Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Neden fake olduğunu düşündün?

sana değil lexa ya kızdım ama yaptığı bir yorum da yok baktım. Bu sefer gayet uslu durmuş. Göze battığı için şikayet alınca banlanıyor mu acaba hemen
Olabilir. Burdan çıkma dedim ona bak noldu şimdi?

Isın kotusu bak sen yazınca fark ettim, bana anlatıp duruyor ya sonra aksam olunca
Storyler basliyor rakılı saraplı, keyıfteyız
Oh sefamız olsun temalı
Yangınım günaydın.
Madem derdi cefayı senle çekiyor sefa yaparken neden seni çağırmıyor?
Seninle de sefa olur aaa

Bdv de çocuk istemeyen kocaya yazmış birde yine isimli bir konuya yazmış.
Yine isimden gitmiş olabilir
onlar banı gerektirecek şeyler değil ki? çok göz önünde olunca çabuk banlıyorlar. Yıldırma politikası gib sanki. bu sefer 10 günde zor gelir

onlar banı gerektirecek şeyler değil ki? çok göz önünde olunca çabuk banlıyorlar. Yıldırma politikası gib sanki. bu sefer 10 günde zor gelir
Banlanması için şikayet lazım şikayet edilecek şeylerde değil dediğin gibi.
Bu sefer neden gitti çözemedim

Banlanması için şikayet lazım şikayet edilecek şeylerde değil dediğin gibi.
Bu sefer neden gitti çözemedim
Lexa göz önünde biri. yorumun gören onu hemen şikayet ediyordur kesin. Bu sefer çok sinirlenecek. İnşallah geri gelir çünkü en son gittiğinde de çok basit bir şeyden banlanmıştı. Baya sinirlenmişti

Antileri mi var yani
İnşallah uzun sürmese bari ya

Antileri mi var yani
İnşallah uzun sürmese bari ya
Var öyle tipler. Bir konuda takılıyor sonra onu gördüğü yerde şikayet ediyor. Bir tane arkadaş vardı beni gördüğü yerde beğenmedim atıyordu. Neyse çok alakasız konuda atmış. onu etiketledim muneyi de etiketledim. Derdini sordum Topuk ondan sonra yanaşmadı bana

Geçenlerde biri de bir konuda gelmiş benim yorumuma beğenmedim atmış gitmiş.Ne konu sahibine yazmış ne konudaki diğer insanlara bişey yazmış.Üstelik kendisiyle hiçbir konuda karşılaşmadık.Sanki özellikle benim adımı yazıp ilk çıkan yoruma beğenmedim atmış gitmiş
Ama yer mi hedera bunu bende aynısını ona yaptım deli mi ne?

o da ban sebebi. Karşılıklı beğenmedim atınca o seni şikayet ederse ikiniz de banlanıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…