• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Eşimin hakaretleri. Heralde küfürcü, şiddet gösteren hanzo kocayı kendine bağlama taktikleri falan istiyo da açık söyleyemiyor.
Sinir olmuştum bir daha bakmamıştım ben ona😑
Dünya kadar saçmalık yazıp sonra merhametli benim kocam diyen dimi😑😑

Sinir olmuştum bir daha bakmamıştım ben ona😑
Dünya kadar saçmalık yazıp sonra merhametli benim kocam diyen dimi😑😑
Evet. Millete bedduaya da başladı slk karı. Eşinize de böyle ediyor musunuz beddua diye sorana da ediyom dedi. Eşinin duyamayacağı şekilde sessizce ediyor galiba. 🤭

Evet. Millete bedduaya da başladı slk karı. Eşinize de böyle ediyor musunuz beddua diye sorana da ediyom dedi. Eşinin duyamayacağı şekilde sessizce ediyor galiba. 🤭
Şaka gibi ya😑
Hayır konu açarak acaba bizden ne bekliyorlar🤷🏻‍♀️
Ay evet kocan çok afedersin ağzına s.çmış ama merhametliyse sorun yok devam et kocanın paçasına yapış dememizi mi🙄
Ben gereksiz ciddiye alıp üzülüyorum bu insanlara valla Bdv benim psikolojimi bozacak😀

Eşi sonra hakaret ediyor oluyor 🤣
Ay nasıl korkuyor boşayacak diye. Niye boşasın yav, enayi mi herif?

Şaka gibi ya😑
Hayır konu açarak acaba bizden ne bekliyorlar🤷🏻‍♀️
Ay evet kocan çok afedersin ağzına s.çmış ama merhametliyse sorun yok devam et kocanın paçasına yapış dememizi mi🙄
Ben gereksiz ciddiye alıp üzülüyorum bu insanlara valla Bdv benim psikolojimi bozacak😀
Ben çok güzel tavsiye verdim. 😀 2 kaşık bulgur pilavına köle hayatını seçerse kocişi boşamaz onu.
Ben de sinir hastasıyım, b.k mu işim var acaba bdv de? 😀😀😀😀😀😀

Canını seviyorsan bakma. Migrenim azdı.
Ay hâlâ özler miyim acaba diyor 🤦🏼‍♀️ Ben böylelerinin sado mazoşist ilişki içinde mutlu olduğunu, hakaret aşağılanma ve dayaktan haz aldıklarını düşünüyorum gerçekten. Bdsm gibi fantezi bir nevi bu da bence.

Yüzlerce BDV konusu okudum böyle. Hâlâ bir ilişkiyi savunma, sahip çıkma çabaları, çok da kötü değil aslında, özünde iyi, aslında merhametli, aramız iyiyken çok iyi (katlansın diye adam ağzına bir parmak bal çalıyor), bana çok güzel bakıyor 🥺 vs vs. Bu insanlar aslında hallerinden memnunlar. Memunlar ki çocuk da yapıyorlar. Arada bir hayatta kalma içgüdüleri yokluyor. Bu ilişki sağlıksız mı diye bir sorguluyorlar, sonra aynen devam. Bizlerin de bir sinirlerini zıplatıyorlar işte.

Ay hâlâ özler miyim acaba diyor 🤦🏼‍♀️ Ben böylelerinin sado mazoşist ilişki içinde mutlu olduğunu, hakaret aşağılanma ve dayaktan haz aldıklarını düşünüyorum gerçekten. Bdsm gibi fantezi bir nevi bu da bence.

Yüzlerce BDV konusu okudum böyle. Hâlâ bir ilişkiyi savunma, sahip çıkma çabaları, çok da kötü değil aslında, özünde iyi, aslında merhametli, aramız iyiyken çok iyi (katlansın diye adam ağzına bir parmak bal çalıyor), bana çok güzel bakıyor 🥺 vs vs. Bu insanlar aslında hallerinden memnunlar. Memunlar ki çocuk da yapıyorlar. Arada bir hayatta kalma içgüdüleri yokluyor. Bu ilişki sağlıksız mı diye bir sorguluyorlar, sonra aynen devam. Bizlerin de bir sinirlerini zıplatıyorlar işte.
Ne hali varsa görsün be. O adam kanının son damlasını da içince basacak tekmeyi zaten. Öffff. Banane ya. Hiç kendi derdim yok sanki.

Ay nasıl korkuyor boşayacak diye. Niye boşasın yav, enayi mi herif?

Ben çok güzel tavsiye verdim. 😀 2 kaşık bulgur pilavına köle hayatını seçerse kocişi boşamaz onu.
Ben de sinir hastasıyım, b.k mu işim var acaba bdv de? 😀😀😀😀😀😀
Bende canım sıkıldıkça bdv ye bakıyorum, sıkıntım öfkeye dönüşüyor ahdhhdjf

Back
X