Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Geçen yıl evlendi sanırım tam bilmiyorum.
O benim barışmak için adım atacağımdan çok emindi ama olmadı. Benden birşey gelmeyince çirkinleşti kıskançlık krizine girdi. Aman pokunda boğulsun
Yeni karısı mum etmiştir inş.

Kimseye yakın oturma. Ben iki maske üst üste takıyorum maskeler kağıt gibi ya.
Onun yerine maske ile ağzın arasına kağıt havlu koy kuzum. 3 kat maske dahi oldukça geçirgen. Ağzının önüne yanan kibrit getirdiğinde üflediğin zaman sönüyorsa yeterince koruyucu değilmiş.

Onun yerine maske ile ağzın arasına kağıt havlu koy kuzum. 3 kat maske dahi oldukça geçirgen. Ağzının önüne yanan kibrit getirdiğinde üflediğin zaman sönüyorsa yeterince koruyucu değilmiş.
Kendime bez maske dikmeyi düşünüyorum, senin dediğin gibi geçen izledim iki katlı maske yaptı yan tarafindaki aralıktan da arasına da peçete koydu çok mantıklı geldi.evet o cerrahî maskeler bana ince geliyor ya. Bence yeterli koruyuculuğu yok.

Hahah oda mı benden. Kocişko konuları da mı yapılıyor ayol

Kız tabiii ayoooollll ne sandın şekeeriiimmmmm hahahayttt kız benim herif eve gelir gelmez tutturuyor yemek de yemekkk ayy zıkkımın dibini yesinnn bıktım anam bıktımmm

Kız tabiii ayoooollll ne sandın şekeeriiimmmmm hahahayttt kız benim herif eve gelir gelmez tutturuyor yemek de yemekkk ayy zıkkımın dibini yesinnn bıktım anam bıktımmm
Senin kocan yok ki senin sevgilin yok muydu

İyiyim kusum, gozumu karartip cocuklarla tatile geldim zira delircektim. Geri donecegim artik. Sen nasilsin ❤
Cok ıyı yapmissın bende gıttım az ama oz takıldım biraz
İyiyim bıldıgın gıbıyım ben degısıklık yok, dısarıdaydım sımdı geldim eve aldım kahvemı bakayım dedim buraya ne var ne yok

Sen de iyi yapmissin. Korona basladigindan beri kurallarin tamamina harfiyen uyduk cocuklarla ama artik biraz daha tatilsiz duramayacaktim sanirim umarim iyi gecmistir senin tatilin de

Biliyor. Kızdaki mide harran ovası gibi
Kızı abine soylerım dıye tehdit etmediğine kıza senin ıcın bu da bana yapıstı dedıgıne kalıbımı basarım ogretmencıgım.
Boylesi bir tipsizin soylediklerine ınanman bana cok ilginc geldı ve uzuldum
Adamın çapı ortada.
Boyle durumlarda seni boyle duruma sokan kisi karsısında kızın midesinden cok tıpsızın soyledıklerını dusunmen lazım.
Kı ben bu cocuga ölsem guvenmem mesela.
Engel kaldırma meselesine gelince, senınle okadar konustuk senin o kaldırılan engeli fark etmemen lazımdı su olup bitenden sonra.
Neden bakıyorsun ki?
Su guzelım gencecık yaslar geri gelmeyecek, bak isinde basladı.
Kafandan at bu kımıl zararlısını ve cevrene bak
Hayat boyle bırını dusunmek ıcın kısa ve cok guzel

Sen de iyi yapmissin. Korona basladigindan beri kurallarin tamamina harfiyen uyduk cocuklarla ama artik biraz daha tatilsiz duramayacaktim sanirim umarim iyi gecmistir senin tatilin de
Guzeldı womancım fakat tatilcilerin yası yuksektı biraz, haliyle dıger gıttıgımde eglendıgım kadar eglenmedım.
Ve dedıgın gibi bisi yiyip ıcerken tedirginim sürekli.
Tertemiz bombos koy lar bulduk orda yuzduk
Tek kafamın rahat oldugu yer orasıydı.
Istanbuldan kafa dinlemek ıcın kacan herkes oradaydı, ınsallah seneye daha kaliteli daha eglenceli tatiller yaparız.
Gitmedim demicem en azından gıttık dinlendik iste. Kuzenimi eve bıraktığım ıcın annemleri de gordum kaldım orda da. Bu da iyi oldu.
Simdi devam yine.

Yani inandım çünkü o zamanlar güveniyordum ve kizi da tanımıyordum. Her ikisini de düşünüyorum gerçekten kiza bir sürü şey söylemişti ona ragmen nasıl affetti çok şaşırdım. Yoksa kizi tabiki karakter olarak yargılayamam bir kere bile yüz yüze gelmedik.
Mesajlar kısmında mesajları duruyor ortak tanıdıklarımız var mesajlarını bilerek silmiyorum çünkü yarın arkamdan yalan yanlış birşey söylerse dedilleri var. Ordan görebilirsin engeli açıp açmadığını. Engellesem mi diye düşündüm sonra o da kendini takip ettiğimi düşünür diye engellemedim. Öyle birini Allah düşmanımın başına vermesin ona ilgim var olarak algılanmasın .

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…