- 17 Haziran 2019
- 1.170
- 5.326
- 158
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #8.761
Hava o kadar sıcak kı, ben bugun ciktım inan eve donmeyi dort gozle bekledim
Muhabbet desen, bende cocuk yok.. Habıre cocuklarından bahsettiler.
Bır kahve 15 TL.
Ne bıleyım, artık dısarısı veya muhabbetler de zevkli degıl kı.
Bız kendi ıcımızde sıkılıyoruz mutsuzuz bence.
Parayı harcıyorsun o zaman da mutlu olmuyorsun mutlaka bir puruz cikiyor.
Yanı sen simdi gezsen tozsan belki gene sıkılırsın.
Kımse yok diye, olsa ıyı hissederim sanıyor olabilirsin.
Biz varız burda, sıkılınca gel sohbete katıl.
HoşgeldinKizlarcim selam, herkes iyi mi? Bayram nasil geciyor?
Türkçe, ya siz?Sizin branş nedir
Fen bilgisiTürkçe, ya siz?
Eee niye yönlendiriyon bakayım banaEvliymiş a gelinlikçi
Aaa niye ki canikomSenı gordum daha ıyı oldum bebısım♥ hosgeldın, bayram bayram gibi degıl
HosbuldukHoşgeldin
Sevgilisi varmış pardon sen hızlandır bu işiEee niye yönlendiriyon bakayım banalistemi karstrcaksin
Oda yetişiyor merak etme az kaldı 6 ya6 olsaydı yollamayin diyecektim
Bende bayılmıyorum iste ama naparsın, yasım geregı tum cevrem coluklu cocuklu.Ayy eveet yaa, her şey de çok pahalıı... Ben de yarın çıkacağım dışarı erkek arkadaşımla ama pek de gözümde büyüdü hava sıcak falan, asfalta akmayız umarım...
Şu evlilik, oturma takımı, kaynana, görümce, bebeğimin dışkısı morrr( tarzında muhabbetler bayıyor beni... öyle arkadaşım olmasını istemediğim için yok ssnırım
Ben şu an yurtdışında falan sırtçantamla tek başıma gezmek isterdim, bilmediğim insanlar, bilmediğim yerleeerr...
Ben dahil değil miyim team’eKalbi kazan gibi kararmış team yani ben, lexa, yangın, eletra, daha sakini katip ve sen cledya dan emin değilim yumuşak bir tarafı var
Yedik ictık geldik.. Nolsun.Aaa niye ki canikomen son kuzenlerleydin, noldu?
Senin minnoş bilgilerin var. Güzel yönlendirme yapıyorsun Haydariye DümeniyeBen dahil değil miyim team’eBen de seksolog olarak cinsel sorunları olan çiftleri boşuyorum
Cidden bazı hemcinslerimizin aklı benim 14-16 yaşlarındaki halimden çok daha havada oluyorHic öyle bir tip olmadim nasil bu kadar bos hayallere inanip evlenebiliyorlar anlam veremiyorum
Beni de dahil etmemiş bu. Pabucum dama hızla atılmış gel delfi gidelimBen dahil değil miyim team’eBen de seksolog olarak cinsel sorunları olan çiftleri boşuyorum
A aaaa deli galibaYedik ictık geldik.. Nolsun.
Sıcaktı zaten cok. Sonra bir arkadasıma kızdım falan. Eve dondum dıye kendime de kızdım.
Sonra burda kafam dagıldı unuttum kızgınlıklarımı. Sımdı yazarken hatırladım ve yeniden kızdım
Sen naptın?
Bende bayılmıyorum iste ama naparsın, yasım geregı tum cevrem coluklu cocuklu.
Yırmı yasındakı kız da benimle takılmaz.
Mecbur katlanıyoruz
Etiketlenene kadar yorum bildirimi gelmedi yaHoşgeldin delfinocum seri likelar başladı
Cidden bazı hemcinslerimizin aklı benim 14-16 yaşlarındaki halimden çok daha havada oluyor
İkinci evliliğinde kaynanayla yaşamak isteyip “akşam gelir kaynanamla çay içer sohbet ederim” diye hayaller kuran gördğ bu gözlerEşinle uzanıp dizi/film izlemeyi, arada bir oynaşmayı hayal edeceğine insan neden kaynanayla çay içip sohbet etmeyi hayal eder ki
Seni yazmamış mıyım. Şimdi bile liste başı oldunBeni de dahil etmemiş bu. Pabucum dama hızla atılmış gel delfi gidelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?