- 15 Kasım 2014
- 4.158
- 11.070
- 558
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #14.561
Her bekara 1 kerelik gelin olunur müracaat için arayınAhahhaha herkese böyle gelin nasip etsin
Ben senin gurbetçi olduğunu biliyorum amaBen yoktum demek ki senin geldiğin zamanlar bir ara giremedim ondan bilmiyorum
Farkettim kendine gel delficimm ne ingilizce öğretmeni sen ünlü bir kadın doğumcusunBen şu an kendi mesleğimden bile şüphe eder hâle geldim
Zuahhahagahahahahaha bu da iyidi sincabım haykırdımFarkettim kendine gel delficimm ne ingilizce öğretmeni sen ünlü bir kadın doğumcusun
Gurbetçi lafını da hiç sevmem haBen senin gurbetçi olduğunu biliyorum ama
Tanışalım o zaman. Ben hedera orman mühendisiyimhobilerim troll yemek
Maşallah.26-hukuk mezunu-antalya-nba fangirll- geçen hafta fındıklarda ırgatlık yapan-anticalciferrr
Buyur gbtm
Düz memurum ben. Dümdüz.katip avukat olan sen değil miydin yaaa ??
Sakın gitme.Ben gidiyorumbekle beni ponçik gelinler
O sen miydin, ben nicklere hiç dikkat etmiyorum yaKızlar siz biliyorsunuz sanıyordum.Kpss ile ilgili bir meseleyi Delfi ile konuşurken mühendisim demiştim ya hani.Hala mühendisim
En son üniversitedeyken ev arkadaşımın kedisi vardı ama şuan evde bir hayvan dostum yok malesef.
Ama yaptığım iş hayvanların olduğu bölümü de kapsıyor.
Neye kızgın ifade atiyon bakayım sen aslan degil miydin kedi seni miyavlatmadı mı sanki yanlış bisi yazdımZuahhahagahahahahaha bu da iyidi sincabım haykırdım
Yaş 28 Lexa'nın sevmediği gruptanım.Gurbetçi lafını da hiç sevmem hayaş kaç, bekar mısın
Ama lexa yazmıştı hatırlıyorumO benim katip
Yıkıldım şuan.O sen miydin, ben nicklere hiç dikkat etmiyorum yaŞimdi hatırladım kpss konuştuğumuzu, ben pek yardımcı olamamıştım hatta
HahahhahahahYaş 28 Lexa'nın sevmediği gruptanım.
Ponçik gelinler mensubuyum
Düz memurum len. Hiç de niyetim yok.
Evli misin?Yaş 28 Lexa'nın sevmediği gruptanım.
Ponçik gelinler mensubuyum
Yapmadım öyle şeylerHahahhahahahçeyizini de düzdün mü fiyonklu bir şekilde
Büyü konularında yöneticiyi etiketleyip “büyünüzü şimdi bozar” diyorlar yaFarkettim kendine gel delficimm ne ingilizce öğretmeni sen ünlü bir kadın doğumcusun
Olmazz katibimm kafa karıştırıyon böyle aen bundan sonra KATİPSİN tamam mı bak herkesin beyinler yandı delfıno kendini öğretmen sanıyor falan lutfenDüz memurum len. Hiç de niyetim yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?