- 30 Mart 2009
- 14.694
- En iyi cevaplar
- 1
- 65.697
- 1.123
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #15.281
Belki bu sefer kahve icerizSenın canın sagolsun ♥vallahi elle tutulur hıcbısey yok olan bısey yok yani. Kafamın ıcı mutsuz ama keyfim yok. Hıcbısey yapasım yok. Ozellikle bugun vakıt gecmek bilmedi.
Eve donmek yaramadı bana. Annemi yegenlerımı gorunce belki daha iyi hissederim womancım, inan bende bilmiyorum
Depresyonda olabilirsin, bir doktora mı görünsen canım? Ayşe ile Fatma ile olacak iş değil gibi.Ayırdı da boyle hım hım dıye dinledi bende hım dan rahatsız oldum cunku hımlanacak bisey degıldı anlattigim.
Evde degıl mısın musait degıl mısın dıyınce ben arkadası ile kahve ıctıgını soyledi. Ben asla yapmam bunu, karsımdaki cok ozel bisey den bahsediyorsa aglayarak, yanımdakı duysun istemiyorsam masadan kalkarım ya da baska odaya gıderım dinlerim on dk ayırıp.
Ayıp etti orası tartısılmaz ama, sukur dinleyecek baska dostlarımda var dinlediler.
Var boyle insanlar o da oyle bırı dıyıp gecmek lazım ama duyarsız kalamıyorum ben sıkıntıları karsısında. Bu da benim zayıflıgım olsun ne dıyım.
Şimdiye kadar derdini anlatmak için arayan hiçbir arkadaşım iyi gününde yanına çağırmadı. O yüzden böyle yapanlar da artık hayatımda yok. Çevremden dert dinlemediğim için BDV okuyacak ve okuduklarımdan etkilenmeyecek enerjiyi bulabiliyorum bence.Ben olsam ayırırdım.
Hatta gel bugün de beraber felekten bir gece çalalım derdim
Tanıdığım yaşıtım kızların %80'e yakını böyle. Çevremin çoğunluğunun öğretmen olmasının etkisi var mı acabaBunların kafasına sebep olan maddeyi Adli Tıp Kurumunda bulabilirler mi acaba?
İnsallah yavrum super olurBelki bu sefer kahve icerizsen gel bu taraflara
İyi gununde yanına cagırmadı... Bu yuzde doksanbes dogru. Malesef boyleŞimdiye kadar derdini anlatmak için arayan hiçbir arkadaşım iyi gününde yanına çağırmadı. O yüzden böyle yapanlar da artık hayatımda yok. Çevremden dert dinlemediğim için BDV okuyacak ve okuduklarımdan etkilenmeyecek enerjiyi bulabiliyorum bence.
Tanıdığım yaşıtım kızların %80'e yakını böyle. Çevremin çoğunluğunun öğretmen olmasının etkisi var mı acaba
Bunu dile getirsem sana da rahat batıyor ha dıyıp sinirimi bozacaklar katıbımDepresyonda olabilirsin, bir doktora mı görünsen canım? Ayşe ile Fatma ile olacak iş değil gibi.
Öğretmen mi onlar?Tanıdığım yaşıtım kızların %80'e yakını böyle. Çevremin çoğunluğunun öğretmen olmasının etkisi var mı acaba
Herkes kendi yaşadığını bilir. Sorana ben deliyim ondan gidiyom dersin.Bunu dile getirsem sana da rahat batıyor ha dıyıp sinirimi bozacaklar katıbım
Hahahahahahahahaha ıyıymısHerkes kendi yaşadığını bilir. Sorana ben deliyim ondan gidiyom dersin.ben öyle diyom.
Kızlar var mısınız herkese rest cekıp mutlu mesut hayatımıza bakmaya, ben yokum gıbı olmusKizlar bosverin dert dinlemeyi. Uc gunluk dünya. Bakin kucucuk bir virus nasil hepimizi dize getirdi. Bugun variz, yarin yokuz. Cok fazla onemsememek lazim her seyi.
Ben yapabiliyor muyum? Hayir.
O uzun yazımdaki ilki buraya yazan arkadaşım, bölümden arkadaşım. İkincisi özel eğitim, yüksek lisans yapıyor, her sevgilisinden dayak yiyen. Üçüncü lise mezunu, kendini geliştirmeye çalıştı, yıllardır benzer işler yapıyor, elinde mesleği var yani.Öğretmen mi onlar?Babam duymasın.
Söylemene gerek yok ki güzelim kimseye. Ağzından kaçarsa falan da anksiyete var dersin.Bunu dile getirsem sana da rahat batıyor ha dıyıp sinirimi bozacaklar katıbım
Ben de fazla saftoriktim eskiden yav. İsabet olmuş sanki o okulu bitirmemem. Ben de öyle bi hanzo mu bulacaktım?O uzun yazımdaki ilki buraya yazan arkadaşım, bölümden arkadaşım. İkincisi özel eğitim, yüksek lisans yapıyor, her sevgilisinden dayak yiyen. Üçüncü lise mezunu, kendini geliştirmeye çalıştı, yıllardır benzer işler yapıyor, elinde mesleği var yani.
Meslektaşım kızlarla tanışıyorum sevgililerini anlatıyorlar falan. Dışarıdan çok muhteşemler, çok iyiler. Bir süre sonra derine bir iniyoruz, psikolojik/ekonomik şiddet oluyor mutlaka en azNe olursa olsun sabretmenin ve düzeltme çabasının mesleki deformasyon olduğuna inanmaya başladım öğretmenlerde
Ucuz kurtulmuşsunBen de fazla saftoriktim eskiden yav. İsabet olmuş sanki o okulu bitirmemem. Ben de öyle bi hanzo mu bulacaktım?Malum çekici meslek. Tatilleri falan çok. Devlette tabi. Ohhh mis gibi, hem para getirir hem hizmet etmeye vakti olur diye rağbet görüyor öğretmen kızlar.
Sorsan anneme göre mis gibi evlilikti.Ucuz kurtulmuşsun
Yaa sorma benim pp den koymus dimii bende kendim sandim ahahah degistirdim ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?