• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Dukkanda
Yoldan geldın ya ondandır, uzun yol Yapınca benım iki gun agrıyor basım
Ic bir agrı kesici, gozlerını de kapat bir yemeniyle gecer
Bu kafamda kesin birşey var. Haftada 1-2 kere böyle.

Ne dükkanı senin? 🤩

Sahaf ayol ahahahahaha ah keske sarraf olsam
Telımın duzenlenme sekline bak
Ay sahaf dedin de, rahmetli dedemin ufak çaplı kütüphanesi geldi aklıma. Gitmeden keşke birkaç tane alsaydım keşke kitap.

Ay sahaf dedin de, rahmetli dedemin ufak çaplı kütüphanesi geldi aklıma. Gitmeden keşke birkaç tane alsaydım keşke kitap.
Evımde sadece kitaplık var kutuphanem yok malesef.
Cok severım eski kitapları eski arkası kitaplık olan cekyatları.
Keske alsaydın, kokuları bile degısık guzel

Nörolojiye gittim mr istedi. Ellemedim. İstanbulda yaptırırım diye.
Mr istenecek diye doktora gitmiyorum😕 Giremem asla aslaaa o makineye giremem😑

Eklem hipermobilitem var ve omzum sorunlu bu ara baya hareket kısıtı yaşıyorum bunun için bile gitmiyorum mr isteyecek diye😐

Mr istenecek diye doktora gitmiyorum😕 Giremem asla aslaaa o makineye giremem😑

Eklem hipermobilitem var ve omzum sorunlu bu ara baya hareket kısıtı yaşıyorum bunun için bile gitmiyorum mr isteyecek diye😐
Buyuk konusma ben asansore binemeyen insanım, mememleilgili sıkıntı yasadıgımda, Gıttım gırdım hemde50 dk surdu.

Evımde sadece kitaplık var kutuphanem yok malesef.
Cok severım eski kitapları eski arkası kitaplık olan cekyatları.
Keske alsaydın, kokuları bile degısık guzel
Zaten zamanında biraz götürmüştüm. Pek sahip çıkan yok.

Buyuk konusma ben asansore binemeyen insanım, mememleilgili sıkıntı yasadıgımda, Gıttım gırdım hemde50 dk surdu.
Gerçekten giremiyorum canım denedim daha önce defalarca yapamıyorum😕 Hatta bi görevli o ikaz sesini duymadı diye sürünüp çıkmışlığım var:( Ve toplam 3 saniye anca durdum. Bir defasında bayıldım yüksek tansiyondan:(
Yani kısacası uyutulmadan girmem mümkün değil.

Gerçekten giremiyorum canım denedim daha önce defalarca yapamıyorum😕 Hatta bi görevli o ikaz sesini duymadı diye sürünüp çıkmışlığım var:KK43: Ve toplam 3 saniye anca durdum. Bir defasında bayıldım yüksek tansiyondan:KK43:
Yani kısacası uyutulmadan girmem mümkün değil.
Uyutsunlar o zaman. Geç olmadan hallet onu.

Back
X