- 19 Mayıs 2020
- 48.886
- 220.266
- 598
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
- #10.221
Yine başım ağrıyor. Kafam kalkmıyor.Sende hosgeldin canım
Ben daha eve gidemedim be![]()
Nerdesin?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yine başım ağrıyor. Kafam kalkmıyor.Sende hosgeldin canım
Ben daha eve gidemedim be![]()
DukkandaYine başım ağrıyor. Kafam kalkmıyor.
Nerdesin?
Bu kafamda kesin birşey var. Haftada 1-2 kere böyle.Dukkanda
Yoldan geldın ya ondandır, uzun yol Yapınca benım iki gun agrıyor basım
Ic bir agrı kesici, gozlerını de kapat bir yemeniyle gecer
Sarraf ve kafeBu kafamda kesin birşey var. Haftada 1-2 kere böyle.
Ne dükkanı senin?![]()
Sahaf ayol ahahahahaha ah keske sarraf olsamSarraf ve kafe
Ben de sık sık aynı cümleyi kuruyorumBu kafamda kesin birşey var. Haftada 1-2 kere böyle.
Ne dükkanı senin?![]()
Bence sahaf daha güzelllSahaf ayol ahahahahaha ah keske sarraf olsam
Telımın duzenlenme sekline bak
Ay sahaf dedin de, rahmetli dedemin ufak çaplı kütüphanesi geldi aklıma. Gitmeden keşke birkaç tane alsaydım keşke kitap.Sahaf ayol ahahahahaha ah keske sarraf olsam
Telımın duzenlenme sekline bak
Hahahahaha Tumor cıksa Allah korusun ben demıstım diye sevinirsınız sızBen de sık sık aynı cümleyi kuruyorumOlmasa da oldurcaz kafamızda bişi
![]()
Öyle de manyağız işteHahahahaha Tumor cıksa Allah korusun ben demıstım diye sevinirsınız sız![]()
Hahahahaha adamsınBence sahaf daha güzelllVe zaten sarrafı da sahaf diye okudum
![]()
Nörolojiye gittim mr istedi. Ellemedim. İstanbulda yaptırırım diye.Ben de sık sık aynı cümleyi kuruyorumOlmasa da oldurcaz kafamızda bişi
![]()
Evımde sadece kitaplık var kutuphanem yok malesef.Ay sahaf dedin de, rahmetli dedemin ufak çaplı kütüphanesi geldi aklıma. Gitmeden keşke birkaç tane alsaydım keşke kitap.
Mr istenecek diye doktora gitmiyorumNörolojiye gittim mr istedi. Ellemedim. İstanbulda yaptırırım diye.
Buyuk konusma ben asansore binemeyen insanım, mememleilgili sıkıntı yasadıgımda, Gıttım gırdım hemde50 dk surdu.Mr istenecek diye doktora gitmiyorumGiremem asla aslaaa o makineye giremem
![]()
Eklem hipermobilitem var ve omzum sorunlu bu ara baya hareket kısıtı yaşıyorum bunun için bile gitmiyorum mr isteyecek diye![]()
Nasil gecti yolculukEve döndüm.
Zaten zamanında biraz götürmüştüm. Pek sahip çıkan yok.Evımde sadece kitaplık var kutuphanem yok malesef.
Cok severım eski kitapları eski arkası kitaplık olan cekyatları.
Keske alsaydın, kokuları bile degısık guzel
Eh. İyi. Alan olmadı garajda. Taksiye bindim. Çok pis trip atıyom şu an.Nasil gecti yolculuk![]()
Gerçekten giremiyorum canım denedim daha önce defalarca yapamıyorumBuyuk konusma ben asansore binemeyen insanım, mememleilgili sıkıntı yasadıgımda, Gıttım gırdım hemde50 dk surdu.
Uyutsunlar o zaman. Geç olmadan hallet onu.Gerçekten giremiyorum canım denedim daha önce defalarca yapamıyorumHatta bi görevli o ikaz sesini duymadı diye sürünüp çıkmışlığım var
Ve toplam 3 saniye anca durdum. Bir defasında bayıldım yüksek tansiyondan
Yani kısacası uyutulmadan girmem mümkün değil.