- 19 Mayıs 2020
- 47.926
- 215.559
- 598
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #14.601
Ben de masrafsız gelinlerdenim yiiirum.Yapmadım öyle şeyler
Alınan şeyleri direk eve yerleştirdik.Hatta çoğu şeyi bile evlendikten sonra aldım.
Bohça falan hazırlayacak hem zamanım hemde hevesim yoktu
Kaynanam çok bozuldu bu işe ama ben uğraşamam.
Sonuçta hayatı paylaşmak için evleniyoruz hayatı zorlaştırmak için değil
Ben meslegımı degsıtırebılır mıyım ya, muge anlı olmak istiyorum benSenden iyi yaşam koçu olur. Bundan sonra sen yaşam koçusun aaaa itiraz istemiyorum öyle dediysem öylesin...
Ben baya masraflıydım, keske daha masraflı olsaydımBen de masrafsız gelinlerdenim yiiirum.35-40 bin tuttu bütün masraf len.  kaynanam da heç bozulmadı. Canına minnet zaten.
O şuan dolu canım Rahmi bey boş onun yerine alalım seni Müge boşalınca oraya aktarırız.Ben meslegımı degsıtırebılır mıyım ya, muge anlı olmak istiyorum ben
Benimki şatafat düşkünü.Ben de masrafsız gelinlerdenim yiiirum.35 bin tuttu bütün masraf len.  kaynanam da heç bozulmadı. Canına minnet zaten.
Banane ya, bosalt doluysa.O şuan dolu canım Rahmi bey boş onun yerine alalım seni Müge boşalınca oraya aktarırız.
Aslında istediğim bir meslek ama ruhen kaldıramam diye korkuyorumSenden iyi yaşam koçu olur. Bundan sonra sen yaşam koçusun aaaa itiraz istemiyorum öyle dediysem öylesin...
Bu devirde Gelin olucan bir de masrafsız gidicenn heyyy yavrumm heyyy siz aklınızı peynir ekmekle yemişsiniz... Sabah akşam içip bu kafaya erişemeyenler var....Ben de masrafsız gelinlerdenim yiiirum.35-40 bin tuttu bütün masraf len.  kaynanam da heç bozulmadı. Canına minnet zaten.
Ve yarışmaci arkadaslara basarılar diliyosun dimiCanım ben sekreterim sigortacıyım ama şuan çalışmıyorum
Ben muge anlı olmak istiyorum meslegımı dsgıstırmek istiyorum dur sonlandırmaVe yarışmaci arkadaslara basarılar diliyosun dimitamam herkesin meslegini öğrendik M MrsDelfino sende tamamsan meslek tanıtmamızı sonlandıriyorum
Hayır yaa.Ben meslegımı degsıtırebılır mıyım ya, muge anlı olmak istiyorum ben
Zengin koca buluyorsun dert tasan kalmıyor yapayım sana sabancılardan birini?Bu devirde Gelin olucan bir de masrafsız gidicenn heyyy yavrumm heyyy siz aklınızı peynir ekmekle yemişsiniz... Sabah akşam içip bu kafaya erişemeyenler var....
Ama onun koca delisi kadınlara koca sırnasıgı dıyıp b*k gormus gıbı tıksınerek bakması aynı benHayır yaa.
Bütün kötü olayların en ince detayına kadar biliyor.
Hiç hoş değil.
Daha pozitif biseyler yakışır sana
Herkesın kalbine benneyanginlargordum sevgisi sokucam acık kalp ameliyatı yapıp ahahahahahaah
Mügeye çıkar buluruz seni tüm türkiyeye rezil olursun valla terketmeyi aklından bile geçirmeBanane ya, bosalt doluysa.
Ben muge anlı olmazsam sızı terk edıcem
O zaten seviyor beni ona uygulamaya gerek yokahha lexayada uygulayabilir misin cerrahım
Ahhahahah tamam müge aplaBen muge anlı olmak istiyorum meslegımı dsgıstırmek istiyorum dur sonlandırma
Yok o sümüklüleri almam...Zengin koca buluyorsun dert tasan kalmıyor yapayım sana sabancılardan birini?
Yazarken aklıma da geldı, terkettıgımde bu lexa benı muge de arar dedım hahahahahaMügeye çıkar buluruz seni tüm türkiyeye rezil olursun valla terketmeyi aklından bile geçirme
Ahahhaha ne vereyim ablama olmusun anında ahahhah lexa koptumO şuan dolu canım Rahmi bey boş onun yerine alalım seni Müge boşalınca oraya aktarırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?