Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Ben de masrafsız gelinlerdenim yiiirum. 35-40 bin tuttu bütün masraf len.  kaynanam da heç bozulmadı. Canına minnet zaten.

Ben de masrafsız gelinlerdenim yiiirum. 35 bin tuttu bütün masraf len.  kaynanam da heç bozulmadı. Canına minnet zaten.
Benimki şatafat düşkünü.
Sırf öyle desinlerci.
Zenginmişiz gibici
Ayyyy düşman başına.

Senden iyi yaşam koçu olur. Bundan sonra sen yaşam koçusun aaaa itiraz istemiyorum öyle dediysem öylesin...
Aslında istediğim bir meslek ama ruhen kaldıramam diye korkuyorum (çok büyük konuşmayayım hayatta hiç bir şeyden de pek korkmam geri vitesim yoktur ) ama 31. hissiniz kuvvetli ki bildiniz kabul ediyorum koçum diye sevin beni artık

Ben de masrafsız gelinlerdenim yiiirum. 35-40 bin tuttu bütün masraf len.  kaynanam da heç bozulmadı. Canına minnet zaten.
Bu devirde Gelin olucan bir de masrafsız gidicenn heyyy yavrumm heyyy siz aklınızı peynir ekmekle yemişsiniz... Sabah akşam içip bu kafaya erişemeyenler var....

Ve yarışmaci arkadaslara basarılar diliyosun dimi tamam herkesin meslegini öğrendik M MrsDelfino sende tamamsan meslek tanıtmamızı sonlandıriyorum
Ben muge anlı olmak istiyorum meslegımı dsgıstırmek istiyorum dur sonlandırma

Bu devirde Gelin olucan bir de masrafsız gidicenn heyyy yavrumm heyyy siz aklınızı peynir ekmekle yemişsiniz... Sabah akşam içip bu kafaya erişemeyenler var....
Zengin koca buluyorsun dert tasan kalmıyor yapayım sana sabancılardan birini?

Hayır yaa.
Bütün kötü olayların en ince detayına kadar biliyor.
Hiç hoş değil.
Daha pozitif biseyler yakışır sana
Ama onun koca delisi kadınlara koca sırnasıgı dıyıp b*k gormus gıbı tıksınerek bakması aynı ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…