• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

kızlar delirdiniz mi sadece kendinizin cevap verdiginizi hayal ediyosunuz peki o anlamsz seyleri yazanların cemkirik sesleriyle duysanz daha da delirirsiniz :rolleyes: en azından yazılanları kendi güzel ic sesimle okuyorum :KK8::dondurma:
Ne delirecem be sesi kısarım😂😂

kızlar delirdiniz mi sadece kendinizin cevap verdiginizi hayal ediyosunuz peki o anlamsz seyleri yazanların cemkirik sesleriyle duysanz daha da delirirsiniz :rolleyes: en azından yazılanları kendi güzel ic sesimle okuyorum :KK8::dondurma:

ahahah çok mantıklı
bazı üyelerin hani şu sürekli aynı konuyu açanların seslerini hayal ediyorum da, töbe estağfurullah bişi :)

İzledim canım, keske izlemediğim bir film bulsam oyle sonunda sok olacagım

şimdi baktım da netten, 2.si gelmiş bunun
ama şu an gerilim kaldırıcak kafam yok
eltilerin savaşını 2. kez izleyip "kimiiiğğnn koğğcasııığğ buuuğğ, buuuğğğ beniiiğğğm koğğcağğğm" moduna mı girsem acaba dfksdjs

şimdi baktım da netten, 2.si gelmiş bunun
ama şu an gerilim kaldırıcak kafam yok
eltilerin savaşını 2. kez izleyip "kimiiiğğnn koğğcasııığğ buuuğğ, buuuğğğ beniiiğğğm koğğcağğğm" moduna mı girsem acaba dfksdjs
Neyin ikincisi gelmıs?

Evet suç da kimse kk da açtığı konu metnini davada sunmaz kolay kolay 😂😂

Royal daire, vajinismus, üçlü orgazm üye mesela hakaret yedi ama nasıl savcılığa suç duyurusunda bulunacak? bulunduğunu düşünsene rezalet😂😂😂
O soruşturma dosyalarının içine neler neler giriyor, royal daire vajinismus üçlü orgazm falan çok masum kalır. 😀😀😀😀😀

Yaaa biliyor musun erkek arkadaşımla lcw da bi parfüm denememiştik erkek parfümü o kadar güzeldi ki, kalite kokuyordu resmen. Lcw, de facto falan oralarda da gğzel parfümler var dediğine de bakacağım fiyatı gayet uygun. Kalıcı mı peki?

Ben onu kasada bir denedim. Kasım ayındaydı. Bileğime sıktım, tüm gün avmde mağaza mağaza dolaşıp akşam eve geldim. Sabah sıktığım gibi duruyordu :D Gayet terledim koşturdum, tek bir fıs bir de. Cildine uyması lazım sanırım, uyunca kalıcı oluyor. Ben pudra kokusu gibi hafif, bazen de biraz çiçekli kokuları tercih ediyorum, cildime yakışanları da bunlar.

Back
X