Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Ben tam bir sonuc insanıyım, cok uzun filmlerden dunyanın en guzel filmi dahi olsa sıkılıyorum. Sonu gelsin sadede gelsin istiyorum uzatmadan
Yildzlararasi cidden uzundu sıkldım ara ara ama yarım birakma huyum yok aasggssghaadf

Muhteşem gasby, sıkıysa yakala bir insanın hiç mi kötü filmi olmaz ya
Django Unchained ve Romeo+Juliet kötüydü bence

Zindan adası, inceptıon, kanlı elmas favori Leonardo filimlerim
İlk ikisiyle birlikte favorilerim arasında Departed, Once Upon a Time in Hollywood, the Great Gatsby, the Man in the Iron Mask Sevmediğim Leo filmlerini sıralamam daha kolay olur herhalde

Once Upon a Time in Hollywood’u geçende sevgilim geldiğinde birlikte izledik. Ama bizim salaklığımız Charles Manson ve Sharon Tate olayını bilmeden izlememiz oldu. Üzerine Mindhunter’ı izleyince öğrenip araştırdım. Sırf bu olayları öğrendikten sonra düzgünce anlamak için tekrar izlemem lazım. Analiz videoları izledim sadece.

Tom hanks benim en en en en hayranı olduğum oyuncudur. Ötesi yok

Benim babam Tom Hanks’e çok benziyor bu arada . Erkek arkadaşımla yatağa uzanıp Saving Private Ryan’ı izlemiştik. Sarılmaya falan çekinmiştik, babamla göz göze geliyor gibi hissetmiştik film boyunca. Bu yıl çok çöktü ama garibim. Önceden daha çok benziyordu. Fotoğraflarda pek benzetemezsiniz ama canlı görmek lazım.

Insidious’un ilkini izledim ama gram sarmadı beni, beğenmedim. Korkutmadı hiç. Conjuring’in de ilkini izledim. Hatta ikisini de annemle birlikte izlemiştik. Conjuring yine şeytan çıkarma muhabbetine girdiğinde beni kaybetti. Ama Anabelle fenaydı yani o ilk Conjuring filmindeki Anabelle sahneleri evde bizi baya korkuttu. Üzerine tam o filmi izlerken evdeki porselen bebeğim kayboldu . Sonra bulduk, dolabın arkasına araya düşmüş. Ama o filmi izlerken durdurup bebeğin kaybolduğunu fark edişimizi unutamam asla Çocukluktan gelen Chucky fobimle birlikte Anabelle filminin beni korkudan delirteceğine eminim, o yüzden izlemedim

Unutmuşum yazarken aklıma geldi. Bir de Sinister diye bir film vardı. Fenaydı o da. 2.si çıkmadan önce fragmanı yayınlanmıştı. Ben o fragmanı izlemeden önce, önceki gece rüyamda o fragmanda olan şeylerin çok benzerini gördüm. Çocukların oturup videoyu izlemesi ve çalan o aslında neşeli ama korkutucu müzik... O rüyanın korkusuyla o filmi de izleyemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…