• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Sıze de oluyor mu bilmiyorum, evde degılken eve gideyim acıcam guzel bır fılm gıycem uful uful elbisemi alıcam kahvemı uzatıcam ayaklarımı keyıf yapıcam diyorum.
Ama bu hıc olmuyor?
Bende oyleyim kışın film izlemeyi seviyorum diye düsünmeye basladım :dondurma: oooo brokcum hosgeldin yoktun epeydir Brokolis Brokolis

Sıze de oluyor mu bilmiyorum, evde degılken eve gideyim acıcam guzel bır fılm gıycem uful uful elbisemi alıcam kahvemı uzatıcam ayaklarımı keyıf yapıcam diyorum.
Ama bu hıc olmuyor?
Noluyo sonra?

Bende oyleyim kışın film izlemeyi seviyorum diye düsünmeye basladım :dondurma: oooo brokcum hosgeldin yoktun epeydir Brokolis Brokolis

Sürekli çocuk doğurup kocamı nasıl düzelteyim konularına yazmakla mesguldum😂😂
Umarım uremezsiniz soyunuz tükenir yazdım banlanir miyim hgcjgcjgcjgcjyf

Sürekli çocuk doğurup kocamı nasıl düzelteyim konularına yazmakla mesguldum😂😂
Umarım uremezsiniz soyunuz tükenir yazdım banlanir miyim hgcjgcjgcjgcjyf
Ajshhshshshbsbssaaahahaha çok iyi etmişsin. Ben birgün tertemiz delirip ilk banımı öyle yemek istiyorum. 😀😀😀😀😀

Bir de parfümler vardı, beklemediğim derecede beğendim. Bayağo iyiler bim'in kendi ürünleri değil ama aktüelden gelenler. Sabah gidip alacağım, doldurma parfüm bile 70 tl olduğu yerde 20-25 tl sudan ucuz :21: :21: :21: :21: Bim reklamı yaptım resmen:KK14::KK14::KK14::cool:
Ben LCW parfümü kullanıyorum :D Bir tanesi baya güzel ve kalıcı, her gittiğim yerde soruyorlar adını. 35 tl 😅 Aklında bulunsun parfüm arıyorsan. Etriel Blonde benimki. Çok farklı parfümleri var ama.

Hibiskus ve kuşburnu çaylarının tadları çok güzel 🥰 Denemediysen öneririm. Bir de şeker ve tiroid için baktırdın mı hiç? Onlar da ödem yapabiliyor.

br diyabet geçmişim var zaten. pandemiden dolayı doktor ve tahlil olayını ertelemek durumunda kaldım. yakın zamanda gitmem iyi olur :)

çayları deneyeceğim kuzuuu

Back
X