- 26 Mayıs 2020
- 7.101
- 37.288
- 548
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #14.181
Evet evett tam tabir bu canımSinsiymis demek kisimdikini seviyosun dimi
Benle değildi sorunu ama baktı kadın iyi geldi ben bundan bi sorun çıkarırım dedi zaarAma öyle bi anlatıyon, hiç sorun yokken adam boşanalım demiş gibi. Sorun varmış işte, psikolojik vakaymış o.
Ahahhaha bosuna demedim duble evli diye 2. De kociskoyu birakip kayınvalideye cok seviyorum diyosunEvet evett tam tabir bu canım
Ayy çok seviyorumm daim olsun inşallah:)
Buradan kayın anneme seslenmek istiyorum; Seni seviyoreee ahahahahha
İyilik çoğu zaman yaramıyorBenle değildi sorunu ama baktı kadın iyi geldi ben bundan bi sorun çıkarırım dedi zaar
:) Teşekkür ederim canım hepimiz çok mutlu olalım.O zman hakkındır cnm aşıkta olur insan yine evlenirde böyle kaynana dan somra.Mutlu ol inşallah
Benim Cavidan'dan neyim eksiktiAhahhaha bosuna demedim duble evli diye 2. De kociskoyu birakip kayınvalideye cok seviyorum diyosun
'eş terbiye edilmez terbiyelisi alınır' derdi nenem hep. Aşk gözü nasıl kör ediyorsa demek.. Deneyim herşey yaşaman gerekiyormuş demek.Adamın saçmalığını mı?
Ay sorma örtmenim ben de salağım gittim ciddi psikolojik sorunlu insanı iyileştircem diye uğraştım kendime dert edindim
Anasını diyorsan eğer o asla belli etmedi bana hep hayatım bebeğim yüzüme karşı sonra Allah bi gün duyurdu işte yokum sandı neler neler dedi bana sonra kopsunnn kıyamettt o zamannn
Peki sonra eski eş kişisi dönmek istedi mi yoksa hemen birini mi buldu:) Teşekkür ederim canım hepimiz çok mutlu olalım.
Gerçi düğünüm ertelendi altınlarım takılmadı mutluluğum eksik ahahah
Benim ebem de '' Ağzından katmak çuvala yakışır. '' derdi.'eş terbiye edilmez terbiyelisi alınır' derdi nenem hep. Aşk gözü nasıl kör ediyorsa demek.. Deneyim herşey yaşaman gerekiyormuş demek.
Asla pişman değilim evet deneyim şartmış'eş terbiye edilmez terbiyelisi alınır' derdi nenem hep. Aşk gözü nasıl kör ediyorsa demek.. Deneyim herşey yaşaman gerekiyormuş demek.
Geçen yıl evlendi sanırım tam bilmiyorum.Peki sonra eski eş kişisi dönmek istedi mi yoksa hemen birini mi buldu
O ne katibim anlamadim benBenim ebem de '' Ağzından katmak çuvala yakışır. '' derdi.
Yani sonradan birşeyler yerleştirmek çuvala yakışır insana değil tarzı birşey sanırımO ne katibim anlamadim ben
İnternet explorer geldi sonudaEvet seri like lar başladığına göre M MrsDelfino gelmisoblomov21 delfinoda topigimizin haydar dumeni cok sey ögrendik kendisinin ilgi alanı kadın dogum cinsel yönelimler falan
HahahEvet seri like lar başladığına göre M MrsDelfino gelmisoblomov21 delfinoda topigimizin haydar dumeni cok sey ögrendik kendisinin ilgi alanı kadın dogum cinsel yönelimler falan
Ilk defa duydum vallaYani sonradan birşeyler yerleştirmek çuvala yakışır insana değil tarzı birşey sanırım
Fallik dönem dedin ya ordan bi yakınlaştık seninleHahahfallik dönemini merak ettim bende şimdi
Hhahs benim oral dönemim sıkıntılı geçti bak. Sigara bağımlısıymFallik dönem dedin ya ordan bi yakınlaştık seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?