- 19 Mayıs 2020
- 47.915
- 215.510
- 598
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #14.621
Adliye personelinin psikolojisi boşuna bozulmuyor. Sırf bu yüzden olduğum yerde kalıyorum, zaten sinirim zayıf.Hayır yaa.
Bütün kötü olayların en ince detayına kadar biliyor.
Hiç hoş değil.
Daha pozitif biseyler yakışır sana
Keşke.Ben baya masraflıydım, keske daha masraflı olsaydım
Varımsı ama yokumtırakBenimki şatafat düşkünü.
Sırf öyle desinlerci.
Zenginmişiz gibici
Ayyyy düşman başına.
Bu arada benim katıla katıla güldüğüm tek kişi rahmi beyAhahhaha ne vereyim ablama olmusun anında ahahhah lexa koptum
Rahmi bir oksurse balgamı cıksa, maaıle rahatlayacagızBu arada benim katıla katıla güldüğüm tek kişi rahmi beymüge ile arada sürtüşüyorlar falan çok komik
Katip olsan mesela hakim karar dediğinde klavyeyi sanığın kafasında kırsan.Adliye personelinin psikolojisi boşuna bozulmuyor. Sırf bu yüzden olduğum yerde kalıyorum, zaten sinirim zayıf.
Mahkemede yazmaktan eli şişen katip ler var. Nikah yüzüğünü kestirmiş hatta, gömülmüş yüzük.Katip olsan mesela hakim karar dediğinde klavyeyi sanığın kafasında kırsan.
Değişik bir hareket olabilir mesela.
Kral bir hareket ama sonrası sıkıntı tabi
Ben de az manyak değilimdir
Bu arada muge anli izlemiom ben baktm simsi rahmi bey e olur mu yanginima o kadro muge anli olacak oBu arada benim katıla katıla güldüğüm tek kişi rahmi beymüge ile arada sürtüşüyorlar falan çok komik
İşte benim de sabır sınavım böyleVarımsı ama yokumtırak
Rahmi bir oksurse balgamı cıksa, maaıle rahatlayacagız
Cekilmez ama be?İşte benim de sabır sınavım böyle
Merhaba canım dıyısı ve kravatları cok sekerYa izlemesi çok komik ama mesleki olarak pek aydınlatmıyor o yüzden arada sinirlendiriyor yani hukuk alanında orda bulunmasına rağmen hep genel geçer konuşuyor. Daha detaylı bir konuşmasını görmedim.
Şevki hocamın hastasıyımYa izlemesi çok komik ama mesleki olarak pek aydınlatmıyor o yüzden arada sinirlendiriyor yani hukuk alanında orda bulunmasına rağmen hep genel geçer konuşuyor. Daha detaylı bir konuşmasını görmedim.
Aldırayım seni oraya rahmi bey yerine sen hukuk danışmanı atayalımYa izlemesi çok komik ama mesleki olarak pek aydınlatmıyor o yüzden arada sinirlendiriyor yani hukuk alanında orda bulunmasına rağmen hep genel geçer konuşuyor. Daha detaylı bir konuşmasını görmedim.
Çekmiyorum kiCekilmez ama be?
Pardon, tam olarak ne istiyor?Çekmiyorum ki
Yani arada bir çıldırtıyor tabi beni ama etkileyemiyor evimin içini.
Anca kuru gürültü.
Kaos basitlik.. Onlarla besleniyorPardon, tam olarak ne istiyor?
OğluşunuPardon, tam olarak ne istiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?