- 13 Ağustos 2016
- 2.613
- 5.592
- 158
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #14.721
Öğretmen misin ?Selam gençler
Hatun fenaaa rıza babaaa... Sağ, sol heryerden vurulur buna C. Ronaldo misaliSağ gösterirken sol vurmak
Bence sen muallimsinSelam gençler
Ben sordum dııııttttBence sen muallimsin
Selam genc naber nasılsınSelam gençler
13 kere bastan sona ızledım, ara ara acar bazı bolumlerını yeniden izlerim.Hooooop acilin bakalim. Vallahi okumadim gecmis sayfalari. Konuya bodoslama daliyorum
Kizlar bu ara ask-i memnuya sarmis durumdayimcekin kurtarin beni
Ahahhah noluyooz kızlarHahahahahahahaha kızlar
Bastan sondan ortadan, nereden denk gelirse kisa kisa izliyorum. Youtubeda ana sayfam hep ask-i memnu videolariyla dolmus13 kere bastan sona ızledım, ara ara acar bazı bolumlerını yeniden izlerim.
Senı anlıyorum, kurtulamazsın bitene kadar devam edeceksin lesscım
Yemek yerken izlemek hobimdi.Bastan sondan ortadan, nereden denk gelirse kisa kisa izliyorum. Youtubeda ana sayfam hep ask-i memnu videolariyla dolmus
Meslek neydi ?Hooooop acilin bakalim. Vallahi okumadim gecmis sayfalari. Konuya bodoslama daliyorum
İyiyimSelam genc naber nasılsın
6. Hissimiz çok kuvvetli bizim
İyiyim bende ruhen aslında mutlu degılım ve sebebini bilmiyorum, ama saglıklı yım ve ıyıyım
Kaçmaz kaçamaz
Kan değerin düşmüştür tatlişkom.İyiyim bende ruhen aslında mutlu degılım ve sebebini bilmiyorum, ama saglıklı yım ve ıyıyım ♥
Aha bu şeyyy...Hooooop acilin bakalim. Vallahi okumadim gecmis sayfalari. Konuya bodoslama daliyorum
Sana ne lazimMeslek neydi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?