- 15 Nisan 2020
- 9.767
- 22.632
- 348
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #14.661
Bakiyorum hemen
Bence oğlumu görsen bayılırsınValla calciferr annecim beni seçmezse bilinsin ki korktuğu içindir ve benimle baş edemeyeceğini bildiği içindir...aksini iddia eden bdv de hergün konusu açılan eltilerden biridir.
Tek cümlelik yorumları favorimAhhahha kaynanan olarak düşündümde hergün bdv de konu acardınıs ahhahaha ve bdv lerin kralicesi @Katipyarisi bu duruma çok mutlu olurdu
SeksologFarkettim kendine gel delficimm ne ingilizce öğretmeni sen ünlü bir kadın doğumcusun
Kuzu sen yorumlamamısın bak
Hahajslgşgfkpg lexa sana seri beğenmedim ve kızgın atacakYaş 28 Lexa'nın sevmediği gruptanım.
Ponçik gelinler mensubuyum
O yan dalı sayın uzmanimizinSeksolog
Koca olmasıAhajajjajaja nedir calciyle aranızdaki dava,oğlunu vermedi diye mi
Bdv de değil ya konu ondan görmemiş olabilirsinizKuzu sen yorumlamamısın bakbenneyanginlargordum bende yazmamisim cok cemkirmemisn millete demek ustlerde olsaydı konun görulurdu...
Tazecik evlisinLexacommander cok ustune gelecek hemde cok
Senin yorumun belliTanımıyor gibi yorumlayalım hemen
Heyy maşalllah beşik kertmeme bak sen ne çabuk büyüyor3 yaşına girecek 2 ay sonra
Oh maşallah maşallah yaş odun severim. Kendime göre eğerim ben onu her yerini değil ama kaynanacım3 yaşına girecek 2 ay sonra
Öğretmen değil miydi yaaO yan dalı sayın uzmanimizin
7 yaş öncesi bıldırcın yumurtası yasak.erken ergenliğe neden olabiliyorOh maşallah maşallah yaş odun severim. Kendime göre eğerim ben onu her yerini değil ama kaynanacım
Hergün keçiboynuzu özü pekmezi yedirin bıldırcın yumurtasını süte karıştırıp içirin bol soğan sarımsak ta yedirin yiğidime
İngilizce işletme okumuştu sanki adliyede kısa bir çalışma sonrası şimdi bir tekstil firmasında muhasebecilik yapıyor diye biliyorum ben...Öğretmen değil miydi yaa
Yoo kim dedi tusu kazandı kadin dogumu bitirdi ydus sinaviylada seksolog alaninda uzmanlastiÖğretmen değil miydi yaa
Mikser sen susİngilizce işletme okumuştu sanki adliyede kısa bir çalışma sonrası şimdi bir tekstil firmasında muhasebecilik yapıyor diye biliyorum ben...
Oh aslanım yesin şifa olsun tosunuma..7 yaş öncesi bıldırcın yumurtası yasak.erken ergenliğe neden olabiliyor
Soğanı elma gibi yiyor
Cok olmus ama acalı konuyu, sımdı gordumBdv de değil ya konu ondan görmemiş olabilirsiniz
İlk hevesle başka yere açmışım konuyu
Çok yol aldım yangınımCok olmus ama acalı konuyu, sımdı gordum
Artık yoruma ihtiyacın yok herseyı halletmiş gıbı gorunuyorsun hederahelixcıgım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?