumSıkıldım yaa valla gezmek tozmak, takılmak eğlenmek istiyorum kızkıza falan arkadaşım yok, arkadaş olsa para yok, para olsa yine bi şey çıkar. bu ara tek olmayı özlemiyor değilim
Burdaki yazışmalara neden takılırsınız ki suan çok yorgunum. Yatağa yan devrilip yorum yazıyorum. İlginç hakikaten ya.Bağlaç tırmaladı beni. Ciddiyim varsa böyle bir şey üzüleceğim...
Çocuk kaç yaşındaHangisine yansak virüse mi başımızın biraz şiştiğine mi çocukların eğitimden uzak kaldığına mı bilemedim şimdi
Ayyy çok teşekkür ederimCanım benim ♥hosgeldın, ne guzel fikir alısverısı yaparız
Neden kız kıza çıkmıyorsun ki
Keyfim ve kahyasıBurdaki yazışmalara neden takılırsınız ki suan çok yorgunum. Yatağa yan devrilip yorum yazıyorum. İlginç hakikaten ya.
Hanigisini sordun canım bende üç tanedeÇocuk kaç yaşında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?