Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Ayy eveet yaa, her şey de çok pahalıı... Ben de yarın çıkacağım dışarı erkek arkadaşımla ama pek de gözümde büyüdü hava sıcak falan, asfalta akmayız umarım...
Şu evlilik, oturma takımı, kaynana, görümce, bebeğimin dışkısı morrr ( tarzında muhabbetler bayıyor beni... öyle arkadaşım olmasını istemediğim için yok ssnırım

Ben şu an yurtdışında falan sırtçantamla tek başıma gezmek isterdim, bilmediğim insanlar, bilmediğim yerleeerr...

Bende bayılmıyorum iste ama naparsın, yasım geregı tum cevrem coluklu cocuklu.
Yırmı yasındakı kız da benimle takılmaz.
Mecbur katlanıyoruz

Aaa niye ki canikom en son kuzenlerleydin, noldu?
Yedik ictık geldik.. Nolsun.
Sıcaktı zaten cok. Sonra bir arkadasıma kızdım falan. Eve dondum dıye kendime de kızdım.
Sonra burda kafam dagıldı unuttum kızgınlıklarımı. Sımdı yazarken hatırladım ve yeniden kızdım

Sen naptın?

Hic öyle bir tip olmadim nasil bu kadar bos hayallere inanip evlenebiliyorlar anlam veremiyorum
Cidden bazı hemcinslerimizin aklı benim 14-16 yaşlarındaki halimden çok daha havada oluyor

İkinci evliliğinde kaynanayla yaşamak isteyip “akşam gelir kaynanamla çay içer sohbet ederim” diye hayaller kuran gördğ bu gözler Eşinle uzanıp dizi/film izlemeyi, arada bir oynaşmayı hayal edeceğine insan neden kaynanayla çay içip sohbet etmeyi hayal eder ki
[/QUOTE]

A aaaa deli galiba ben evdeydim hemen hemen butun gun, aksam bi cikip toplanti yapip geldim; cunku yasasin ruh hastasi kivaminda iskoliklik

Bende bayılmıyorum iste ama naparsın, yasım geregı tum cevrem coluklu cocuklu.
Yırmı yasındakı kız da benimle takılmaz.
Mecbur katlanıyoruz

Ben 30 oluyorum bir kaç gün sonra... Hala küçük gösteriyorum bari buna sevineyim... ,

[/QUOTE]
Kaynana önemli. Saygıda kusur etmemek lazım çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…