- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #15.161
Onunda nerdeyse tum filmlerini ızledım sevdıgım aktorlerden o da.Onu bir tek Thor'da izlemişim
Siz boşandınız mı ?Aminn canım.Gelecekteki sevgili ,manit ,eş her neyse seslenebılır mıyım?
Nerdeysennn çabuk geeeel
Birbirine benzetiyorum bunları benOnunda nerdeyse tum filmlerini ızledım sevdıgım aktorlerden o da.
Jack nıcholson bir de.
Zamaninin cok oldugu bir vakit izle cunku efsane hala kafalar karışıkOnu ızlemedım yavrum. Suresi cok uzundu ve bıraktım.
Eski büyük televizyonumuz vardı ve ben salonda uyuyordum. Televizyondan her çıt çıktığında uyku sersemi Samara geliyor diye korkardımGecen gun aklıma halka geldı ve halkayı ızledım
İnterseller izledin mi?Zamaninin cok oldugu bir vakit izle cunku efsane hala kafalar karışık
Olsun ya ne guzel iste ızlemedıgın bi suru filmin var, bana gore sanslısın.Birbirine benzetiyorum bunları benikisi de çok iyi aktörler. Benim için kayıp
Yooo burdayimm yavrumTavukRegen_ uyumuş.... Bize diyordu bi de pehh
Izledim o da cok uzunduİnterseller izledin mi?
Ben tam bir sonuc insanıyım, cok uzun filmlerden dunyanın en guzel filmi dahi olsa sıkılıyorum. Sonu gelsin sadede gelsin istiyorum uzatmadanIzledim o da cok uzundu
Yildzlararasi cidden uzundu sıkldım ara ara ama yarım birakma huyum yok aasggssghaadfBen tam bir sonuc insanıyım, cok uzun filmlerden dunyanın en guzel filmi dahi olsa sıkılıyorum. Sonu gelsin sadede gelsin istiyorum uzatmadan
İyi geceler regencım
Iyi geceler kuzumİyi geceler regencım ♥ Allah rahatlık versin
Django Unchained ve Romeo+Juliet kötüydü benceMuhteşem gasby, sıkıysa yakalabir insanın hiç mi kötü filmi olmaz ya
İlk ikisiyle birlikte favorilerim arasında Departed, Once Upon a Time in Hollywood, the Great Gatsby, the Man in the Iron MaskZindan adası, inceptıon, kanlı elmas favori Leonardo filimlerim
Tom hanks benim en en en en hayranı olduğum oyuncudur. Ötesi yok
Insidious’un ilkini izledim ama gram sarmadı beni, beğenmedim. Korkutmadı hiç. Conjuring’in de ilkini izledim. Hatta ikisini de annemle birlikte izlemiştik. Conjuring yine şeytan çıkarma muhabbetine girdiğinde beni kaybetti. Ama Anabelle fenaydı yani o ilk Conjuring filmindeki Anabelle sahneleri evde bizi baya korkuttu. Üzerine tam o filmi izlerken evdeki porselen bebeğim kayboldu
Unutmuşum yazarken aklıma geldi. Bir de Sinister diye bir film vardı. Fenaydı o da. 2.si çıkmadan önce fragmanı yayınlanmıştı. Ben o fragmanı izlemeden önce, önceki gece rüyamda o fragmanda olan şeylerin çok benzerini gördüm. Çocukların oturup videoyu izlemesi ve çalan o aslında neşeli ama korkutucu müzik... O rüyanın korkusuyla o filmi de izleyemedimInsidious’un ilkini izledim ama gram sarmadı beni, beğenmedim. Korkutmadı hiç. Conjuring’in de ilkini izledim. Hatta ikisini de annemle birlikte izlemiştik. Conjuring yine şeytan çıkarma muhabbetine girdiğinde beni kaybetti. Ama Anabelle fenaydı yani o ilk Conjuring filmindeki Anabelle sahneleri evde bizi baya korkuttu. Üzerine tam o filmi izlerken evdeki porselen bebeğim kayboldu. Sonra bulduk, dolabın arkasına araya düşmüş. Ama o filmi izlerken durdurup bebeğin kaybolduğunu fark edişimizi unutamam asla Çocukluktan gelen Chucky fobimle birlikte Anabelle filminin beni korkudan delirteceğine eminim, o yüzden izlemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?