• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Ödem atıcı bitki çayları içiyor musun günlük olarak? Yeşil çay, beyaz çay, adaçayı, hibiskus çayı, kuşburnu, karışık çok güzel bitki çayları da var aklıma gelen.

Bunun dışında bizde bir krem var 😅 masaj kremi, varislere ödemlere sakatlanmalara iyi geliyordu. Benim menisküs sakatlığı gibi bir durumum vardı, yırtık kadar büyük değildi ama yürürken bile çok canımı yakıyordu. Çok kısa sürede geçirdi. Özelden fotoğrafını atayım.
Varise faydası oluyor mu hakikaten,
5,5 aylık bebeğim var, hamileyken varis oluştu, biraz ,eğer etkiliyse bana da atar mısınız.
O soruşturma dosyalarının içine neler neler giriyor, royal daire vajinismus üçlü orgazm falan çok masum kalır. 😀😀😀😀😀
Dan diye daldım ama, merhabalar 😀
Merak ettim o kadının dediği siteye baktım ilanları gördüm, işin garibi ordaki mesajlar aynı bu kadının mesajlarına benziyor,aynı dille yazılmış,
Bu işte bir iş var ben size söyleyim,
Bu kadın normal değil, ağlarına kadın düşürmeye çalışıyor olabilirler,

5,5 aylık bebeğim var, hamileyken varis oluştu, biraz ,eğer etkiliyse bana da atar mısınız.

Merak ettim o kadının dediği siteye baktım ilanları gördüm, işin garibi ordaki mesajlar aynı bu kadının mesajlarına benziyor,aynı dille yazılmış,
Hangi site kız?

Cisiated diye bir site,ziyaretçi defterinde mesajlar var,kadının bahsettiği ilanlar, ama kendi yazımı bence, kk da konularda yazdığı gibi aynı mesajlar

Eklentiler

• Screenshot_2020-08-06-17-52-15-531_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2020-08-06-17-52-15-531_com.android.chrome.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 32

Evet evet baya faydası oluyor varise. Atayım size de 😊

Cisiated diye bir site,ziyaretçi defterinde mesajlar var,kadının bahsettiği ilanlar, ama kendi yazımı bence, kk da konularda yazdığı gibi aynı mesajlar
Son mesajdaki Kadın ve Orgazm kitabını buradaki kadınlara önermişti. İkinci mesajdakini aynen buraya yazmıştı zaten.

Ya o üyeni yazdığı siteyi ben forum, arkadaşlık sitesi vs sanmıştım. Cinsel Sağlık Eğitim ve Araştırma Derneği'ne jigololuk ilanı vermiş resmen :D

Back
X