- 15 Nisan 2020
- 9.767
- 22.632
- 348
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #14.161
Hahah çok yapmıştır ondan yemiştir banı belki de.
Ahhaha yok cinsellik topignden yedik ikimizde ban ama onunki uzun surecekmisHahah çok yapmıştır ondan yemiştir banı belki de.
Genelde bahçedeyiz zaten. Elimden geldigince dikkat ediyorum, umarim gelip bulmaz hicbirimiziKimseye yakın oturma. Ben iki maske üst üste takıyorum maskeler kağıt gibi ya.
Ayy asla böyle şirin değildiSeni üzen de ne bileyim yani .müş
O zaman bu adama okuz dersek okuze hakaret olurAyy asla böyle şirin değildi
Benim aslında en az 1000 msjlık bdv kayınvalide derdim vardı, beni istemedi en başından ama mış
gibi yaptıBir gün önce bebek planı yapan adam da ertesi sabah seni sevmiyorum dedi
Amaann iyi ki demiş denk gelirsem teşekkür etcem
Naptın alevimm simdi katibimin gözler fincan gibi açilmistr 1000 msjlik bdv lik konum var dedinAyy asla böyle şirin değildi
Benim aslında en az 1000 msjlık bdv kayınvalide derdim vardı, beni istemedi en başından ama mış
gibi yaptıBir gün önce bebek planı yapan adam da ertesi sabah seni sevmiyorum dedi
Evlenmeden önce farketmedin mi kuzuAyy asla böyle şirin değildi
Naptın alevimm simdi katibimin gözler fincan gibi açilmistr 1000 msjlik bdv lik konum var dedin
Aynen canım onun türü belli değilO zaman bu adama okuz dersek okuze hakaret olur
Adliye.
Yivrumm yine basa mi donelim
Ne gızıyon yaaağYivrumm yine basa mi donelimadliyede mi çalısiyon diyen vardı kimdi o
Adamın saçmalığını mı?Evlenmeden önce farketmedin mi kuzu
Tamam tamam seminerlerin etkisi bunlarNe gızıyon yaaağ
Sinsiymis demek kiAdamın saçmalığını mı?
Ay sorma örtmenim ben de salağım gittim ciddi psikolojik sorunlu insanı iyileştircem diye uğraştım kendime dert edindim
Anasını diyorsan eğer o asla belli etmedi bana hep hayatım bebeğim yüzüme karşı sonra Allah bi gün duyurdu işte yokum sandı neler neler dedi bana sonra kopsunnn kıyamettt o zamannn
O zman hakkındır cnm aşıkta olur insan yine evlenirde böyle kaynana dan somra.Ayy asla böyle şirin değildi
Ama öyle bi anlatıyon, hiç sorun yokken adam boşanalım demiş gibi. Sorun varmış işte, psikolojik vakaymış o.Adamın saçmalığını mı?
Ay sorma örtmenim ben de salağım gittim ciddi psikolojik sorunlu insanı iyileştircem diye uğraştım kendime dert edindim
Anasını diyorsan eğer o asla belli etmedi bana hep hayatım bebeğim yüzüme karşı sonra Allah bi gün duyurdu işte yokum sandı neler neler dedi bana sonra kopsunnn kıyamettt o zamannn
Haspama bak sen. Yılan yılan. Alsin oğlunu da başına çalsin.Adamın saçmalığını mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?