Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Hayır yaa.
Bütün kötü olayların en ince detayına kadar biliyor.
Hiç hoş değil.
Daha pozitif biseyler yakışır sana
Adliye personelinin psikolojisi boşuna bozulmuyor. Sırf bu yüzden olduğum yerde kalıyorum, zaten sinirim zayıf.

Adliye personelinin psikolojisi boşuna bozulmuyor. Sırf bu yüzden olduğum yerde kalıyorum, zaten sinirim zayıf.
Katip olsan mesela hakim karar dediğinde klavyeyi sanığın kafasında kırsan.
Değişik bir hareket olabilir mesela.
Kral bir hareket ama sonrası sıkıntı tabi
Ben de az manyak değilimdir

Katip olsan mesela hakim karar dediğinde klavyeyi sanığın kafasında kırsan.
Değişik bir hareket olabilir mesela.
Kral bir hareket ama sonrası sıkıntı tabi
Ben de az manyak değilimdir
Mahkemede yazmaktan eli şişen katip ler var. Nikah yüzüğünü kestirmiş hatta, gömülmüş yüzük.

Rahmi bir oksurse balgamı cıksa, maaıle rahatlayacagız
Ya izlemesi çok komik ama mesleki olarak pek aydınlatmıyor o yüzden arada sinirlendiriyor yani hukuk alanında orda bulunmasına rağmen hep genel geçer konuşuyor. Daha detaylı bir konuşmasını görmedim.

Ya izlemesi çok komik ama mesleki olarak pek aydınlatmıyor o yüzden arada sinirlendiriyor yani hukuk alanında orda bulunmasına rağmen hep genel geçer konuşuyor. Daha detaylı bir konuşmasını görmedim.
Merhaba canım dıyısı ve kravatları cok seker

Şevki hocamın hastasıyım

Aldırayım seni oraya rahmi bey yerine sen hukuk danışmanı atayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…