- 8 Mart 2020
- 1.664
- 4.948
- 83
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #15.261
Ben olsam ayırırdım.Dur bakalım delfı E Etegiminpilesi guzel noktaya degındı bugun aynı sehırde degılız dedım arkadasımla.
Yarın anneme gidersem, aynı sehırde olucaz.
Bakalım gorusmek ıcın vakıt ayıracak mı?
Yok katibim, yeni oldu bu mevzu. Gerci yıllardır da evliliklerini dinliyordum sahtı sahbaz oldu dıyelımDert dinlemeyi acilen bırakman lazım. Ruhunu emiyorlar haberin yokBi de sürekli aynı dertleri var yıllardır de mi bu insanların, gram hareket yok, dur kalkıp şu hayatımı düzelteyim yok .
Keske o da sen gıbı dusunse, gorucem bakalım canım.Ben olsam ayırırdım.
Hatta gel bugün de beraber felekten bir gece çalalım derdim
Benim yakın bir arkadaşımın bir ev arkadaşı vardı. O kızın çok toksik bir ilişkisi vardı yani öyle böyle değil. Burada başka topikte yazmıştım zaten. Karşılıklı şiddet uyguluyorlardı birbirlerine. Kızın kendi dudağı patlamıştı falan, o sevgilisini de hırpaladığında adam hastaneye gitmiş geceyi orada geçirmiş. Artık iç kanama şüphesi miydi neydi, kendi hâline bakmayıp çocuğa üzülüyorduDert dinlemeyi acilen bırakman lazım. Ruhunu emiyorlar haberin yokBi de sürekli aynı dertleri var yıllardır de mi bu insanların, gram hareket yok, dur kalkıp şu hayatımı düzelteyim yok .
Hahahahahahahahahaha delfı beni guldurdunBenim yakın bir arkadaşımın bir ev arkadaşı vardı. O kızın çok toksik bir ilişkisi vardı yani öyle böyle değil. Burada başka topikte yazmıştım zaten. Karşılıklı şiddet uyguluyorlardı birbirlerine. Kızın kendi dudağı patlamıştı falan, o sevgilisini de hırpaladığında adam hastaneye gitmiş geceyi orada geçirmiş. Artık iç kanama şüphesi miydi neydi, kendi hâline bakmayıp çocuğa üzülüyordu
Benim yakın bir arkadaşımın bir ev arkadaşı vardı. O kızın çok toksik bir ilişkisi vardı yani öyle böyle değil. Burada başka topikte yazmıştım zaten. Karşılıklı şiddet uyguluyorlardı birbirlerine. Kızın kendi dudağı patlamıştı falan, o sevgilisini de hırpaladığında adam hastaneye gitmiş geceyi orada geçirmiş. Artık iç kanama şüphesi miydi neydi, kendi hâline bakmayıp çocuğa üzülüyordu
Tekrar yazmaya üşendimMaalesef var, keşke olmasa.
Çok sevdiğim bir arkadaşım, 31 yaşında düzenini kurmamış birisiyle birlikte, aralarında 7 yaş var. Adam inanılmaz kıskanç ve kısıtlayıcı. Bunlara itiraz ediyor ancak somut bir adım atmıyordu arkadaşım. Geçen gün evde şort giyip balkona çıktı diye kızın üstüne yürümüş. Kapıya yumruk atmış. 7 aydır birlikteler. 7 aydır kavgasız bir haftaları olmadı. Daha 7 ayda bu kadar kendini gösteren evlenince döver de öldürür de. Ayrılmaya karar verdi, destekledim. Dün “haftada bir, dışarıda görüşmeye karar verdim” dedi. Devam edecek yani. Sinirli bir yapısı var diye bahaneler buluyor. Çok pişmanmış, bir daha kavga bile etmeyeceklermiş.
Başka bir arkadaşım, her sevgilisinden dayak yedi neredeyse. Hâlâ devam. Bağımlısı olduğu, kopamadığı eski sevgilisi sahiplendikleri 4-5 haftalık köpeği evde havlıyor diye boş bir arsaya atmıştı. Kız Eskişehir'den Ankara'ya gidip aldı köpeği. Zavallı bebek bırakıldığı yerde aynen duruyormuş. Tanımam etmem çocuğu ama bu yaptıkları benim içimi sızlattı. Adını her duyduğumda aklıma ilk gelen o zavallı minnacık köpeği oraya atmasıydı. Bunu benim sevgilim yapsaydı, ayrılmayı geçtim, köpeği attığı yere onu atardım. Hak ettiği bu çünkü. Üzerinden 6-7 ay geçti. O köpek bir onda bir eski sahibinde kaldı. Evde köpeğin bacağını kırmış en son duyduğumda. "Kapıya sıkıştı" diyormuş. En son bir sevgilisiyle birbirlerine girmişler, adamın babası komisermiş. Kızdan şikayetçi olmuş, her gün karakola mı adliyeye mi gidip imza atıyormuş. Bu kızla iletişimimi kestim. Zaten başka bir arkadaşımın arkadaşıydı.
Yine başka bir arkadaşım sınava gideceği için çenesini sıkıp onu yatağa fırlatan hanzodan kazara hamile kaldıysa evlenip doğurmayı düşünüyordu. Neyse ki hamile değildi, hanzodan ayrıldı. Ayrıldığı akşam kız benim yanımdaydı. Dakika başı aradı hanzo, arkadaşım en sonunda açtı. Ömrü hayatımda duymadığım küfürleri etti yaratık. Hoparlör açık değildi ama benim koltuğun ucundan duyabileceğim şekilde yüksek sesli böğürüyordu. Arkadaşım tüm bu saygısızlıkları, annesine kendisine ettiği küfürleri gülerek dinledi. "Tamam ben seni yarın arıcam" deyip kapattı. Barıştılar, üstüne birlikte eve çıktılar. Gerisini pek bilmiyorum çünkü o yaratıkla birlikte olduğu sürece hayatında olmayacağımı, ayrıldığı gün her neye ihtiyacı olursa yanında olacağımı söyledim. Numarasını vs engelledim. 5-6 ay sonra daha büyük kavgalar ve daha büyük şiddetle ayrıldılar. Farklı şehirlerdeyiz, yeni sevgilisiyle tanışmadım. Ama o da arizona kertenkelesi diye adlandırdığımız, yolda görsek sümüğümüzü sürmeyeceğimiz tiplerden. Yine çok kıskanç, çok romantik (!), çok aşık!
Bu üç arkadaşım da bu sevgilileri tarafından bir gün öldürebileceklerinin bilinciyle aynen devam ediyorlar. Çünkü çok seviyorlar çok aşıklar (!) Bir tanesi lise mezunu, asgari ücretli çalışan. Diğer ikisi öğretmen. Hele öğretmenlerden birisi altında arabası olan, özel dersin saatine 400-500 tl kazanan, yüksek lisans yapan birisi. Üçünün de ekonomik özgürlüğü, mesleği var. Üçünün de ailesi arkasında.
Anormal olmayanla, olması gerekenle övünür hale geldik. 5 yıllık ilişkim var, aynı evde de yaşadık. Daha bir kavgada sesini yükseltmedi. Bir kez olsun ne duvara, kapıya ne de bana vurmaya kalktı. Bazen ben mi çok hassasım, diyorum. Bir ses yükseltmeyle, şiddete yeltenmeyle ayrılırım. Karşımdaki insan da bunun bilincinde, ve olması gereken olarak görüyor bunu.
Ama bence %30 kadarı kadınların yanlış tercihleri doğrultusunda gerçekleşen cinayetlerdir. Tüm suçu artık konuşamayacak olan cinayet kurbanına atmak gerçek sorunu halı altına süpürmektir. Sadece sevgili ya da eşleri tarafından öldürülmüyor sonuçta kadınlar. Abisi, babası, veya hiç tanımadığı kişiler tarafından da öldürülüyorlar.
Kimisi Sümeyye Ateş gibi boşanmaya çalıştığı için öldürülüyor.
Baya zaman oldu, bir markette çalışan genç bir kadını bıçaklamıştı manyağın teki. Sebep? Kendisiyle görüşmek istememesi.
Ceren Özdemir, yine hiç tanımadığı birisinin “av” arayışına kurban gitti.
Bu kadınlar kendilerini korumak için ne yapmalıydı?
Pınar’ın evli bir adamla birlikte olması, öldürülmesi için haklı bir sebep mi?
Allah akıl fikir versin arkadaslarına delfı, hıc saglıklı dusunceye sahip degıllerTekrar yazmaya üşendimİkinci paragraftaki kız, bu arkadaş
O kız kollarımızda ağlar ağlar o çocuğa dönerdi. Biz de hayatımızdan çıkardık. Sonra başka bir konudan o ortak arkadaşı da hayatımdan çıkardımAllah akıl fikir versin arkadaslarına delfı, hıc saglıklı dusunceye sahip degıller
Yalan soyluyor bence, hala sıddet devam ediyor ama evlenmeye karar verdım cunku ben gerızekalıyım diyecek halı yokO kız kollarımızda ağlar ağlar o çocuğa dönerdi. Biz de hayatımızdan çıkardık. Sonra başka bir konudan o ortak arkadaşı da hayatımdan çıkardımşu an çok az arkadaşım var. Sonuncu kız önümüzdeki ay evde aile içi nişan yapmayı düşünüyor Şiddet kavga yokmuş en azından, ya da benim bunlara duruşumu bildiği için onunla konuşayım diye yalan söylüyordur.
Yeni birisiyle birlikte kuzum. Ama tipinde meymenet yok bu çocuğun da. Ben ön yargılıyımdır belki bilmiyorum. Çok aldatıldı, çok şiddet gördü. Ailesi de baskıcı ve onun arkasında olmayan kişiler. O yüzden bıktığını söylüyor bu tarz sağlıksız ilişkilerden ama bakalım, umarım gerçekten mutludur.Yalan soyluyor bence, hala sıddet devam ediyor ama evlenmeye karar verdım cunku ben gerızekalıyım diyecek halı yok
Tipinde meymenet yokafsgsgsgagagagagaYeni birisiyle birlikte kuzum. Ama tipinde meymenet yok bu çocuğun da. Ben ön yargılıyımdır belki bilmiyorum. Çok aldatıldı, çok şiddet gördü. Ailesi de baskıcı ve onun arkasında olmayan kişiler. O yüzden bıktığını söylüyor bu tarz sağlıksız ilişkilerden ama bakalım, umarım gerçekten mutludur.
Üniversiteden bir sınıf arkadaşımızın dedikodusu yapıyoruz bu ara sevgilimleKızın liseden sevgilisi vardı. Üniversiteye başladığında zaten 2-3 yıllık bir ilişkiydi. Kız geçen yıl atandı. Hemen 6-7 yıllık çocuğu orada aldatmış. Ayrılıp anında aldattığı kişiyle nişanlanmış, şimdi gelinlikli fotoğrafları var Biz şok . Karakteri her şeyi tam hayalimdeki gibi diyormuş yenisi için ama biz bir yıldan kısa sürede gerçek karakterini görebileceğine inanmıyoruz. 1-2 yıla başlar evlendikten sonra çok değişti demeye
Kızın beğendiği tipler hep meymenetsiz demek kiTipinde meymenet yokafsgsgsgagagagaga
E bak yanilmadkk yeni de bulsa eskiye benzeyen bulmusdgahahahsg
Dışardaydım kuzum bide telimin sarji 20 di ondan neti falan kapadim idare etsin diye noldu niye sessz buralarRegen_ de yok piyasa da.
Yarın anneme gitmeye karar verdim regen ruh halim belki degısır, cok sıkılıyorum keyfim yerine gelmiyor bı turlu. Belki biraz ıyı gelir.Dışardaydım kuzum bide telimin sarji 20 di ondan neti falan kapadim idare etsin diye noldu niye sessz buralar
Benimde ruh halim öyle ne yapmak gerek bilemedim bugun berbat bir sıcaklik vardi o da bezdirdi beni... cok iyi olur kuzum git bir havan degissin ihyltiyacimiz var yer mekan degisikligine benceYarın anneme gitmeye karar verdim regen ruh halim belki degısır, cok sıkılıyorum keyfim yerine gelmiyor bı turlu. Belki biraz ıyı gelir.
Ben bu sira takip edemiyorum burayi. Ne oldu kuzum sanaYarın anneme gitmeye karar verdim regen ruh halim belki degısır, cok sıkılıyorum keyfim yerine gelmiyor bı turlu. Belki biraz ıyı gelir.
Ee yıllardır aynı sorunu anlatıyormuş işte.Yok katibim, yeni oldu bu mevzu. Gerci yıllardır da evliliklerini dinliyordum sahtı sahbaz oldu dıyelım
Bende anlatıyorum haklarını yiyemem ama, hep degıl ve hep aynı seyleri degıl.
Hıc unutmam bir aksam cok sinirleecegım birsey oldu hatta buraya da yazıp devamını getirmeden gıtmıstım Belkı hatırlarsın baya da aglamıstım.
Bu beni hergun bes kez arayıp kırk dk konusan arkadasımı aradım tabıı dırekt
Ben anlatıyorum olayı, oha falan diye tepki verip soru sorması lazımken hım hım diyor.
Baktım hımlıyor, evde degıl mısın dedım?
Canım ya Naciye burda kahve ıcıyoduk musait olunca senı arayım mı demıstı bana.
Bu da burda dursun. Unutursam okur hatırlarım
Sonra bana gece birde dondu geri. Ben artık olayi basla arkadasıma anlatıp rahatlamıstım.
Senın canın sagolsunBen bu sira takip edemiyorum burayi. Ne oldu kuzum sana❤
Ayırdı da boyle hım hım dıye dinledi bende hım dan rahatsız oldum cunku hımlanacak bisey degıldı anlattigim.Ee yıllardır aynı sorunu anlatıyormuş işte.
Hatırlamadım canım ne oldu da ağladın kıyamam.
Bir 10 dk ayıramamış mı, ilk defa mı görüyormuş kahveyi? Çok sinirlendim şimdi.
Bunların kafasına sebep olan maddeyi Adli Tıp Kurumunda bulabilirler mi acaba?Tekrar yazmaya üşendim"Başka bir arkadaşım..." diye başlayan paragraftaki kız, bu arkadaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?