- 19 Mayıs 2020
- 47.885
- 215.279
- 598
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #15.181
Neden fake olduğunu düşündün?Kizlar bunlar eski konular. Simdi konu sahiplerini yazmayayim banlanirim ama ikinci soyledigim konu yanginin son banina sebep olan konu. Oburu de herkesin evlenme demesine ragmen illa ev-le-ne-cem diye tutturan ve sonra kendini odaya kitleyen arkadasin konusu
Sevemeyecek, yine ban yimiş.
Günaydın. Niye kızdın?Günaydın kızlar ❤
sana değil lexa ya kızdım ama yaptığı bir yorum da yok baktım. Bu sefer gayet uslu durmuş. Göze battığı için şikayet alınca banlanıyor mu acaba hemenGünaydın. Niye kızdın?
Olabilir. Burdan çıkma dedim ona bak noldu şimdi?sana değil lexa ya kızdım ama yaptığı bir yorum da yok baktım. Bu sefer gayet uslu durmuş. Göze battığı için şikayet alınca banlanıyor mu acaba hemen
çıkmamış kiOlabilir. Burdan çıkma dedim ona bak noldu şimdi?
Yangınım günaydın.Isın kotusu bak sen yazınca fark ettim, bana anlatıp duruyor ya sonra aksam olunca
Storyler basliyor rakılı saraplı, keyıfteyız
Oh sefamız olsun temalı
onlar banı gerektirecek şeyler değil ki? çok göz önünde olunca çabuk banlıyorlar. Yıldırma politikası gib sanki. bu sefer 10 günde zor gelirBdv de çocuk istemeyen kocaya yazmış birde yine isimli bir konuya yazmış.
Yine isimden gitmiş olabilir
Banlanması için şikayet lazım şikayet edilecek şeylerde değil dediğin gibi.onlar banı gerektirecek şeyler değil ki? çok göz önünde olunca çabuk banlıyorlar. Yıldırma politikası gib sanki. bu sefer 10 günde zor gelir
Lexa göz önünde biri. yorumun gören onu hemen şikayet ediyordur kesin. Bu sefer çok sinirlenecek. İnşallah geri gelir çünkü en son gittiğinde de çok basit bir şeyden banlanmıştı. Baya sinirlenmiştiBanlanması için şikayet lazım şikayet edilecek şeylerde değil dediğin gibi.
Bu sefer neden gitti çözemedim
Antileri mi var yaniLexa göz önünde biri. yorumun gören onu hemen şikayet ediyordur kesin. Bu sefer çok sinirlenecek. İnşallah geri gelir çünkü en son gittiğinde de çok basit bir şeyden banlanmıştı. Baya sinirlenmişti
Var öyle tipler. Bir konuda takılıyor sonra onu gördüğü yerde şikayet ediyor. Bir tane arkadaş vardı beni gördüğü yerde beğenmedim atıyordu. Neyse çok alakasız konuda atmış. onu etiketledim muneyi de etiketledim. Derdini sordum TopukAntileri mi var yani
İnşallah uzun sürmese bari ya
Olaylar cok hizli ve anlamsiz gelistigindenNeden fake olduğunu düşündün?
Geçenlerde biri de bir konuda gelmiş benim yorumuma beğenmedim atmış gitmiş.Ne konu sahibine yazmış ne konudaki diğer insanlara bişey yazmış.Üstelik kendisiyle hiçbir konuda karşılaşmadık.Sanki özellikle benim adımı yazıp ilk çıkan yoruma beğenmedim atmış gitmişVar öyle tipler. Bir konuda takılıyor sonra onu gördüğü yerde şikayet ediyor. Bir tane arkadaş vardı beni gördüğü yerde beğenmedim atıyordu. Neyse çok alakasız konuda atmış. onu etiketledim muneyi de etiketledim. Derdini sordum Topukondan sonra yanaşmadı bana
o da ban sebebi. Karşılıklı beğenmedim atınca o seni şikayet ederse ikiniz de banlanıyorsunuzGeçenlerde biri de bir konuda gelmiş benim yorumuma beğenmedim atmış gitmiş.Ne konu sahibine yazmış ne konudaki diğer insanlara bişey yazmış.Üstelik kendisiyle hiçbir konuda karşılaşmadık.Sanki özellikle benim adımı yazıp ilk çıkan yoruma beğenmedim atmış gitmiş
Ama yer mi hedera bunu bende aynısını ona yaptım deli mi ne?
o da ban sebebi. Karşılıklı beğenmedim atınca o seni şikayet ederse ikiniz de banlanıyorsunuz
Ben en son kocası '' Cumartesi adliyeye gidelim işlemleri başlatalım '' deyince koptum.Olaylar cok hizli ve anlamsiz gelistiginden
Hızlı gelişen olaylarda ben de fake kokusu alıyorumOlaylar cok hizli ve anlamsiz gelistiginden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?