- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #8.741
Hava o kadar sıcak kı, ben bugun ciktım inan eve donmeyi dort gozle bekledimÇiftim ama tek gibi hissediyorumSıkıldım yaa valla gezmek tozmak, takılmak eğlenmek istiyorum kızkıza falan arkadaşım yok, arkadaş olsa para yok, para olsa yine bi şey çıkar. bu ara tek olmayı özlemiyor değilim
Hic öyle bir tip olmadim nasil bu kadar bos hayallere inanip evlenebiliyorlar anlam veremiyorumHatayi hemcinslerimizde aramiyoruz canim. Baska ev varken altli ustlu oturmayi isteyen, anasi ile iyi olacagi hayallerine kapilan kendiydi .kimseye yaranamazsin. Fedakar olup mutlu olani daha hic gormedim. Fedakarlik yapilacaksa karsilikli yapilir.
Ahhahahha hemen not alıyorum arkadaşı
Neye uzuleceksiniz kiBağlaç tırmaladı beni. Ciddiyim varsa böyle bir şey üzüleceğim...
Ayyy çok teşekkür ederimTabiki öğreneceğim çok şey var
[/QUOTE
Hepimiz her gun bıseyler ogrenıyoruz ogrenmenın de sonu yok
Maşallah ablaHanigisini sordun canım bende üç tanede9-7-2
Her cinsten insan var işte napacaksınAyy kızlar sinirinizi birbirinize laf sokarak mı çıkarıyorsunuz anlamadım ki
6 olsaydı yollamayin diyecektimHanigisini sordun canım bende üç tanede9-7-2
Senı gordum daha ıyı oldum bebısımKizlarcim selam, herkes iyi mi? Bayram nasil geciyor?
Evlendikten sonra mı olmadı. Evliliğe bağlamaya çalışıyorİşte arkadaşım yok hiçHiç yok yani Çok kötü bi şey bu yaaa...
Üzülesim geldi aşkitotomsu hanım, boşverin beniNeye uzuleceksiniz ki
Hiç boş durmaMışım galiba şimdi fark ettimMaşallah abla
Valla bak sanslisin. Olan da sikayetci.İşte arkadaşım yok hiçHiç yok yani Çok kötü bi şey bu yaaa...
Oha, adamın ANNESİNİ değiştireceğini düşünerek mi evlenmiş?
Evliymiş a gelinlikçiAhhahahha hemen not alıyorum arkadaşıtabi topik bekarlar topigi olunca sıra var biraz
Sizin branş nedirYeni bilgi mi? Dün dört plan hazirlamislardi. Dördüncüsü acmamakti
Yorum belirtemem iki ucu b.klu değnek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?