Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Kızlar ayak bas parmağımda tırnak batması var canım cok acıyor, ne yapılır buna? Tırnak uzasin diye bekleyim mı doktora gidilir mı
doktora gidersen tırnağını çekebilirler duruma göre. Uzamasını beklemek daha iyi.

doktora gidersen tırnağını çekebilirler duruma göre. Uzamasını beklemek daha iyi.
Ayy deme ıcın gıcıklandı.
Dun gece zonklamaya basladı simdıde agrıyor spor ayakkabı giydim diye olabılır mı keske terlik falan giyseydim ya.
İnternetten baktım uzamasını bekleyin sıcak suya sokun ayagınızı vs diyordu
İnsallah gecer de cekmezler, bayılırım ya cekerseler

çok ileri boyutta değil sanırım o zaman çekmezler. Ablamınki iltihaplanmıştı artık. çok sık batardı tırnağı. Doktor çekti. daha da olmadı ondan sonra.
Mümkün olduğunca ayakkabı giyme canını çok yakar. Rahatlatıcı krem sürebilirsin ağrısını alması için

Hıc aklıma gelmedi sımdı internetten baktığımda ayakkabı giymeyin yazıyordu bilsem gıymezdım, fırsat bulursam gıdıp degıstırcem olmadı bi terlik alırım on tlye cok guzel terlikler varhagsgahahagagsgs

Canlı canlı mi cekıyor lar peki Calciferr uyusturup mu

Uyusturuyorlar yavrucum gecmis olsun

parmağı uyşturuyorlar hissetmiyorsun ama sonrasında ağrı oluyor

Kızlar ayak bas parmağımda tırnak batması var canım cok acıyor, ne yapılır buna? Tırnak uzasin diye bekleyim mı doktora gidilir mı
İltihap var mı?
Bende de olmuştu.Gece zeytin ve sabunu ezip koymuştuk iki güne geçmişti benimki

Günaydınlar kızlar törpüledin mi o batan kısmi yoksa törpüle normal krem sür ve bantla iyi geliyor kuzum

Off cok kötü oo uyusturma olmuyor oraya kuzum ben baya kendilgnden dusmesini bekledim cektrmemek icin

İşkurun linkini verelim onlara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…