- 6 Mayıs 2020
- 2.836
- 14.715
- 158
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #13.821
Evlenirsen sana söyleyeceklerimin fragmanı olsun bunlar...Kavgada söylenmez, ayıp, kınıyorum seni Lexa
Baya büyükmüş yavvv... Ben 1.72 yim heheEnişte küçük değil. 1.70 boyunda s-m beden giyiyoben 1.50 ama 46 bedenim. Yeter bence.
Bana göre hepiniz uzunsunuz.Baya büyükmüş yavvv... Ben 1.72 yim hehe
Arttırıyorum ben 1.76 eşkişim 1.95Baya büyükmüş yavvv... Ben 1.72 yim hehe
Çiftlik kurun siz...Arttırıyorum ben 1.76 eşkişim 1.95bana baya çıkar ahahah
Beybisi ben masumdum. Yutan yutsun yutmayan yutmasın dedim sıyrıldım.
1 ay olmuş tam. Banlandıktan sonra giriş yaptıysa bilemem tabi
Asıl sen nerdesin be sesin soluğun çıkmıyor
1 aydan fazla ban olur mu1 ay olmuş tam. Banlandıktan sonra giriş yaptıysa bilemem tabi
Full-time Irgatlık yapıyorum ona rağmen sizden aktifimAsıl sen nerdesin be sesin soluğun çıkmıyor
3.5 ay ban yiyeni duymuştum1 aydan fazla ban olur mu
Bu kız üyelik iptal ettirecek kadar ve etti3.5 ay ban yiyeni duymuştumBook’un avatarına bakalım zamanla giderse üyeliği iptal edilmiş oluyor.
Şimdilik araftayım firardayım hastayım hatta kimbilir kaç bahar sonra iyileşir yürek...
İyi ol bebeğimŞimdilik araftayım firardayım hastayım hatta kimbilir kaç bahar sonra iyileşir yürek...
Benim ki kazan gibi lexa çitiyle filan geçmez bir el at makinaya bas iki gözümün çiçeğiİyi ol bebeğimkalbini iyi çitele, kararmasını geçirsin.
Ovalıyorum, ovalıyorum geçmiyor.Benim ki kazan gibi lexa çitiyle filan geçmez bir el at makinaya bas iki gözümün çiçeği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?