- 6 Mayıs 2020
- 2.836
- 14.716
- 158
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #14.681
Baba tarafından zazalık falan var mı yeğenimin7 yaş öncesi bıldırcın yumurtası yasak.erken ergenliğe neden olabiliyor
Soğanı elma gibi yiyor
Fark ettim, sefan olsun madem.Çok yol aldım yangınım
Sayende regencim konumu üstlere taşıdın
Yok hakiki Karadeniz erkeğii ama laz değilBaba tarafından zazalık falan var mı yeğenimin
Sen yemesen mi acabaHunharca fındık ve şu kırmızı kurutulmuş şeyin adı neydi ondan yiyorum. Biri beni durdursun.
Evde tatlı var onu yememek için fındığa gömülmek... Tatlıyı yesem daha iyi jsjsjs
Gelirken sayısını suan Bılmedıgım kadar cıkolata aldim.Hunharca fındık ve şu kırmızı kurutulmuş şeyin adı neydi ondan yiyorum. Biri beni durdursun.
Evde tatlı var onu yememek için fındığa gömülmek... Tatlıyı yesem daha iyi jsjsjs
Seni çikolata emiklerken hayal ettimGelirken sayısını suan Bılmedıgım kadar cıkolata aldim.
Birazdan onları emıklıcem bende. Ama once kahve ıcmem lazım
Hahahahahahahahaha nasıldım?Seni çikolata emiklerken hayal ettim
Erken basladıniz zalımlarGelirken sayısını suan Bılmedıgım kadar cıkolata aldim.
Kırmızı stilettoların ve slim sigaranıda aldın mı? Hayal edicem deSeni çikolata emiklerken hayal ettim
Sıgara hep elimde hepKırmızı stilettoların ve slim sigaranıda aldın mı? Hayal edicem de
Kocam yok ondan mı hakir mi gördünüz beni..Sen yemesen mi acaba
Ohhh... Senin yüzünden ben dün gece kalkıp 2 tane pişi yedim akşamdan kalan hemde gece 3.30 falandı...Gelirken sayısını suan Bılmedıgım kadar cıkolata aldim.
Ahahha biraz daha renklendirelim lexaciğımin zihnini kizlarKırmızı stilettoların ve slim sigaranıda aldın mı? Hayal edicem de
Tam bir badgirl umKocam yok ondan mı hakir mi gördünüz beni..
Ohhh... Senin yüzünden ben dün gece kalkıp 2 tane pişi yedim akşamdan kalan hemde gece 3.30 falandı...
Beni öyle açıktırdın ki... Allahım komşum görüştüğüm arkadaşım falan olsan engellerim senişimdi sade Türk kahvesi içtim tövbeler olsun şuan canım sigara çekti
Beyaz tenin üzerine kırmızı rujuda sürdün mü... Tam bir biscolata kadını olursunSıgara hep elimde hep
Seni çok merak ediyorum Bi okadar tövbesteyşın diyorumTam bir badgirl um
Ağzının kenarlarına bulaşmış hunharca yiyordunHahahahahahahahaha nasıldım?
Üfff libidom tavan yineee... Bekarım yaaa hemen yükseliyor namıssız libidomAhahha biraz daha renklendirelim lexaciğımin zihnini kizlarsimdi o evli degil ya bilmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?