- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #15.201
Aynı sehırde degılız cıcegımYangınım günaydın.
Madem derdi cefayı senle çekiyor sefa yaparken neden seni çağırmıyor?
Seninle de sefa olur aaa
Gercekten mi?Sevemeyecek, yine ban yimiş.
doktora gidersen tırnağını çekebilirler duruma göre. Uzamasını beklemek daha iyi.Kızlar ayak bas parmağımda tırnak batması var canım cok acıyor, ne yapılır buna? Tırnak uzasin diye bekleyim mı doktora gidilir mı
Ayy deme ıcın gıcıklandı.doktora gidersen tırnağını çekebilirler duruma göre. Uzamasını beklemek daha iyi.
çok ileri boyutta değil sanırım o zaman çekmezler. Ablamınki iltihaplanmıştı artık. çok sık batardı tırnağı. Doktor çekti. daha da olmadı ondan sonra.Ayy deme ıcın gıcıklandı.
Dun gece zonklamaya basladı simdıde agrıyor spor ayakkabı giydim diye olabılır mı keske terlik falan giyseydim ya.
İnternetten baktım uzamasını bekleyin sıcak suya sokun ayagınızı vs diyordu
İnsallah gecer de cekmezler, bayılırım ya cekerseler
Hıc aklıma gelmedi sımdı internetten baktığımda ayakkabı giymeyin yazıyordu bilsem gıymezdım, fırsat bulursam gıdıp degıstırcem olmadı bi terlik alırım on tlye cok guzel terlikler varhagsgahahagagsgsçok ileri boyutta değil sanırım o zaman çekmezler. Ablamınki iltihaplanmıştı artık. çok sık batardı tırnağı. Doktor çekti. daha da olmadı ondan sonra.
Mümkün olduğunca ayakkabı giyme canını çok yakar. Rahatlatıcı krem sürebilirsin ağrısını alması için
Uyusturuyorlar yavrucumHıc aklıma gelmedi sımdı internetten baktığımda ayakkabı giymeyin yazıyordu bilsem gıymezdım, fırsat bulursam gıdıp degıstırcem olmadı bi terlik alırım on tlye cok guzel terlikler varhagsgahahagagsgs
Canlı canlı mi cekıyor lar peki Calciferr uyusturup mu
parmağı uyşturuyorlar hissetmiyorsun ama sonrasında ağrı oluyorHıc aklıma gelmedi sımdı internetten baktığımda ayakkabı giymeyin yazıyordu bilsem gıymezdım, fırsat bulursam gıdıp degıstırcem olmadı bi terlik alırım on tlye cok guzel terlikler varhagsgahahagagsgs
Canlı canlı mi cekıyor lar peki Calciferr uyusturup mu
Of of bulamadık hayırlı bir kısmetyalnız mısın, tum yakısıklılar baskaları tarafından kapılmış, herkes cift sen tek mısın!?
Gel ozaman dök içini
Kac yasındasın ıpekOf of bulamadık hayırlı bir kısmet
Ruh kemirgeniciliği bu kıyamam sana.Aynı sehırde degılız cıcegım
İltihap var mı?Kızlar ayak bas parmağımda tırnak batması var canım cok acıyor, ne yapılır buna? Tırnak uzasin diye bekleyim mı doktora gidilir mı
Günaydınlar kızlarKızlar ayak bas parmağımda tırnak batması var canım cok acıyor, ne yapılır buna? Tırnak uzasin diye bekleyim mı doktora gidilir mı
Off cok kötü oo uyusturma olmuyor oraya kuzum ben baya kendilgnden dusmesini bekledim cektrmemek icinAyy deme ıcın gıcıklandı.
Dun gece zonklamaya basladı simdıde agrıyor spor ayakkabı giydim diye olabılır mı keske terlik falan giyseydim ya.
İnternetten baktım uzamasını bekleyin sıcak suya sokun ayagınızı vs diyordu
İnsallah gecer de cekmezler, bayılırım ya cekerseler
Kendiliğinden mi düştüOff cok kötü oo uyusturma olmuyor oraya kuzum ben baya kendilgnden dusmesini bekledim cektrmemek icin
İşkurun linkini verelim onlara.Var öyle tipler. Bir konuda takılıyor sonra onu gördüğü yerde şikayet ediyor. Bir tane arkadaş vardı beni gördüğü yerde beğenmedim atıyordu. Neyse çok alakasız konuda atmış. onu etiketledim muneyi de etiketledim. Derdini sordum Topukondan sonra yanaşmadı bana
Sürekli bantladım yumusak tuttuk bide denize gitmistik tuzlu suda kurutuyor sanirim kopmasini kolaylastrdi yoksa komple cekilmesine dayanamazdmKendiliğinden mi düştünasıl dayandın ona
Dokunamıyorum ki cok acıyorGünaydınlar kızlartörpüledin mi o batan kısmi yoksa törpüle normal krem sür ve bantla iyi geliyor kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?