Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Belki bu sefer kahve iceriz sen gel bu taraflara

Depresyonda olabilirsin, bir doktora mı görünsen canım? Ayşe ile Fatma ile olacak iş değil gibi.

Ben olsam ayırırdım.
Hatta gel bugün de beraber felekten bir gece çalalım derdim
Şimdiye kadar derdini anlatmak için arayan hiçbir arkadaşım iyi gününde yanına çağırmadı. O yüzden böyle yapanlar da artık hayatımda yok. Çevremden dert dinlemediğim için BDV okuyacak ve okuduklarımdan etkilenmeyecek enerjiyi bulabiliyorum bence.

Bunların kafasına sebep olan maddeyi Adli Tıp Kurumunda bulabilirler mi acaba?
Tanıdığım yaşıtım kızların %80'e yakını böyle. Çevremin çoğunluğunun öğretmen olmasının etkisi var mı acaba

İyi gununde yanına cagırmadı... Bu yuzde doksanbes dogru. Malesef boyle

Kizlar bosverin dert dinlemeyi. Uc gunluk dünya. Bakin kucucuk bir virus nasil hepimizi dize getirdi. Bugun variz, yarin yokuz. Cok fazla onemsememek lazim her seyi.

Ben yapabiliyor muyum? Hayir.
Kızlar var mısınız herkese rest cekıp mutlu mesut hayatımıza bakmaya, ben yokum gıbı olmus
Guldum

Öğretmen mi onlar? Babam duymasın.
O uzun yazımdaki ilki buraya yazan arkadaşım, bölümden arkadaşım. İkincisi özel eğitim, yüksek lisans yapıyor, her sevgilisinden dayak yiyen. Üçüncü lise mezunu, kendini geliştirmeye çalıştı, yıllardır benzer işler yapıyor, elinde mesleği var yani.

Meslektaşım kızlarla tanışıyorum sevgililerini anlatıyorlar falan. Dışarıdan çok muhteşemler, çok iyiler. Bir süre sonra derine bir iniyoruz, psikolojik/ekonomik şiddet oluyor mutlaka en az Ne olursa olsun sabretmenin ve düzeltme çabasının mesleki deformasyon olduğuna inanmaya başladım öğretmenlerde

Ben de fazla saftoriktim eskiden yav. İsabet olmuş sanki o okulu bitirmemem. Ben de öyle bi hanzo mu bulacaktım? Malum çekici meslek. Tatilleri falan çok. Devlette tabi. Ohhh mis gibi, hem para getirir hem hizmet etmeye vakti olur diye rağbet görüyor öğretmen kızlar.

Ucuz kurtulmuşsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…