- 19 Mayıs 2020
- 47.886
- 215.287
- 598
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #15.341
Ben de uzandım. Aslında birkaç yere yazdım gün içinde. Seninle ve bu topikteki arkadaşlar ile rahat rahat konuşmak istiyorum. Böyle yayılarak.Uzandım can geviş getiriyorum sen napıyorsun
Bildirim gelmiyor bana ya eğer görürsem konularda anlıyorumBen de uzandım. Aslında birkaç yere yazdım gün içinde. Seninle ve bu topikteki arkadaşlar ile rahat rahat konuşmak istiyorum. Böyle yayılarak.
Yayılmak kadar güzel bişi yok bence deBen de uzandım. Aslında birkaç yere yazdım gün içinde. Seninle ve bu topikteki arkadaşlar ile rahat rahat konuşmak istiyorum. Böyle yayılarak.
Dışarda gezdik, bir yerlere oturmadık.Bildirim gelmiyor bana ya eğer görürsem konularda anlıyorumvirüs var gezdın demek seni virüslüüüğ
Hiii Katip mi gezmişşBildirim gelmiyor bana ya eğer görürsem konularda anlıyorumvirüs var gezdın demek seni virüslüüüğ
Ben gezmeyi sevmem. Arada canım istiyor. Yoruluyorum onda da.o
Yayılmak kadar güzel bişi yok bence de
Ben sevıyorum da hazırlan metro marmaray vs aklıma gelince otur diyorum üşeniyorumBen gezmeyi sevmem. Arada canım istiyor. Yoruluyorum onda da.
Kolonya atHiii Katip mi gezmişşHem de haftasonuu
Üzerine dezenfektan atcam şimdi
Merhaba.Selam kızlar
Selam Canım:)Selam kızlar
Biz de kavruluyorduk, şu an esiyor.Selam Canım:)
Ne güzel kavruluyoruz dimi bugün İzmirde
Cok soguk oldu bu katibimMerhaba.
Esmiyorr asla esmiyorrrBiz de kavruluyorduk, şu an esiyor.
Hee senin sansınaa mı desem bilemedm dün daha beterdi sanki yada bugun sıcağa alıstımSelam Canım:)
Ne güzel kavruluyoruz dimi bugün İzmirde
Hee senin sansınaa mı desem bilemedm dün daha beterdi sanki yada bugun sıcağa alıstımsonrada niye dondurma yiyo bu kız
dondurma kutusuna girsem fayda etmez bana
Ama sen ye bende dondurmalı Regensin sen
Magnum safi şeker. Serinletmiyor ki.Hahah suan magnum cubuklarinin fotosunu ceksem şok olursunuz o kadar cok yemisim cidden soguk hava gelsin artık yaa denizede girilmiyor bu sicagin anlami yok
Hehehe cikolatasini cok seviyorumMagnum safi şeker. Serinletmiyor ki.
Ev yap maket, çubuklardanHahah suan magnum cubuklarinin fotosunu ceksem şok olursunuz o kadar cok yemisim cidden soguk hava gelsin artık yaa denizede girilmiyor bu sicagin anlami yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?