Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Ben olsam ayırırdım.
Hatta gel bugün de beraber felekten bir gece çalalım derdim

Dert dinlemeyi acilen bırakman lazım. Ruhunu emiyorlar haberin yok Bi de sürekli aynı dertleri var yıllardır de mi bu insanların, gram hareket yok, dur kalkıp şu hayatımı düzelteyim yok .
Yok katibim, yeni oldu bu mevzu. Gerci yıllardır da evliliklerini dinliyordum sahtı sahbaz oldu dıyelım
Bende anlatıyorum haklarını yiyemem ama, hep degıl ve hep aynı seyleri degıl.
Hıc unutmam bir aksam cok sinirleecegım birsey oldu hatta buraya da yazıp devamını getirmeden gıtmıstım Belkı hatırlarsın baya da aglamıstım.
Bu beni hergun bes kez arayıp kırk dk konusan arkadasımı aradım tabıı dırekt
Ben anlatıyorum olayı, oha falan diye tepki verip soru sorması lazımken hım hım diyor.
Baktım hımlıyor, evde degıl mısın dedım?
Canım ya Naciye burda kahve ıcıyoduk musait olunca senı arayım mı demıstı bana.
Bu da burda dursun. Unutursam okur hatırlarım
Sonra bana gece birde dondu geri. Ben artık olayi basla arkadasıma anlatıp rahatlamıstım.

Dert dinlemeyi acilen bırakman lazım. Ruhunu emiyorlar haberin yok Bi de sürekli aynı dertleri var yıllardır de mi bu insanların, gram hareket yok, dur kalkıp şu hayatımı düzelteyim yok .
Benim yakın bir arkadaşımın bir ev arkadaşı vardı. O kızın çok toksik bir ilişkisi vardı yani öyle böyle değil. Burada başka topikte yazmıştım zaten. Karşılıklı şiddet uyguluyorlardı birbirlerine. Kızın kendi dudağı patlamıştı falan, o sevgilisini de hırpaladığında adam hastaneye gitmiş geceyi orada geçirmiş. Artık iç kanama şüphesi miydi neydi, kendi hâline bakmayıp çocuğa üzülüyordu

Hahahahahahahahahaha delfı beni guldurdun

Tekrar yazmaya üşendim "Başka bir arkadaşım..." diye başlayan paragraftaki kız, bu arkadaş

Allah akıl fikir versin arkadaslarına delfı, hıc saglıklı dusunceye sahip degıller
O kız kollarımızda ağlar ağlar o çocuğa dönerdi. Biz de hayatımızdan çıkardık. Sonra başka bir konudan o ortak arkadaşı da hayatımdan çıkardım şu an çok az arkadaşım var. Sonuncu kız önümüzdeki ay evde aile içi nişan yapmayı düşünüyor Şiddet kavga yokmuş en azından, ya da benim bunlara duruşumu bildiği için onunla konuşayım diye yalan söylüyordur.

Yalan soyluyor bence, hala sıddet devam ediyor ama evlenmeye karar verdım cunku ben gerızekalıyım diyecek halı yok

Yalan soyluyor bence, hala sıddet devam ediyor ama evlenmeye karar verdım cunku ben gerızekalıyım diyecek halı yok
Yeni birisiyle birlikte kuzum. Ama tipinde meymenet yok bu çocuğun da. Ben ön yargılıyımdır belki bilmiyorum. Çok aldatıldı, çok şiddet gördü. Ailesi de baskıcı ve onun arkasında olmayan kişiler. O yüzden bıktığını söylüyor bu tarz sağlıksız ilişkilerden ama bakalım, umarım gerçekten mutludur.

Üniversiteden bir sınıf arkadaşımızın dedikodusu yapıyoruz bu ara sevgilimle Kızın liseden sevgilisi vardı. Üniversiteye başladığında zaten 2-3 yıllık bir ilişkiydi. Kız geçen yıl atandı. Hemen 6-7 yıllık çocuğu orada aldatmış. Ayrılıp anında aldattığı kişiyle nişanlanmış, şimdi gelinlikli fotoğrafları var Biz şok . Karakteri her şeyi tam hayalimdeki gibi diyormuş yenisi için ama biz bir yıldan kısa sürede gerçek karakterini görebileceğine inanmıyoruz. 1-2 yıla başlar evlendikten sonra çok değişti demeye

Tipinde meymenet yokafsgsgsgagagagaga
E bak yanilmadkk yeni de bulsa eskiye benzeyen bulmusdgahahahsg

Dışardaydım kuzum bide telimin sarji 20 di ondan neti falan kapadim idare etsin diye noldu niye sessz buralar
Yarın anneme gitmeye karar verdim regen ruh halim belki degısır, cok sıkılıyorum keyfim yerine gelmiyor bı turlu. Belki biraz ıyı gelir.

Yarın anneme gitmeye karar verdim regen ruh halim belki degısır, cok sıkılıyorum keyfim yerine gelmiyor bı turlu. Belki biraz ıyı gelir.
Benimde ruh halim öyle ne yapmak gerek bilemedim bugun berbat bir sıcaklik vardi o da bezdirdi beni... cok iyi olur kuzum git bir havan degissin ihyltiyacimiz var yer mekan degisikligine bence

Ee yıllardır aynı sorunu anlatıyormuş işte.

Hatırlamadım canım ne oldu da ağladın kıyamam.

Bir 10 dk ayıramamış mı, ilk defa mı görüyormuş kahveyi? Çok sinirlendim şimdi.

Ben bu sira takip edemiyorum burayi. Ne oldu kuzum sana
Senın canın sagolsun vallahi elle tutulur hıcbısey yok olan bısey yok yani. Kafamın ıcı mutsuz ama keyfim yok. Hıcbısey yapasım yok. Ozellikle bugun vakıt gecmek bilmedi.
Eve donmek yaramadı bana. Annemi yegenlerımı gorunce belki daha iyi hissederim womancım, inan bende bilmiyorum

Ee yıllardır aynı sorunu anlatıyormuş işte.

Hatırlamadım canım ne oldu da ağladın kıyamam.

Bir 10 dk ayıramamış mı, ilk defa mı görüyormuş kahveyi? Çok sinirlendim şimdi.
Ayırdı da boyle hım hım dıye dinledi bende hım dan rahatsız oldum cunku hımlanacak bisey degıldı anlattigim.

Evde degıl mısın musait degıl mısın dıyınce ben arkadası ile kahve ıctıgını soyledi. Ben asla yapmam bunu, karsımdaki cok ozel bisey den bahsediyorsa aglayarak, yanımdakı duysun istemiyorsam masadan kalkarım ya da baska odaya gıderım dinlerim on dk ayırıp.
Ayıp etti orası tartısılmaz ama, sukur dinleyecek baska dostlarımda var dinlediler.
Var boyle insanlar o da oyle bırı dıyıp gecmek lazım ama duyarsız kalamıyorum ben sıkıntıları karsısında. Bu da benim zayıflıgım olsun ne dıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…