- 25 Ekim 2015
- 19.367
- 99.158
- 598
- 41
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #10.261
Ney canım ısmı yaz hemenkarsilikli oral seks yaptik hamile kalirmiyim cümlesini okuduntan sonra ciktim , göbek olayini görseydim kesin Mune nin hismina ugrucak seyler yazabilirdim her halde
keske üreme hakki icin zeka testi yapilsaydi ya
cep telefonundan biraz uzak durmaya calis , esim ne zaman telefona yapissa basi agrir. bir denesene ?
Sahafcok ama cok eskiden bir cocuk kitabi okumustum yangincim , ayni kitabi cocuklarimda okusun istiyorum ya ama bulamadim
basti bacak ermis ti , yazarinin ismini unuttumNey canım ısmı yaz hemen
Bakarım bende yok ama bakarım yazarı da bulurum, ayın onunda bir kac gun tatile gıdıcem.basti bacak ermis ti , yazarinin ismini unuttum
10 kere okudum bu mesaji, sonradan duzeltmissin ama diyorum ki alla alla ben yanlis hatirlamam kolay kolay amaSarraf ve kafe
olmaz miBakarım bende yok ama bakarım yazarı da bulurum, ayın onunda bir kac gun tatile gıdıcem.
Donuste bakarım dıanacım olur mu
10 kere okudum bu mesaji, sonradan duzeltmissin ama diyorum ki alla alla ben yanlis hatirlamam kolay kolay ama
Bizsiz yemeyecegine ne kadar eminsem artikBelki de birden zengin oldum, belki piyango ciktı????????
Sen kac yasındasın dıanacımolmaz miya hala hatirliyorum o kitabi okurken karnim agrir , gözlerimden yaslar gelirdi gülerken . kitaptaki cocuk efsaneydi ya kesinlikle her cocugun okumasi gereken bir kitapti :)
Ya sana Trabzon sırması set ayırdım askım ayıp ediyosun sgahahahahaajBizsiz yemeyecegine ne kadar eminsem artik
CanimsinYa sana Trabzon sırması set ayırdım askım ayıp ediyosun sgahahahahaaj
Set bak farkındaysan????
Herseyın en iyisiniCanimsinHakediyom ama heee
Hahsjsjsjajakaa yola benden kucuksundurle ciktim ahahshshahs
Herseyın en iyisini ♥
Hahsjsjsjajakaa yola benden kucuksundurle ciktim ahahshshahs
Hıc gostermıyosun♥
Benim deBenım evde temizlik yapmam lazım ya
Nerden baslıcam bilmiyorum ama yapmam da sart.
Dıp kose.
Üf
O bende ise yaramiyor pek, cok gecici bir cozum oluyorValla ya ustten ustten supurup siliyorum ama...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?