- 26 Mayıs 2020
- 7.101
- 37.214
- 548
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #10.161
Parayla da olmuyor o kısmı tecrübe ettimMesleği olsun parasız saadet olmuyor.
kesin kural koyacaksin kendine atiyorum ben 18.00den sonra birsey yemicem diye , ve uyacaksin bu saatte , baska türlü olmuyorKokorec ekmekle ayran soyledım nerdeyse gelir, gece yemelerimden ne zaman vazgeccem ben ya
sen nişanlıymişsın taktik ver birazParayla da olmuyor o kısmı tecrübe ettim
Ayrıca 1 tane kriter mi olur canım yap listeni
Dünden berii nasil istiyor canim ama yemem yasakKokorec ekmekle ayran soyledım nerdeyse gelir, gece yemelerimden ne zaman vazgeccem ben ya
kiz bu saatte ye demeseneDünden berii nasil istiyor canim ama yemem yasakbenim yerimede ye kuzum
Of deneyim bakayım kac saat dayancamkesin kural koyacaksin kendine atiyorum ben 18.00den sonra birsey yemicem diye , ve uyacaksin bu saatte , baska türlü olmuyor
Ayy en son taktik alınacak kişiyimsen nişanlıymişsın taktik ver biraz
Gelsin de yiyim cıcegımDünden berii nasil istiyor canim ama yemem yasakbenim yerimede ye kuzum
Valla bulsam adam gibi biri ben de evlenirim; cocuklara bi rol model lazim ve babalari ortada yokKızlar boşluktan mıdır nedir evlenmeye karar verdim ama aday yokgeçen gün ki ablanın konusu gibi çevrenizde münasip biri var mı
Olsa dükkan seninValla bulsam adam gibi biri ben de evlenirim; cocuklara bi rol model lazim ve babalari ortada yok
Ayyy nasil guzel yenir simdi o nasil yeme diyeyim bu arada izmir usulu mü istanbul usulu mu kokorec var sizin oradakiz bu saatte ye demesenebirde benim yerimede diyor
Yok ki yok, benim kocam yokOlsa dükkan senin
İstanbul usulu nasıl ki regencım tek tip yedıgım Kokorec hep.Ayyy nasil guzel yenir simdi o nasil yeme diyeyim bu arada izmir usulu mü istanbul usulu mu kokorec var sizin oradabenneyanginlargordum
İzmirde sebze konmaz, baharat olur sadece ve daha iri kiyimİstanbul usulu nasıl ki regencım tek tip yedıgım Kokorec hep.
Bak yine İzmir denmişAyyy nasil guzel yenir simdi o nasil yeme diyeyim bu arada izmir usulu mü istanbul usulu mu kokorec var sizin oradabenneyanginlargordum
Taktik maktik yok bam bam bam .Ayy en son taktik alınacak kişiyim
1. eş sevmiyorum seni artık dedi beni boşadı
2. müstakbel eşim de 100 yıl önceki arkadaşım
Benden taktik maktik çıkmaz
Sebze yok tabıİzmirde sebze konmaz, baharat olur sadece ve daha iri kiyim
Istanbullular domatesli sekilde yiyor biz izmirde oyle yemiyoruz kömur atesinde baharatlar ve aciyla ilave edio yeriz ayy yazarken agzimin suyu aktıİstanbul usulu nasıl ki regencım tek tip yedıgım Kokorec hep.
Kelek çıktı bizim 1 numaralarTaktik maktik yok bam bam bam .
Annemin güzel bir sözü var eş dediğin kesilmemiş karpuz iyi dersin kötü çıkar. Kötü dersin iyi çıkar. Yani şans.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?