- 25 Ekim 2015
- 19.367
- 99.158
- 598
- 41
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #10.181
Yok ya 36 yıllık İstanbulluyum hıc domatesli veya sebzeli kokorec yemedim.Istanbullular domatesli sekilde yiyor biz izmirde oyle yemiyoruz kömur atesinde baharatlar ve aciyla ilave edio yeriz ayy yazarken agzimin suyu aktı
En azından bir tecrübeniz var. Öyle bakmak lazım.Kelek çıktı bizim 1 numaralar
İzmir'de nerde yiyorsun canım boğazında kalmasınIstanbullular domatesli sekilde yiyor biz izmirde oyle yemiyoruz kömur atesinde baharatlar ve aciyla ilave edio yeriz ayy yazarken agzimin suyu aktı
Hadi ya biz o tarzda olana istanbul kokorec diuoruzYok ya 36 yıllık İstanbulluyum hıc domatesli veya sebzeli kokorec yemedim.
Sade baharatlı bagırsak yanı yediklerim.
Gelsin fotosunu atarım
Valla ben ilkkes duydum bak bu iste duz bagırsakHadi ya biz o tarzda olana istanbul kokorec diuoruzadi niye oyle ki
Ahahah alsancak bornova konak heryerde yiyebilirimİzmir'de nerde yiyorsun canım boğazında kalmasın
Bu bizim tarz tamamdr afiyet olsunValla ben ilkkes duydum bak bu iste duz bagırsak
1 yıldır İstanbulda olan bir İzmirliyimAhahah alsancak bornova konak heryerde yiyebilirimsen istanbulds miydin
Kemeraltindakiyse yedim1 yıldır İstanbulda olan bir İzmirliyim
Asım Usta'da ye çok güzell
Ne cabuk yedinSagol askım yedım
Ceyrektı beNe cabuk yedin
Ay yendikten sonra kalan kokusu hıc hos degıl haklısınŞuan kokorec kokusu geliyor burnuma
2 saattr ceyrek ekmek icin mi pismanlik duydunCeyrektı beıkı ısırıkta bıttı Hahahahahahahahaha dombılı Naciye gııbı yazdım
Ama saate bak be uyucam bırazdan.2 saattr ceyrek ekmek icin mi pismanlik duydun2 yarim yerdim yani
Simdi mi yapcann bende sevmiyorum benimde yapmam lazm bir araRegennnnn daha utu yapıcam yaaa ben
Allahım utu yapmayı hıc sevmiyorum y
He, sabah gıycemSimdi mi yapcann bende sevmiyorum benimde yapmam lazm bir ara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?