- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #15.241
BilmiyorumO nereye gitti hemen?
Oldum 1,5 yıl önce sağ taraftan 9 cm taş alındıGecmıs olsun daha once bobregınden ameliyat oldun mu alev
İnsallah iyilesırsın gerek kalmaz ameliyata.Oldum 1,5 yıl önce sağ taraftan 9 cm taş alındı
Sorma canımGeçmiş olsun. Esnek çalışma saatleri geri geliyor devlet kurumlarında. Durum ciddi. Bir an önce görün doktora yavrum.
Taş aldırmıştım 9 cm kanalı tıkamıştıGeçmiş olsun daha önce neden ameliyat olmuştun? Taş falan mı vardı?
İnşallah canım küçükseİnsallah iyilesırsın gerek kalmaz ameliyata.
Geçmiş olsun canımTaş aldırmıştım 9 cm kanalı tıkamıştı
Beceriksiz.Ay yetersiz. Yürümeyi bile bilmiyor.
Kafam şişti benim.Kızlar ne yapıyorsunuz? Cok sıkıcı Bıgun degıl mı?
Vakit bugun hıc gecmedı bana
Aksine burası asırı sakin bugun. Haftasonu geldi cattı, oraya buraya kactılarsa demek kı.Kafam şişti benim.
Az kaçsınlar, karantina geldi gelecek.Aksine burası asırı sakin bugun. Haftasonu geldi cattı, oraya buraya kactılarsa demek kı.
Valla katıp unıversıteler kapalı oldugu ıcın burası zaten bostu aylardır. Bır de multecı muhabbetleri yuzunden sınır kapanmıs tı oncesınde, ozamanda turist olacak gelenlerin ayagı kesildi.Az kaçsınlar, karantina geldi gelecek.
Ay delfı hemen kendime bunu meslek edinip yattığım yerden kazanmaya baslsam ıyı ederım
Kişi başına 7 euro iyi paraAy delfı hemen kendime bunu meslek edinip yattığım yerden kazanmaya baslsam ıyı ederım
Seneye kadar biriktirsem ev alırım kız sen ne dıyosunKişi başına 7 euro iyi para
Dert dinlemeyi acilen bırakman lazım. Ruhunu emiyorlar haberin yokValla katıp unıversıteler kapalı oldugu ıcın burası zaten bostu aylardır. Bır de multecı muhabbetleri yuzunden sınır kapanmıs tı oncesınde, ozamanda turist olacak gelenlerin ayagı kesildi.
Yerli halkın zaten mutlaka denizi olan bir sehırde de evleri var, oralara kactılar
Burası aslında hayalet sehır ama bakma iste, sagdan soldan gelenler var az bucuk.
gezen geziyor yanı. Gezmeyenınde dedıgım gıbı mutlaka baska sehırde yazlık evı var oradalar.
Belkı bende yarın annemlere giderim. cunku, kendımı psikolojı olarak pek iyi hissetmiyorum.
Keyfim cidden yok.
Dur bakalım delfı E Etegiminpilesi guzel noktaya degındı bugun aynı sehırde degılız dedım arkadasımla.Kişi başına 7 euro iyi para
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?