- 25 Ekim 2015
- 19.367
- 99.158
- 598
- 41
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #10.241
Uyutularak oluyor mu kı?Gerçekten giremiyorum canım denedim daha önce defalarca yapamıyorumHatta bi görevli o ikaz sesini duymadı diye sürünüp çıkmışlığım var Ve toplam 3 saniye anca durdum. Bir defasında bayıldım yüksek tansiyondan
Yani kısacası uyutulmadan girmem mümkün değil.
Böyle extrem durumlarda uyutuluyor ama onu da öyle kolay kolay kabul edip yapmıyorlar birsürü prosedur gerekliUyutularak oluyor mu kı?
At at niye gelmiyor almaya seniEh. İyi. Alan olmadı garajda. Taksiye bindim. Çok pis trip atıyom şu an.
Aslinda olmamasi gerekiyor ama bayginlik geciriyorsa sakinlestrmeleri gerekirUyutularak oluyor mu kı?
Eşim işyerinde ilkyardım kursu almış, sınavına gitti. Arkadaşımızdan gelmesini istedik. Beyfendi uyuyakalmış.At at niye gelmiyor almaya seni
Bende olmadıgını bılıyorum ılkkez duydum uyutuldugunu.Aslinda olmamasi gerekiyor ama bayginlik geciriyorsa sakinlestrmeleri gerekir
Oluyormuş ama çok zor işte.Bende olmadıgını bılıyorum ılkkez duydum uyutuldugunu.
Eve gireli 1 saat oldu benim deNapıyorsunuz kızlar herkes durum bildirsin nerdeyiz ne alemdeyiz
Migrendir ya da gerilim tipi baş ağrısıYine başım ağrıyor. Kafam kalkmıyor.
Nerdesin?
Falcı bacı fala bakmıycak galiba regenSessiz buralar
Evet ahahahha yalnz cevaplara gore degilde profile gore inceleyip analiz ediyor anladgm kadarylaFalcı bacı fala bakmıycak galiba regen
İsterse suya baksın ıkı atsın bana suan cok ihtiyacım var yorgunluğumu alsınEvet ahahahha yalnz cevaplara gore degilde profile gore inceleyip analiz ediyor anladgm kadaryla
Ahhahah analizleri buradan paylasin beni gayri ciddi olarak görüp kale alınmadım kalbim kırıkİsterse suya baksın ıkı atsın bana suan cok ihtiyacım var yorgunluğumu alsın
Üf kim oldugunu bilmeden etmeden ne dıye gidelim ozelıne sacmaliyor.Ahhahah analizleri buradan paylasin beni gayri ciddi olarak görüp kale alınmadım kalbim kırık
Ben sordum cevap vermiyor bide kampanya gibi ilk 10 kisiye yazmışÜf kim oldugunu bilmeden etmeden ne dıye gidelim ozelıne sacmaliyor.
Ya genele yazsın ya da yazmayın sayfasına sunun burdan konusalım.
Once bızı baslıga topladı sonrada ozelden yazın dıyor ne alaka
karsilikli oral seks yaptik hamile kalirmiyim cümlesini okuduntan sonra ciktim , göbek olayini görseydim kesin Mune nin hismina ugrucak seyler yazabilirdim her haldeSevgilim göbeeeeme boşaldı, hamile kalır mıyım?
keske üreme hakki icin zeka testi yapilsaydi yaIQ yerlerde ama cinsellikten kopamıyorlarboşuna demiyorlar beyni olmayan ürüyor
cep telefonundan biraz uzak durmaya calis , esim ne zaman telefona yapissa basi agrir. bir denesene ?Bu kafamda kesin birşey var. Haftada 1-2 kere böyle.
Ne dükkanı senin?
SahafSahaf ayol ahahahahaha ah keske sarraf olsam
Telımın duzenlenme sekline bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?